Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Utrecht of directe omgeving.

8091 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuw te bouwen woning buiten stucwerk, stucen woning eindhoven, stucen gerenoveerde boerderij (340 m2), nieuwbouw woning afwerken met pleisterwerk 390 m2, stucwerk voorgevel nieuwbouwwoning 115m2, nieuwbouwwoning stucen 300 m2, woning stucen buitenmuren 150 m2, wanden en plafond stucen en spuiten, glad stucen van nieuwbouwwoning, bestaande woning afwerken met glad pleisterwerk 175 m2, muur metselen en stucwerk, woning stucen 830 m2, nieuwbouw huis stucen + verven 290 m2, openhaard en kamer stucen, bestaande woonkamer volledig stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Utrecht:

Plafond badkamer opnieuw spackspuiten

Het huidige spackspuitwerk in de badkamer begint er af te bladeren. Derhalve is een nieuwe afwerking nodig. Zo'n 5 m2

Gerenoveerde zolder afstukken en schilderen

Zolder is gerenoveerd. Er zijn muren gebouwd van cellen beton. Die moeten afgestuct en geschilderd worden. Het gaat om de wanden van ongeveer 30 m2

Woonkamer wanden met plafond stucen

Ik wil de muren (totaal 49 vierkante meter wanden) van de woonkamer glad laten stucen evenals het plafond van circa 35 vierkante meter. De muren zijn van gips en hier zat 8 jaar lang bouwbehang op en dat is er af gestoomd. Het plafond is een gespoten spack plafond en dat moet ook glad worden. Woning is uit 2012. De muren zijn zo glad dat een heel dunne stuclaag voldoet.

Gevel stuc werk verwijderen en opnieuw stucen

Het betreft de gevel van ons hoekhuis. Gevel heeft verder geen ramen. In het oude stucwerk zijn diepe barsten ontstaan. Graag zouden wij de gevel weer allemaal laten opknappen en stucen. Graag alleen vakmensen reageren die ook oud stuc werk kunnen verwijderen. Het gaat om 90 m2.

Een geplaatste tussenwand glad stucen

Wij hebben een tussenwand geplaatst die wij willen laten stucen/pleisteren. Het gaat om een wand van ongeveer 15 m2, dus ongeveer 30 m2 in totaal. De wand is gebouwd van Gyproc gipsplaten. Beide kanten zijn al voor gestreken en de plinten liggen er al tegenaan. De bovenkant is niet gekit en er lopen verwarmingsbuizen doorheen.

Opnieuw stucen en afspuiten van woning

Voor de renovatie van de woonkamer/keuken in een woning uit 1926 ben ik de totale kosten aan het inventariseren. Planning is nog niet concreet, doel is wel dit jaar. Muren zijn grotendeels spackwerk vlak maar niet glad, doel is om volledig gladde muren en plafond te verkrijgen. Het gaat om 60m2 aan wanden van spackspuitwerk die moeten glad worden afgepleisterd met latex afspuiten. Daarnaast 25m2 aan palfonds van stucplaten, deze moeten met dezelfde afwerking worden opgeleverd. Daarnaast moet er 25m2 aan vloeren worden afgeplakt.

Jaren 70 woning met grof stucwerk weer glad maken

Hallo. Wij hebben een nieuwe woning gekocht. Op de eerste verdieping hebben ze in alle drie de slaapkamers van dat grove stucwerk aan de muur. Dit zouden wij graag weer glad willen hebben (zie foto). We kunnen er half februari in. Tussen de twee slaapkamers is nu een inbouw kast. Maar deze willen we weghalen en een nieuwe gipsplaat muur van maken. Omdat het plafond onder de inbouwkast niet mooi afgewerkt is zouden we ook het plafond van een slaapkamer willen doen. Mocht u vragen hebben dan hoor ik dat graag. De wanden zijn 70 m2 en het plafond 15 m2.

Keukenwanden stucen voor plaatsing nieuwe keuken

Wij hebben een appartement gekocht en zijn bezig met enkele aanpassingen. De oude bewoner had zijn keuken tegen houten platen aangezet, deze houten platen bedekten de muren van de keuken. De muren hierachter zijn gedeeltelijk afgewerkt en gedeeltelijk kaal. Een wand bestaat uit gibo-blokken (2.20 m x 2.50 h) en een wand (gedeeltelijk afgewerkt) (2,80 x 2,50h) uit beton. 12/14 m2 in totaal. Ik zou dan spachtelputz willen hebben, maar mocht er iets goedkopers en snellers zijn, dan graag dat materiaal. Groot deel is achter de keuken of wordt afgedekt met tegels. Zie bijgevoegde foto's voor de staat van de muur achter de platen, we hebben er op een paar plekken alvast een gat ingemaakt. De keuken wordt geplaatst op de 30e of 31e en op de 21e komt de elektricien voor het infrezen en aanleggen van nieuwe leidingen. Vandaar de gewenste startdatum op de 22e januari. In verband met zo veel mogelijk droogtijd.

beton cire keuken stucwerk

betreft beton cire boven aanrechtblad en een stukje wand van plafond tot vloer Het gaat om ongeveer 10m2, het is mij niet helemaal duidelijk hoe deze afwerking zal heten. Het is in ieder geval de bedoeling dat 'kookspetters' makkelijk schoon te maken zijn.

Winkelpand stucen

Wij zijn bezig met het plaatsen van gipswanden in een winkelpand. Het is de bedoeling dat deze ruimte compleet; muren en plafond, gedeelte beton gedeelte gipsplaat wordt afgewerkt met glad pleisterwerk en vervolgens afgespuit met latex. Het gaat om 55m2 aan wanden en 35m2 aan plafonds.

Stucwerk bestaande bouw

Wij zijn op zoek naar een stukadoor voor 1 muur, bestaande bouw. Deze muur is ongeveer 6 m2 en we willen deze glad gestuct hebben.

Herstel lekkage schade aan muur

Op de 2de verdieping t.h.v. een trappengat is er een lekkage geweest (probleem inmiddels verholpen) met als gevolg schade aan het stucwerk (zie foto). Het gaat om een oppervlakte van circa 5 m2. Wij zoeken iemand die dit opnieuw kan stucen + drogen.

Ramen in buitengevel aftimmeren en stucen

In een buitengevel zitten vier ramen. Die moeten worden geïsoleerd met plaatwerk nadat het rachelwerk is verwijderd en vervolgens worden afgewerkt met stucwerk. Het gaat om een oppervlak van 2-3 m2.

Keukenwanden stucen

Graag laten wij de muren in de keuken stucen. Op 1 helft zitten nog tegels, deze verwijderen we zelf, op de andere helft zit oud stucwerk. We weten niet of alleen het gedeelte waar de tegels hebben gezeten gestuct moet worden. Het gaat om ongeveer 9 m2. Graag een gladde afwerking.

Kelder waterdicht injecteren

Kelder is nat, dit komt waarschijnlijk door grondwaterstand. Dit willen wij oplossen en hebben wij advies in nodig. Wij denken aan injecteren onder druk. Ongeveer 12 vierkante meter. De hoogte is 1.70 meter.

Plafond badkamer stucen

Huidige spackwerk begint er af te komen. Oppervlak ca. 6 m2. Het gaat om de badkamer dus dit dient wel op de juiste wijze worden afgehandeld. Gewenste afwerking is glad pleisterwerk.

Spuiten plafonds

Wij hebben in de gang en slaapkamers het spackwerk proberen te verven met een slecht resultaat. Graag willen we op zeer korte termijn (voor volgende week vrijdag) de plafonds opnieuw spack laten spuiten, of als het niet te duur is laten stuken en dan spuiten. Het gaat om ongeveer 45m aan plafond en 45m aan vloeren die moeten worden afgewerkt.

Stucen na verbouwing + trap verven

Wij zijn bijna klaar met een grote verbouwing en willen beschadigde muren en het toilet laten stuken. Daarnaast hebben wij een nieuwe trap geplaatst die we willen laten verven. Zou goed uitkomen als er volgende week iemand kan komen kijken voor een precieze offerte en ergens in de komende zes weken kan starten.

Stucen van keukenwanden

Er wordt een muur uitgebroken om een nieuwe keuken te plaatsen. Hiervoor dient 1 wand van 12 m2 glad gestuct te worden, 1 wand van 8 m2 dient haaks gestuct te worden en een nieuw geplaatste latei dient eromheen gestuct te worden. De haakse wand moet aan een kant, 1 cm, gestuct worden. De wanden zijn nu niet haaks. Opdracht heeft enige spoed. 2 december krijgen we de sleutel van het huis. 4 of 5 december kan er begonnen worden. Het moet voor week 51 droog zijn want dan komt de keuken.

Muren en plafond stucen

Wij hebben een bestaande woning gekocht en krijgen eind februari de sleutels hiervan. Wij zouden graag de begane grond en de 1e verdieping willen laten stucen. Op de begane grond moet er 54 m2 plafond gestuct worden en 60 m2 muur. Op de eerste verdieping moet er 33 m3 plafond gestuct worden en 65 m2 muur. Graag ontvangen we een offerte.

Nieuwbouwappartement stucen

Open keuken woonkamer, 1 slaapkamer, 1 washok, 1 gang. Badkamer en wc hoeven niet. Beton zal de oplevering Het gaat om ongeveer 50m2 die ik met glad pleisterwerk wil afwerken.

Waterdicht maken kelder

Ik krijg graag een offerte voor het waterdicht maken van mijn kelder (deel muren en vloer). De kelder is is ongeveer 16 m2

Na lekkage (waterschade)

Ik ben op zoek naar een stukadoor voor het stucen van mijn wanden en het plafond na waterschade. Het gaat om 25 m2 wanden en 25 m2 plafond. Ik ontvang graag een offerte.

Schouw verwijderen en muren stucen

Ik wil de schouw uit de woonkamer verwijderen en de muur en het plafond daar waar de schouw is verwijderd daarna laten stucen. Ik wil ook twee ander muren laten stucen, waardoor het totaal te stucen oppervlakte 33 m2 is. De schouw is 125 cm breed, 270 cm hoog en 36 cm diep. Voor de schouw zit een gaskraantje, dat onder de vloer weggewerkt moet worden.

Reed plaster ceiling with ornaments to repair

My husband and I bought an old house (1910) last year in Utrecht. The ceiling was not in the best condition, it has visible cracks, some of which are open. The paint was chipped off, and the plinth and belt around the ornaments are damaged. Few specialists looked at it but didn’t take the job, probably because it is a small one. It would be a pitty not ro restore such a once beautiful ceiling, so if you are interested in this job, please contact me.