Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor delen van appartement stucen:

Delen van appartement stucen

Betreft een groot deel van het wandoppervlak (woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer) in een appartement op de begane grond. Ondergrond is veelal oud stucwerk en een klein deel metselwerk (ivm nieuwe/verwijderde muurtjes). Wanden zijn 80 m2.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor delen van appartement stucen uit heel Nederland:

Scheuren in glad stucwerk verhelpen

We willen graag delen van bestaand stucwerk laten renoveren. Ons appartement uit begin jaren 60 is afgelopen oktober bijna volledig gladgestuct en geverfd. Nu ontstaan er in het stucwerk op verschillende plekken scheuren, die steeds groter worden. Dit willen we graag verholpen hebben. Het gaat om wanden en plafonds, gips en hout. Het gaat om 10 m2 wanden. Huidige ondergrond is dus stucwerk.Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex De oppervlakte van het plafond is 5 m2. Huidige ondergrond zijn gipsplaten van 60 cm. De gewenste afwerking is glad pleisterwerk+Afspuiten latex.

Nieuwbouw woning latex spuiten 750 m2

Graag een offerte incl de m2 prijzen. Ik heb de plattegrond van het appartement bijgevoegd. Wij zouden graag het hele appartement strak latex gespoten willen hebben. Ondergrond muren varieert, binnenwanden zijn gibo, een aantal draagmuren zijn beton wanden. Plafond is deels verlaagd en spuitklaar en deels beton. Het gaat om 2 nieuwbouw woningen, de wanden zijn al gestuct maar dit is iets te dik gedaan, in het plafond zitten ook naden die dus weggewerkt moeten worden, graag zou ik in overleg met de vakman tekeningen en foto's willen delen zodat het beeld voor hem of haar ook wat duidelijker word.

Waterleiding naar zolder doortrekken

Waterleiding doortrekken van tweede verdieping naar vierde verdieping (berging). Met als doel om daar een wasbak met stromend water te realiseren. Woonsituatie: we wonen in een appartement op de 2de verdieping. De 3e verdieping is niet van ons. De 4de verdieping is te bereiken via het gedeelde trappenhuis en delen we met de andere bewoners.

Standleiding vervangen

Ik zou graag de standleiding in mijn huis willen vervangen. Het is een appartement in drie delen verdeeld over vier woonlagen. De standleiding is eerder beoordeeld dat hij vervangen moet worden ivm soms stukken pvc en soms stukken gietijzer. Dit veroorzaakt stankoverlast.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Wij hebben een appartement gekocht in Amsterdam West. We zouden graag 2 muren deels doorbreken en zijn daarvoor opzoek naar een partij die ons kan helpen bij het doorbreken van de muren en e.v. een constructieberekening (als dat mogelijk is als 1 pakket). Huidige situatie: Het is een pand uit de jaren 50 en heeft in totaal 5 woonlagen. Ons appartement is gesitueerd op woonlaag 1 (begane grond) en 2. In de bijlage vind je de plattegronden verkregen van de verkopende makelaar. Nieuwe situatie: We willen 2 delen van muren wegslopen op de 2e woonlaag: 1. Het muurtje tussen de 2 slaapkamers voor, tot aan de Kast (2m, 79cm). 2. Het muurtje van de keuken naar de woonkamer, vanaf de hoek tussen de 2 buitenkozijnen tot ongeveer halverwege (2 m 40 cm). De toilet wordt verplaatst naar het midden van de gang waardoor dat deel bij de keuken getrokken kan worden en de rechtermuur tussen het toilet en de trap doorgetrokken kan worden tot aan de rechtermuur van de woonkamer. Op woonlaag 1 zijn er geen draagmuren die we willen slopen. ik heb al een partij gevonden voor de constructieberekening en omgevingsvergunning, maar wie weet kan dat samen met de daadwerkelijke sloopwerkzaamheden? Ik hoor het graag! Ik hoor het graag!

Witten appartement

Ik wil graag delen van mijn appartement (94 m2) laten witten. Het gaat om mijn woonkamer/keuken ,gang, 2 slaapkamer, badkamer en wc.

Vlonderterras plaatsen

Ik wil 2 x een vlonder appartement-terras plaatsen. Deze zijn precies gelijk qua vorm en grootte, van ongeveer 3,5 x 7,5 meter, in totaal ongeveer 52,5 m2, 1 terras op de 8e verdieping en 1 terras op de 9e verdieping, beide terrassen behoren tot dezelfde woning Terrassen zijn voorzien van volledig uitgewaterd paste betonnen afwerkvloeren, waar we graag een (hard) houten of composiet afwerking op willen. In onze vorige woning hadden we een in kleur gebeitst Douglas vlonder terras en dat is ons ook prima bevallen, dus dat is ook een mogelijkheid. Gezien de afwerkhoogte mag de hoogte van de nieuw te leggen bekleding maar beperkt zijn, maximaal 2 x dikte van een reguliere vlonderplank. We hebben voorkeur voor blinde bevestiging van de vlonder delen, alhoewel niet blinde bevestiging niet uitgesloten is. We zouden graag nog advies willen over de beste materiaal en keuze van bevestiging, blind of zichtbaar.

Tussenmeter plaatsen voor gas en elektra

Mijn bovenbuurvrouw en ik delen dezelfde gas en elektriciteitskast die op mijn verdieping zit. Ik zou graag mijn eigen gebruik van gas en elektra willen weten. Ik woon in een oud appartement in Rotterdam dat eerder gekraakt is geweest. Ik ben niet zeker of de meterkast destijds is aangepast. Ook weet ik niet goed waar de tussenmeters kunnen worden geplaatst. Kortom, ik zoek een deskundig iemand die kan kijken naar de situatie en mij kan informeren over de mogelijkheden.

Dorpel van kozijnen vervangen

Ik ben buitenom de kozijnen aan het schilderen. Van drie ramen is de dorpel verrot (170, 190 en 270 cm). Ik zoek iemand die deze (bij voorkeur op korte termijn) kan vervangen. Ook een stukje van de onderkant van de staande delen van de kozijnen zijn verrot. Ik woon in een appartement op de eerste etage.

Composiet dakterras leggen

Ik wil graag licht grijs composiet laten leggen op ons dakterras. Een vierkant balkon van 10,5 vierkante meter op de 1e verdieping van het appartement. De licht grijze composiet delen zijn vanaf de straat aan te geven op het balkon.