Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Utrecht of directe omgeving.

8115 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, bedrijfspand van binnen spackspuiten, glasvezelbehang op de wanden en de plafonds stucen, stuken en pleisteren van schuur, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Utrecht:

Het stucen van wanden en plafonds

Ik ben op zoek naar een specialist die de wanden en plafonds van mijn nieuwe woning kan voorzien van stucwerk. Momenteel zijn wanden nog betegeld, dit gaan we zelf verwijderen. Vervolgens dient 50 m2 aan wanden en 45 m2 aan plafonds gestuct te worden. In het plafond moeten diepe naden worden strak gestuct.

Bestaande bouw stucen

Het gaat in principe om het sausklaar stuken van de wanden, heel eventueel ook het sauzen zelf maar dat hangt van de termijn en uiteraard de prijs af.

Muren en plafonds laten stuken en spuiten

Ik heb een bestaande woning gekocht. Er zitten wat scheuren in de muur en een paar lelijke plekken in het stucwerk, daarom zit er ik erover te denken het op nieuw te laten stuken.

Huis stucen

Wij hebben een huis uit de jaren 30 die volledig gestuct dient te worden. Huidige wanden zijn spachtelputz, sommige wanden zijn afgebikt en er zijn wanden waar wel een centimer op moet. Zouden jullie hier nog op de korte termijn tijd voor hebben?

Stuken woonkamer

Ik zou graag de wanden en plafond van mijn nieuwe woning willen stuken. De wanden zijn in totaal 6 m2, ik wil graag glad pleisterwerk en de ondergrond is spackspuitwerk. Het plafond is in totaal 35 m2. Hier willen we ook glad pleiserwerk, de huidige ondergrond is spackspuitwerk.

Spuitwerk bestaande woning

Wij hebben een jaren 30 woning waarvan we de benedenverdieping willen laten spuiten. We overwegen om event. 1 wand een kleur te geven. Wanneer dit bevalt, willen we ook de bovenverdieping laten spuiten. wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Wanden slaapkamer stucen

Wij willen graag één slaapkamer in ons nieuwe huis in Hoograven, Utrecht sausklaar laten stucen. Het te stucen oppervlak is 25 m2. We willen deze klus laten doen in de week van 20 juli, bij voorkeur op donderdag 23 juli of vrijdag 24 juli. We horen graag of u dan beschikbaar bent en wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Opbouw (dakkapel) stucen

Wij hebben een dakkapel laten plaatsen 2 jaar geleden. Deze wil ik graag van binnen laten stucen. De naden van de gipsplaten heb ik al behandeld met gyproc voegenvuller. Ik had gehoopt op een beter resultaat, maar het is lastiger dan ik dacht. De ondergrond van de wanden en het plafond zijn gipsplaten 60 cm. Het plafond is 7.5 m 2 en de wanden ongeveer 5 m2. Graag wil ik dit glad hebben afgewerkt.

Het stucen van een nog te bouwen woning

Het stucen van een nog te bouwen woning. De woning wordt rond September 2021 opgeleverd. het gaat om in totaal ongeveer 150 m2. (100m2 wanden en 50 m2 plafonds).

Plafond woning stucen

Ik zoek een stukadoor die de plafonds van een woning kan stucen. Het gaat om 60 m2. Dit betreft een nieuwbouwwoning dus waarschijnlijk betonnen plafonds.

Nieuwe woning stucen

Wij hebben de woning met bovenstaand adres gekocht (bouwjaar 2009). De wanden (140 m2) zijn behangklaar en we willen ze glad laten stucen. Dus ik wil jullie naar een offerte vragen. Ook willen wij graag weten of de werkzaamheden in week 29 uitgevoerd kunnen worden en hoelang inschatten jullie dat die zou duren? Dat is voor ons van belang met onze planning

Woonkamer/hal/toilet

De muren zijn nu gespachtelputzt (1mm), deze zijn door de jaren heen inmiddels opnieuw geverfd. Graag opnieuw stucen. Vierkante meter: 75 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Ook graag de plafonds opnieuw stucen: Vierkante meter: 45 m2. Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Graag ook de vloeren afplakken. Gaat om 45 m2.

Stucwerk op zolder

Ik wil graag dat de muren van de zolder mooi worden gemaakt., Twintig jaar geleden kocht ik het nieuwbouwhuis,. De schuine wanden van de zolder zijn lelijk afgewerkt bij de oplevering en ik heb daar nooit wat aan gedaan.. Misschien stucen, misschien verfspuiten, ik wil graag een professioneel advies, gaat om een breedte van 3 meter en omhoog ongeveer 3,5 meter.

Stucwerk plafond en verven kamers

Ik wil graag de hele plafond laten stucen dat is rond 130 m2 en is gespoten (zoals een woning opgeleverd wordt). Daarnaast wil ik 2 kamers opnieuw laten verven, kamer 1 heeft de afmeting 4.7 m lang, 3 meter breed en kamer 2 is 2.97 m lang en 2.1 m breed. De hoogte is 2.75 m. Er kan direct geverfd worden.

Benedenverdieping woonhuis stucen

Wij hebben een huis gekocht en willen op de benedenverdieping alle wanden laten stucen. Op het moment zit er overal spachtelputz op en we willen dit graag weer glad hebben zodat we de muren een kleur kunnen geven.

Buiten stucen en indien mogelijk isoleren van buitenzijde

De uitbouw van de keuken is aan de achterzijde niet afgewerkt (metselwerk). Dit leidt momenteel tot enige vochtdoorslag. Wij zouden graag de buitenzijde laten afwerken en waterdicht laten stucen. Indien mogelijk graag met isolatie aan buitenzijde. buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitengevel achter en zijkant van de woning stucen

We willen graag de gevel laten stucen om daarmee een vochtprobleem op te lossen. In de spouw is geen waterkering (lood) boven het gevelkozijn aangebracht. Om dit te repareren zou de hele wand open moeten. Bovendien is het metselwerk niet heel fraai. We zoeken een praktische oplossing om het geheel mooi af te werken en het vocht buiten de woning te houden. Bij voorkeur spreken wij op locatie met u af.

Oude woning stucen wanden zo schoon mogelijk gemaakt

Ik heb een oude woning gekocht die wij op dit moment helemaal hebben gestript. Ik wil bijna de volledige woning graag glad gestuct hebben. Voorwerk als behang afkrabben en wanden reinigen, hebben wij zelf al gedaan. Ik zou heel graag weten wat jullie prijs hier ongeveer voor zou worden, omdat ik in het verleden al een gebruik heb mogen maken van jullie diensten en zeer tevreden was. Toen ging het echter om een nieuwbouwwoning en mijn huidige woning is gebouwd in 1919 en dus wel een ander verhaal. Het zou gaan om 110m2 waar het grootste gedeelte een betonnen ondergrond heeft en 10m2 aan plafonds met oud stucwerk.

Stucen van bijkeuken

Bijkeuken heeft tegel/steen ondergrond, is niet volledig vlak, tot 5 mm oneffen, zijn op dit moment gipsplaten voor geplaatst (zie foto) die we zullen verwijderen. Uitvoerdatum aankomende week of de week erna. Betreft 10 m2.

Herstellen van het plafond na waterschade

Wij willen graag een offerte voor het herstellen van de schade aan het plafond in de badkamer, welke zichtbare schade heeft ten gevolge van een lekkend plat dak en een optie voor het herstellen van eventuele schade aan het plafond van de keuken, er is in de keuken potentieel sprake van waterschade door lekkend plat dak (met rottende draagbalk boven de keuken) welke hersteld gaat worden, echter is er geen schade zichtbaar vanuit de keuken. Het gaat om ongeveer 10 m2 in de badkamer (met lichtkoepel) en 10 m2 in de keuken. Graag geschatte kosten voor badkamer en keuken apart specificeren. Foto's bijgevoegd.

Stucen van 2 slaapkamers

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het stucen van 2 kamers: Slaapkamer 1, totaal circa 28 m2 Slaapkamer 2, totaal circa 25 m2

Kelder vochtvrij

De kelder moet vochtvrij gemaakt worden. We willen graag de wanden laten stucen. Het gaat om 85 m2. Graag ontvang ik een offerte.

ong. 115 M2 glasvezelbehangen plus sauzen

Ik ben op zoek naar een behanger voor een ruimte van ongeveer 115 m2 in een woning in Utrecht Leidsche Rijn. Het gaat om een huurwoning waarvan ik nog niet de sleutel heb ontvangen. De ruimte heeft een vide (daardoor is een steiger nodig, de ruimte tussen de gevel en de vide is ongeveer 2,5 meter) en een trap om op de eerste verdieping te komen. De plafondhoogte in de verdere ruimte is 2,52 meter Er ligt al een vloer in de ruimte dus deze zal moeten worden afgedekt. De beoogde kleur is RAL9010.

Plafond badkamer opnieuw spackspuiten

Het huidige spackspuitwerk in de badkamer begint er af te bladeren. Derhalve is een nieuwe afwerking nodig. Zo'n 5 m2

Gerenoveerde zolder afstukken en schilderen

Zolder is gerenoveerd. Er zijn muren gebouwd van cellen beton. Die moeten afgestuct en geschilderd worden. Het gaat om de wanden van ongeveer 30 m2