Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Utrecht of directe omgeving.

8101 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, buitenkant woning & tuin, gevels villa stucen, muren spackspuiten en plafond spuiten met latex, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen, nieuwbouwwoning stucen, wanden en plafonds strak opleveren, stucen woning, meerdere ruimtes stucen en filmen, buitenmuur wit pleisteren, plafond en wanden woonkamer latex spuiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Utrecht:

Stucen van bijkeuken

Bijkeuken heeft tegel/steen ondergrond, is niet volledig vlak, tot 5 mm oneffen, zijn op dit moment gipsplaten voor geplaatst (zie foto) die we zullen verwijderen. Uitvoerdatum aankomende week of de week erna. Betreft 10 m2.

Herstellen van het plafond na waterschade

Wij willen graag een offerte voor het herstellen van de schade aan het plafond in de badkamer, welke zichtbare schade heeft ten gevolge van een lekkend plat dak en een optie voor het herstellen van eventuele schade aan het plafond van de keuken, er is in de keuken potentieel sprake van waterschade door lekkend plat dak (met rottende draagbalk boven de keuken) welke hersteld gaat worden, echter is er geen schade zichtbaar vanuit de keuken. Het gaat om ongeveer 10 m2 in de badkamer (met lichtkoepel) en 10 m2 in de keuken. Graag geschatte kosten voor badkamer en keuken apart specificeren. Foto's bijgevoegd.

Stucen van 2 slaapkamers

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het stucen van 2 kamers: Slaapkamer 1, totaal circa 28 m2 Slaapkamer 2, totaal circa 25 m2

Kelder vochtvrij

De kelder moet vochtvrij gemaakt worden. We willen graag de wanden laten stucen. Het gaat om 85 m2. Graag ontvang ik een offerte.

ong. 115 M2 glasvezelbehangen plus sauzen

Ik ben op zoek naar een behanger voor een ruimte van ongeveer 115 m2 in een woning in Utrecht Leidsche Rijn. Het gaat om een huurwoning waarvan ik nog niet de sleutel heb ontvangen. De ruimte heeft een vide (daardoor is een steiger nodig, de ruimte tussen de gevel en de vide is ongeveer 2,5 meter) en een trap om op de eerste verdieping te komen. De plafondhoogte in de verdere ruimte is 2,52 meter Er ligt al een vloer in de ruimte dus deze zal moeten worden afgedekt. De beoogde kleur is RAL9010.

Plafond badkamer opnieuw spackspuiten

Het huidige spackspuitwerk in de badkamer begint er af te bladeren. Derhalve is een nieuwe afwerking nodig. Zo'n 5 m2

Gerenoveerde zolder afstukken en schilderen

Zolder is gerenoveerd. Er zijn muren gebouwd van cellen beton. Die moeten afgestuct en geschilderd worden. Het gaat om de wanden van ongeveer 30 m2

Woonkamer wanden met plafond stucen

Ik wil de muren (totaal 49 vierkante meter wanden) van de woonkamer glad laten stucen evenals het plafond van circa 35 vierkante meter. De muren zijn van gips en hier zat 8 jaar lang bouwbehang op en dat is er af gestoomd. Het plafond is een gespoten spack plafond en dat moet ook glad worden. Woning is uit 2012. De muren zijn zo glad dat een heel dunne stuclaag voldoet.

Gevel stuc werk verwijderen en opnieuw stucen

Het betreft de gevel van ons hoekhuis. Gevel heeft verder geen ramen. In het oude stucwerk zijn diepe barsten ontstaan. Graag zouden wij de gevel weer allemaal laten opknappen en stucen. Graag alleen vakmensen reageren die ook oud stuc werk kunnen verwijderen. Het gaat om 90 m2.

Een geplaatste tussenwand glad stucen

Wij hebben een tussenwand geplaatst die wij willen laten stucen/pleisteren. Het gaat om een wand van ongeveer 15 m2, dus ongeveer 30 m2 in totaal. De wand is gebouwd van Gyproc gipsplaten. Beide kanten zijn al voor gestreken en de plinten liggen er al tegenaan. De bovenkant is niet gekit en er lopen verwarmingsbuizen doorheen.

Opnieuw stucen en afspuiten van woning

Voor de renovatie van de woonkamer/keuken in een woning uit 1926 ben ik de totale kosten aan het inventariseren. Planning is nog niet concreet, doel is wel dit jaar. Muren zijn grotendeels spackwerk vlak maar niet glad, doel is om volledig gladde muren en plafond te verkrijgen. Het gaat om 60m2 aan wanden van spackspuitwerk die moeten glad worden afgepleisterd met latex afspuiten. Daarnaast 25m2 aan palfonds van stucplaten, deze moeten met dezelfde afwerking worden opgeleverd. Daarnaast moet er 25m2 aan vloeren worden afgeplakt.

Jaren 70 woning met grof stucwerk weer glad maken

Hallo. Wij hebben een nieuwe woning gekocht. Op de eerste verdieping hebben ze in alle drie de slaapkamers van dat grove stucwerk aan de muur. Dit zouden wij graag weer glad willen hebben (zie foto). We kunnen er half februari in. Tussen de twee slaapkamers is nu een inbouw kast. Maar deze willen we weghalen en een nieuwe gipsplaat muur van maken. Omdat het plafond onder de inbouwkast niet mooi afgewerkt is zouden we ook het plafond van een slaapkamer willen doen. Mocht u vragen hebben dan hoor ik dat graag. De wanden zijn 70 m2 en het plafond 15 m2.

Keukenwanden stucen voor plaatsing nieuwe keuken

Wij hebben een appartement gekocht en zijn bezig met enkele aanpassingen. De oude bewoner had zijn keuken tegen houten platen aangezet, deze houten platen bedekten de muren van de keuken. De muren hierachter zijn gedeeltelijk afgewerkt en gedeeltelijk kaal. Een wand bestaat uit gibo-blokken (2.20 m x 2.50 h) en een wand (gedeeltelijk afgewerkt) (2,80 x 2,50h) uit beton. 12/14 m2 in totaal. Ik zou dan spachtelputz willen hebben, maar mocht er iets goedkopers en snellers zijn, dan graag dat materiaal. Groot deel is achter de keuken of wordt afgedekt met tegels. Zie bijgevoegde foto's voor de staat van de muur achter de platen, we hebben er op een paar plekken alvast een gat ingemaakt. De keuken wordt geplaatst op de 30e of 31e en op de 21e komt de elektricien voor het infrezen en aanleggen van nieuwe leidingen. Vandaar de gewenste startdatum op de 22e januari. In verband met zo veel mogelijk droogtijd.

beton cire keuken stucwerk

betreft beton cire boven aanrechtblad en een stukje wand van plafond tot vloer Het gaat om ongeveer 10m2, het is mij niet helemaal duidelijk hoe deze afwerking zal heten. Het is in ieder geval de bedoeling dat 'kookspetters' makkelijk schoon te maken zijn.

Winkelpand stucen

Wij zijn bezig met het plaatsen van gipswanden in een winkelpand. Het is de bedoeling dat deze ruimte compleet; muren en plafond, gedeelte beton gedeelte gipsplaat wordt afgewerkt met glad pleisterwerk en vervolgens afgespuit met latex. Het gaat om 55m2 aan wanden en 35m2 aan plafonds.

Stucwerk bestaande bouw

Wij zijn op zoek naar een stukadoor voor 1 muur, bestaande bouw. Deze muur is ongeveer 6 m2 en we willen deze glad gestuct hebben.

Herstel lekkage schade aan muur

Op de 2de verdieping t.h.v. een trappengat is er een lekkage geweest (probleem inmiddels verholpen) met als gevolg schade aan het stucwerk (zie foto). Het gaat om een oppervlakte van circa 5 m2. Wij zoeken iemand die dit opnieuw kan stucen + drogen.

Ramen in buitengevel aftimmeren en stucen

In een buitengevel zitten vier ramen. Die moeten worden geïsoleerd met plaatwerk nadat het rachelwerk is verwijderd en vervolgens worden afgewerkt met stucwerk. Het gaat om een oppervlak van 2-3 m2.

Keukenwanden stucen

Graag laten wij de muren in de keuken stucen. Op 1 helft zitten nog tegels, deze verwijderen we zelf, op de andere helft zit oud stucwerk. We weten niet of alleen het gedeelte waar de tegels hebben gezeten gestuct moet worden. Het gaat om ongeveer 9 m2. Graag een gladde afwerking.

Kelder waterdicht injecteren

Kelder is nat, dit komt waarschijnlijk door grondwaterstand. Dit willen wij oplossen en hebben wij advies in nodig. Wij denken aan injecteren onder druk. Ongeveer 12 vierkante meter. De hoogte is 1.70 meter.

Plafond badkamer stucen

Huidige spackwerk begint er af te komen. Oppervlak ca. 6 m2. Het gaat om de badkamer dus dit dient wel op de juiste wijze worden afgehandeld. Gewenste afwerking is glad pleisterwerk.

Spuiten plafonds

Wij hebben in de gang en slaapkamers het spackwerk proberen te verven met een slecht resultaat. Graag willen we op zeer korte termijn (voor volgende week vrijdag) de plafonds opnieuw spack laten spuiten, of als het niet te duur is laten stuken en dan spuiten. Het gaat om ongeveer 45m aan plafond en 45m aan vloeren die moeten worden afgewerkt.

Stucen na verbouwing + trap verven

Wij zijn bijna klaar met een grote verbouwing en willen beschadigde muren en het toilet laten stuken. Daarnaast hebben wij een nieuwe trap geplaatst die we willen laten verven. Zou goed uitkomen als er volgende week iemand kan komen kijken voor een precieze offerte en ergens in de komende zes weken kan starten.

Stucen van keukenwanden

Er wordt een muur uitgebroken om een nieuwe keuken te plaatsen. Hiervoor dient 1 wand van 12 m2 glad gestuct te worden, 1 wand van 8 m2 dient haaks gestuct te worden en een nieuw geplaatste latei dient eromheen gestuct te worden. De haakse wand moet aan een kant, 1 cm, gestuct worden. De wanden zijn nu niet haaks. Opdracht heeft enige spoed. 2 december krijgen we de sleutel van het huis. 4 of 5 december kan er begonnen worden. Het moet voor week 51 droog zijn want dan komt de keuken.

Muren en plafond stucen

Wij hebben een bestaande woning gekocht en krijgen eind februari de sleutels hiervan. Wij zouden graag de begane grond en de 1e verdieping willen laten stucen. Op de begane grond moet er 54 m2 plafond gestuct worden en 60 m2 muur. Op de eerste verdieping moet er 33 m3 plafond gestuct worden en 65 m2 muur. Graag ontvangen we een offerte.