Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor zolderkamer en trapopgang stucen:

Zolderkamer en trapopgang stucen

Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Soesterberg (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolderkamer en trapopgang stucen uit heel Nederland:

Volledig schilderen van een woning aan de binnenzijde

Wij hebben een eengezinswoning gekocht, een tussenwoning uit bouwjaar 1971. De overdracht zal plaatsvinden op 21 november. Direct na deze datum willen wij de gehele woning aan de binnenzijde laten schilderen. Daarbij moeten de vloeren worden afgedekt. Het gaat om het schilderen of latex spuiten van het plafond in de woonkamer, alle wanden in de trapopgang, alle wanden en plafonds in 3 slaapkamers en alle wanden en het plafond op de zolder. Er is 1 slaapkamerwand waar behang op zit, verder zijn alle wanden leeg. Verder gaat het om het schilderen: -in de woonkamer: kozijnen en een voorraam, kozijnen en een achterraam, 2 kozijnen en 2 deuren; -in de keuken:een kozijn en een keukenraam, een kozijn en de achterdeur -in de entreehal: een kozijn met de voordeur en een kozijn met een toiletdeur, als ook de trapleuning -in 3 slaapkamers: alle kozijnen, ramen en deuren, alle plinten en alle buizen van de radiators -in de badkamer:een kozijn met een badkamerraampje en een buis van de radiator -op de zolder: alle plinten en een kozijn van de dakkapel met raam, een kozijn met deur naar een zolderkamer, een traphek, een radiator en buis daarvan. We kunnen de woning nu niet met een schilder gaan bekijken. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda, ik hoop dat dat voldoende is om een totaalprijs voor deze klus te maken.

Zolderkamer en trapopgang stuken

Ik kan moeilijk inschatten om hoeveel m2 het gaat. Het gaat om schuine en een klein stukje rechte wanden van een zolderkamer de de trapopgang naar de zolder kamer. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Spackspuiten

Muren latexen in nieuwbouwwoning

In een nieuwbouwwoning volgende vraag voor schilderklus: muren latexen van gang (6 meter lang), tweemaal trapopgang, de slaapkamer en zolderkamer.

Zolderkamer bouwen

Splitsen zolder door plaatsen wand (hoogste punt ca 4.30 meter, timmerwerk geen blokken). Bij trapopgang overloop en vervolgens wand en deur plaatsen. Doortrekken elektra voor lichtpunt in de kamer met een enkelvoudige schakelaar. Verplaatsen van de bestaande hotelschakelaar naar de nieuwe wand. Volledig afwerken wanden en deur (stucen, voorbehandelen, wit afschilderen). (Geen plafond of vliering, bestaand schuine dak is al wit afgewerkt en blijft als zodanig gehandhaafd.) Ruimte is ongeveer 4 meter diep. Termijn van uitvoering bespreekbaar/in overleg.

Witten e/o sauzen van keuken, huiskamer ...

Witten e/o sauzen van keuken, huiskamer en trapopgang in huiskamer. Schilderen van houtwerk in keuken en badkamer. Laminaat leggen in huiskamer en zolderkamer. Vloerbedekking verwijderen en evt. nieuwe leggen.

Graag willen wij de trapopgang van de 1e ...

Graag willen wij de trapopgang van de 1e verdieping naar de zolderverdieping laten stuken en tevens het `voorportaal van de zolderkamer. Op dit moment zitten er schroten op de muren van de trapopgang. Deze moeten dus weg. Dit kunnen we eventueel ook zelf doen.

Zolder(bergruimte) dient opgedeeld te ...

Zolder(bergruimte) dient opgedeeld te worden in 3 delen: voorruimte bij de trapopgang waar de was/droger staan, de zolderkamer: waarin de dakkapel dient te komen. Dakbalken weg werken door soort plafond platen aan te brengen, electrische vloerverwarming, vloerafsmeren en wanden verfklaar. een paar stopkontakten en cai/ptt aansluiting, bergruimte: geen werkzaamheden daaraan.