Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwbouwwoning af laten werken:

Nieuwbouwwoning af laten werken

Het gaat om een nieuwbouw woning. Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwwoning af laten werken uit heel Nederland:

Gladde stompe deuren spuiten

Ik heb 12 boarddeuren in een nieuwbouwwoning en een meterkastdeur die ik graag mat wit wil laten spuiten. Wat kost dat? Boven de 12 deuren zit ook een houten bord dat ik ook meelever. Ik kan zelf het deurbeslag erop en af zetten. En de deuren demonteren en monteren. Woonplaats Oegstgeest.

Complete tuin aanleggen bij de nieuwbouwwoning

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht. Deze moet echter nog gebouwd worden en oplevering zal ongeveer januari zijn - als bouw goed verloopt. Nu ben ik wel alvast aan het kijken naar partijen die mij kunnen helpen na sleuteloverdracht mijn huis ' af te maken' en dus ook mijn tuin. Tuin zal ongeveer 7 x 5 meter breed zijn waarin ook nog een schuur staat en een achterom/poort. Vanwege de kleine afmetingen zoek ik een echte strakke, onderhoudsarme maar wel groene stadstuin. Genoeg voorbeelden op Pinterest verzameld voor een idee. Geen kinderen aanwezig dus geen kind vriendelijke tuin. Ik heb een achterom.

Terras bestraten met sierbestrating

Het laten leggen van sierbestrating, Tumbelton waalformaat 5 x 20 x 7,3 Mont Blanc, in de achtertuin. De oppervlakte is ongeveer 24 m2. Het is de achtertuin, met achterom, van een nieuwbouwwoning. Geen af-te-voeren oude bestrating/planten/aarde e.d. Er ligt nu zand in. Misschien extra zand nodig, maar ik schat maximaal 2 kuub. Tenslotte, we willen graag geen opsluitbanden maar verticaal geplaatste Waaltjes langs de rand.

Vlonder aan het water maken en beschoeiing ophogen

Het gaat om de achtertuin van onze nieuwbouwwoning, welke 31 mei wordt opgeleverd. De achtertuin in ca 9 meter breed en 10m diep. De laatste ca. 1,5 meter van de diepte van de tuin, loopt steil af naar de reeds geslagen beschoeiing, welke zich tot ongeveer 20 cm boven wateroppervlak bevindt. Vanuit het huis gezien willen wij een verdiepte vlonder aan de linkerzijde van de achtertuin over een breedte van 6 m (dus op gelijk niveau met de huidige waterkant beschoeiing), deze vlonder moet ongeveer 2,5 meter diep worden, waarbij ongeveer 1 meter overhangend over het water. Dus op 1,5 meter van de waterkant zou er een beschoeiing moeten worden geslagen als achterwand van de vlonder. De trap naar de vlonder zal zich op de vlonder gaan bevinden. Over het restant van de breedte van de tuin, ca 3meter, willen we graag een verhoogde beschoeiing, zo dicht mogelijk tegen de huidige beschoeiing aan, zodat dit deel gelijk in hoogte wordt met de rest van de tuin) Aan alle delen die grenzen met het water moet er een hekwerk worden geplaatst, dit ivm kleine kinderen. Op de foto bijgevoegd een paar voorbeelden zoals wij het bedoelen, met als uitzondering dat wij de vlonder in de hoek willen en niet in het midden van de tuin, en dus er maar aan 1 kant een verhoogde beschoeiing aan de waterkant hoeft te worden geslagen.

Nieuwbouwwoning af laten werken

Het aantal vierkante meters zal niet helemaal kloppen, daar ik nog geen idee heb hoeveel het totaal betreft. We willen graag onze nieuwbouw woning van 8 x 11.30 meter laten stucen en spuiten. Het plafond op de begaande vloer en de badkamer op de eerste verdieping zal worden uitgevoerd door de bouwer, maar het overige dient ook gedaan te worden. Graag verneem ik van u wat hiervan de kosten zullen bedragen. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouwtuin afgraven

We zouden graag een prijsindicatie/offerte willen ontvangen voor afgraven van de tuin van onze op te leveren nieuwbouwwoning ten behoeve van tuinaanleg. Het af te graven oppervlak van onze tuin, verdeeld over voor/zij/achter, is ongeveer 145 m2. De achterkant is enkel toegankelijk via een doorgang van 1.80 meter breed. De tuin ligt namelijk aan het water. Daarnaast zijn enkele buren ook geïnteresseerd en zouden eventueel mee willen doen. Het zou om een 4 tal buren gaan, ieder variërend van 100 tot 145 m2 grond. Is het voordelig om daarin samen op te trekken?

Warmteoplossing in combinatie met zonnepanelen

Het betreft een nieuwbouwwoning. Over circa 2,5 maand is de oplevering. Het huis is heeft een energielabel A++ (vloerverwarming, wandisolatie, dakisolatie, en HR++ glas). Er is een warmteterugwinsysteem aanwezig in het luchtafzuig- mechanismen in de woning ligt vloerverwarming. Ik zoek een oplossing waarmee ik van het gasnet af kan. De warmwateroplossing wil ik gaan combineren met zonnepanelen. Daarnaast wil ik gebruik gaan maken van een financieringsplan. Er is vloerverwarming. Graag uw advies over wat verstandig zou zijn in deze situatie.

Tuin afgraven en aanvullen

Tuin van nieuwbouwwoning afgraven en aanvullen met zand ten behoeve van de aanleg van een terras. Af te graven oppervlakte ca. 25 m2. Er is ruimte voor gebruik kleine graafmachine

Gekoppelde dakramen laten plaatsen

Wij willen 2 dakramen aan elkaar gekoppeld laten plaatsen. Afmetingen 114 x 160 cm. In een schuin pannendak. Ook vroegen we ons af wat het zou kosten om 3 ramen ook gekoppeld te laten plaatsen (afmetingen 94 x 160 cm). Het betreft een nieuwbouwwoning in 2016 opgeleverd. Er zijn bouwtekeningen aanwezig.

Nieuwbouwwoning schilderen aan de binnenzijde

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht in Muiden en zijn op zoek naar een schildersbedrijf, dat de woning na casco oplevering kan afwerken. Wij overwegen de muren eerst af te laten werken met glasvliesbehang en daarna te laten beschilderen. De oppervlakte van de woning is ongeveer 140 m². Gaat dus om het behangen en schilderen van de muren en schilderen van de trappen. De verwachte oplevering van de woning is 4e kwartaal 2018.

Partners

Partners van Casius