Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor verschillende stucwerkzaamheden:

Verschillende stucwerkzaamheden

In verband met de komst van een nieuwe keuken rond half januari, willen wij twee wanden laten stuken nadat de oude keuken is verwijderd. 1 van die wanden staat bijna 1 cm uit het lood en willen we graag mooi haaks laten maken. Verder zijn er verschillende scheuren in andere kamers, die willen we optioneel ook laten wegwerken. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verschillende stucwerkzaamheden uit heel Nederland:

Bepleisteren van muren en plafonds

Ik zoek iemand die wat stucwerkzaamheden in mijn woning kan uitvoeren, het gaat om de wanden in de woning van ongeveer 150 m2 met diverse ondergronden en de plafonds van ongeveer 60 m2 met als ondergrond stucplaten (40cm). Ik wil deze graag afgewerkt hebben met glad pleisterwerk. Er ligt op dit moment alleen nog maar de planken ondervloer dus in principe zal de vloer niet afgeplakt hoeven worden. In verband met de verschillende ondergronden wil ik graag weten wat er moet gebeuren om deze klaar te maken voor het stucwerk en dit eventueel zelf uitvoeren.

Plafonds en wanden glad stuken

Verschillende stucwerkzaamheden. Ik wil iemand langs laten komen zodat gekeken kan worden hoeveel het oppervlakte precies is en wat voor stucwerk het gaat worden. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 50 Buitenwerk: ongeveer 40 vierkante meter.

Wij hebben een bovenetage waar wat aan ...

Wij hebben een bovenetage waar wat aan moet gebeuren. Allereerst wat sloopwerkzaamheden, wegslopen 1 muurtje, verwijderen ligbad en oude ketel. Daarnaast opbouw: aanleg nieuwe elektra, nieuw plafond (over bestaande) plaatsen nieuw bad, wastafel, wc en tegelwerk. Stucwerkzaamheden aan wanden en plafond. De ruimte is ongeveer 40m2 verdeeld over 3 verschillende kamers.

Heb een oud huisje uit 1911. In het ...

Heb een oud huisje uit 1911. In het centrum van Eindhoven. Heb verschillende werkzaamheden te doen van regepijp(ver)aanleggen, kasten timmeren, tuindeuren aanbrengen, dakraam aanbrengen kleine stucwerkzaamheden en binnen en buiten schilderwerk,verwijderen van verwarmingsplaten.