Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor buitengevel spachtelputzen:

Buitengevel spachtelputzen

Wij hebben een oud huis. Samen met de buren willen wij de voorgevel, ongeveer 40 m2, opfrissen met spachtelputz over een bestaande laag heen. Ons huis heeft een oude buitengevel van ongeveer 45 m2 van bakstenen. Die willen we laten stucen met cementpleister. Voor beide objecten willen we een offerte.
Onze klant uit Oudewater (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitengevel spachtelputzen uit heel Nederland:

Een gemetselde buitengevel spachtelputzen

Ik zoek een stukadoor die buitenwerk kan uitvoeren. Het gaat om het stucen van ongeveer 8 m2. Vervolgens dient die 8 m2 + 25 m2 gespachtelputzt te worden. Die overige 25 m2 bestaat uit oud spachtelputz. De maximale werkhoogte is ongeveer 3 meter.

Buitengevel spachtelputzen

Buitenwerk Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Buitengevel spachtelputzen

Buitenwerk Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Buitengevel spachtelputzen

Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Buitengevel spachtelputzen

Ik zoek iemand die aan de buitenzijde van mijn vrijstaande woning spachtelputz aan kan brengen. Het gaat om 95 m2 wat verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping plaats moet vinden. Het werk moet plaatsvinden aan de zij- en achterkant van de woning.

Buitengevel spachtelputzen

Graag ontvangen wij een offerte voor het laten wit stuken van ons vrijstaand huis. Buitenwerk Vierkante meter: 180 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Buitengevel spachtelputzen

Buitenwerk Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Diverse wanden spachtelputzen

Woonkamer en keuken, nu glasvezelbehang. Wordt zelf verwijderd. 3 wanden Gibo. 2 wanden buitengevel zijn van soort plaatwerk Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Buitengevel spachtelputzen

Het betreft een nieuwbouwwoning waarbij ik de buitengevel wil spachtelputzen. Dit zijn tempex wanden. Buitenwerk Vierkante meter: 270 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz

Buitengevel spachtelputzen

Op twee buitenmuren van het huis spachtelputz aanbrengen. Startdatum nog niet exact bekend. Buitenwerk: 130 m2 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz