Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor plafonds stucen en afspuiten met latex:

Plafonds stucen en afspuiten met latex

Ik zoek stukadoor die alle plafonds van mijn begane grond kan voorzien van stuc- en latexspuitwerk. De woning is 1 jaar oud en het huidige plafond bestaat uit smalle kanaalplaten met V-naden (10 naden). De hoogte van de plafonds is ongeveer 3 meter. Het gaat om de woonkamer, keuken, gang en toilet. Het betreft 60 m2. Er liggen al vloeren in de woning inclusief inboedel wat afgeplakt moet worden.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafonds stucen en afspuiten met latex uit heel Nederland:

Het stucen van wanden en plafonds

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden en plafonds van een nieuwe woning kan voorzien strak stucwerk. Het gaat om 255 m2 aan wanden (ondergrond oud stucwerk) en 80 m2 aan plafonds (gipsplaten).

Wanden en plafonds stucen

Op dit moment zitten er schrootjes op het plafond en zijn de muren gewoon betonstenen. We willen alles straktrekken met stucwerk. Het gaat om 80 m2 wanden, en dit willen we glad gestuct hebben, en we willen dikke korrels op het plafond hebben. Plafond is 60 m2.

Wanden/plafonds spuiten en betonlook stucen

Wij willen onderstaande punten graag gedaan hebben: Gehele woning wanden/plafonds spuiten (Alle verdiepingen, exclusief badkamer, toilet en 3 wanden op de eerste verdieping) Rechterwand in de woonkamer willen wij graag gestuct hebben in betonlook. Het gaat om 170 m2 wanden en 130 m2 plafonds.

Wanden gladstucen en plafonds spuiten

Wij willen graag de muren en het plafond van onze woonkamer glad laten stucen. De muren (ca. 85 m2) worden nog in kleur geschilderd, indien mogelijk het plafond (ca. 40 m2) graag wit laten spuiten met latex.

Stucen nieuwbouw woning

Begin december wordt ons huisje opgeleverd. Het is pre-fab met fermacell wanden en plafonds. Of er rechtstreeks gestuct kan worden weten we ook niet exact. We zijn dus niet alleen geïnteresseerd in een prijs maar ook inzicht in het proces dat doorlopen moet worden. Het gaat om 150 m2 wanden en 5 m2 plafond.

Trappenhuis renoveren in vve complex

Ik ben een van de eigenaren van een pand in Rotterdam. Wij zijn opzoek naar een aannemer die het gehele trappenhuis kan renoveren. Dit zal gedaan moeten worden tegen een scherpe prijs maar wel met de juiste kwaliteit. Uit te voeren werkzaamheden zijn onder andere: - Adequate verlichting in het gehele trappenhuis; - gaten in plafonds repareren, rachelen, gipsplaat plaatsen, vervangen, stucen en/of verven; - bestaande deur renoveren (nieuwe plaat plaatsen aan de achterkant voor versteviging, nieuwe scharnieren plaatsen, softclose deurdemper); - 1 intercom met camera plaatsen (voor vier appartementen en indien een redelijke prijs met smartphone functie); - Lopers verwijderen van het trappenhuis en vervangen met pvc krasbestendig + trapneus antislip; - treden begane grond tot en met tweede verdieping verbreden en waar ingezakt opvullen; - hal tweede verdieping nieuwe plaat plaatsen; - Leidingen isoleren voor warmte en geur; - kruipruimte isoleren voor de geur; - infrezen kabels; - stuc werkzaamheden en schilder werkzaamheden in het gehele trappenhuis. Foto's van de huidige staat kunnen gedeeld worden en een bezichtiging kan ook op korte termijn worden ingepland. Wij horen graag of u hiervoor interesse heeft en op wat voor termijn u eventueel zou kunnen starten met de werkzaamheden.

Plafonds laten stucen

Ik wil graag alle plafonds van een kleine woning laten stucen. Het gaat om 45 m2 plafond. Graag ontvang ik een offerte.

Wanden en plafonds stucen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht waarvan de wanden en plafonds op de BGG en de de halletjes van de etage en zolder voorzien moeten worden van een nieuwe frisse moderne afwerking. Wanden en plafonds moeten latex gereed worden gemaakt en uiteindelijk van latex voorzien. Op de BGG moeten wanden in latex kleur worden gezet. Wand in de keuken moet afneembaar zijn. Het gaat om 165 m2 wanden en 80 m2 plafond.

Verlaagde plafonds en open gefreesde wanden stucen

Ik zoek een stukadoor die verlaagde plafonds en open gefreesde muren kan voorzien van strak stucwerk. Het gaat om 110 m2 aan verlaagde plafonds wat strak gestuct moet worden (begane grond en eerste verdieping). Aan wanden gaat het ongeveer om 10 m2.

Appartement stucen

Er zit op een groot gedeelte van de woning spachtelputz (wanden en plafonds) dit willen we glad gestucd en geverfd. Graag de offerte met en zonder het latex verven. Gaat om 230 m2

Partners

Partners van Casius