Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor woning voorzien van nieuw pleisterwerk:

Woning voorzien van nieuw pleisterwerk

Stucwerk in woning is toe aan een mooie nieuwe laag. Het gaat om 210 m2 wanden en 100 m2 plafond.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning voorzien van nieuw pleisterwerk uit heel Nederland:

Meterkast vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden. Doel: aansluiting van 1x 35 Amp naar 3x 25 Amp brengen Stedin is reeds aangevraagd en akkoord. Er zijn al 3 fasen in de woning, alleen is er maar 1 fase gezekerd. Stedin kan echter niet verder want groepenkast is niet voorzien van een 4-polige 3 fase hoofdschakelaar en voldoet daarmee niet an NEN1010. Verder: - Er zijn zonnepanelen aanwezig (nu op aparte groep). - Er wordt een laadpaal voor auto van 3x 16Amp geplaatst (met smart load balancing) dus hiervoor moet ook ruimte komen in de groepenkast. Offerte gevraagd voor: - Vervangen groepenkast naar 3-fase geschikt model met ruimte voor toekomstige uitbreiding - Plaatsen 4-polige 3 fase hoofdschakelaar / NEN1010 - Monteur moet zegelbevoegd zijn (stedin) - Evt andere werkzaamheden die nodig zijn om 3x 25Amp aansluiting te realiseren (ism Stedin) Zie foto’s voor huidige situatie. Wij zorgen ervoor dat er meer ruimte is in de meterkast en dat er zo veel mogelijk zaken worden verwijderd.

Dak aan de binnenkant isoleren

Vrijstaande woning waar het schuine dak voorzien moet worden van goede isolatie en afwerking op de isolatie. Graag advies en een prijs voorstel. het zal gaan om ca 60 m2 plafond.

Gevel stucen

We zijn op zoek naar een partij die onze woning kan voorzien van een dunne laag isolatie (naast de aangebrachte spouwmuurisolatie) inclusief spachtelputz. Het gaat om 190 m2.

Het stucen van wanden en plafonds

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden en plafonds in mijn woning kan voorzien van nieuw stucwerk. Het gaat om 65 m2 aan wanden en 50 m2 aan plafonds. Het is allemaal gelijkvloer en betreft een werkhoogte van max. 250 cm. De ondergronden bestaat uit oud stucwerk.

Nieuwbouw houtskelet bungalow realiseren

Wij zijn opzoek naar iemand die een nieuwbouw houtskeletbouw van een bungalow kan realiseren. Wij gaan komende zomer een bungalow bouwen, de bungalow is energie passief en wordt voorzien van een houten vloer in de woning en een betonnen vloer in de aangebouwde garage. Aangebouwde garage met betonnen vloer is 40 m2 Woning met houtenvloer is 120 m2 De houtskeletbouw is voor de woning en de garage. In de bijlage staan de bouwtekeningen. Graag ontvang ik een offerte.

Balkon renovatie

Betonnen balkon moet worden voorzien van nieuwe afwerk(stuc)laag en weerbestendige coating. De oude loszittende stuclaag en balkonhek zijn al verwijderd. Afmeting 6,5 x 1 meter. Plaatsing balkonhek en afwerking met loodslab wordt zelf gedaan. Bouwjaar woning 1965, balkon is vanuit woning en tuin goed bereikbaar. Zie foto's. Aantoonbare ervaring met dit soort werk, m.n. aanbrengen coating, is wenselijk gezien slechte ervaring in verleden.

PCV vloer leggen

Graag een nieuwe pvc vloer in de woning, totaal oppervlakte vloer 154 m2. Graag ook meenemen dat de vloer afgewerkt dient te worden met plinten. De vloeren zijn nog niet aangeschaft (graag hier geen post voor laten opnemen) prijs per m2. Tevens graag beide opties uitwerken (lijmen en klik). Verder is de gehele woning voorzien van vloerverwarming. Zie meegestuurd document (het betreft type K2, met een uitbouw van 2.4m)

Het vervangen van een bitumen dak en aanbrengen van isolatie

Plat dak van uitbouw woning, het is een carport van 2,40 die veranderd wordt in een uitbouw. De afmeting 558 x 396 cm (22 m2). Dak moet voorzien worden van isolatie (PIR-platen?) en nieuwe dakbedekking (bitumen?) inclusief opstaande rand en 1 (of 2) water afvoeren.

Dakgoot vervangen eenzijde

Graag wil ik een zijde van de woning voorzien van een nieuwe dakgoot en de planken eronder vervangen. Er zijn wat scheuren ontstaan. Het lekkage heb ik verholpen. De dakgoot is van zink en eromheen is het met planken afgedekt. De planken zijn van hout. Als deze niet vervangen hoeven te worden, kunnen deze weg en hoeven ze niet meer vervangen te worden, als deze wel teruggeplaatst moeten worden, deze graag vervangen voor nieuwe. De dakgoot is ongeveer 6.30 m lang. Voor het materiaal voor de nieuwe dakgoot sta ik open voor advies. Graag het oude materiaal afvoeren. Wat zal het kosten en per wanneer kan het?

Geluidsisolatie binnen muur

Ik wil de muur tussen mijn woning en de buren voorzien van geluidsisolatie, bij voorkeur in de spouw. Het gaat dan alleen om de beneden verdieping. De muur zou 2.65 hoog bij 9.90 breed zijn.

Partners

Partners van Casius