Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor badkamer cementgebonden stucen:

Badkamer cementgebonden stucen

Wij willen onze badkamer geheel laten stucen zodat er geen tegels meer nodig zijn. Ook de badkamervloer dient afgewerkt te worden met een stucvloer/gietvloer. Kunt u dit voor ons realiseren? Zijn benieuwd wat de kosten zijn. Maten badkamer: L 2,92x b 2.65 x h 2,35. Kwamen zelf op zo'n 22 m2 qua muren. De vloer is 2,92 x 2,65 (ongeveer).
Onze klant uit Lopikerkapel (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer cementgebonden stucen uit heel Nederland:

Badkamer stucen

Het betreft een badkamer met puntdak (3.60 m). En nog een WC. Totaal ongeveer 26 m2. Wanden worden voorzien van groene gips (aan stucadoor nog de keus welke dat moet worden.) Stucen met cementgebonden stuc met fijne structuur (bijv. Ardex R1).

Badkamer tegelen

Ik ben op zoek naar een professionele tegelzetter voor het tegelen van de wand en de vloer van de badkamer. Wanden tegelen van de vloer tot het plafond met witte gerectificeerde horizontale wandtegels maatvoering 30 x 60 cm. Vloer betegelen met houtkleurige vloertegels 15 x 75 cm. De ondergrond van de wanden is op basis van cementgebonden stuur gestukadoord. Hoogte vloer plafond is circa 240 cm. Tegels zijn op het werk. Eurocol 705 lijm is op het werk. Loodgieter en elektra werkzaamheden zijn uitgevoerd. Maatvoering badkamer is ongeveer 240 bij 260 cm.

Pleisterwerk in meerdere nieuwbouw woningen

30 woningen opgebouwd uit wanden van KZS elementen. Deze elementen moeten behang klaar worden gepleisterd dmv Naden, leidingen en grote gaten dichtzetten, dun overpleisteren van de elementen (Niet afreien) het zetten van hoekbeschermers op de uitwendige hoeken. Dichtzetten van leidingen en neggekanten achter tegelwerk van de badkamer-WC-Keuken met cementgebonden mortel Minimaal 4-5 woningen per week. Startdatum begin aankomende week.

Badkamer stuken

Voor stuken van de badkamervloer, 5 m2, en wand, 3 m2, met beton cire. En eventueel het plafond, 10 m2, stuken zoek ik een stucadoor. Beton cire heb ik zelf een deel gedaan in de badkamer over bestaande tegels heen maar heb denk ik toch te weinig ervaring voor gladde afwerking. Onderlaag is tegelwerk. Moet laag cementgebonden stuc over, bijv ardex R1, en dan 1 of twee lagen beton cire. Graag uw inschatting van de prijs hiervoor. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

In badkamer cementgebonden stuc aanbrengen

Aanbrengen van cementgebonden stucwerk waarover betegeld kan worden in badkamer over 2 wanden, rond de 20 m2. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamerwanden glad stuken

Wij willen in onze badkamer graag 16 m² muren glad laten stuken met cementgebonden en sneldrogende stuc. Al het materiaal is al aanwezig en de wanden zijn al met primer behandeld. Helaas is onze stukadoor uitgevallen. We zoeken nu een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft.

Badkamer stuken

Badkamer stucen met cementgebonden stuc. Ondergrond wanden zijn gipsplaten (groen). Plafond is beton. Natte deel (inloopdouche 90 x 160 x 240 cm) gaan wij naderhand betegelen. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamer nieuwbouwwoning afwerken met beton ciré

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. De badkamer wordt (cementgebonden) gestuukt opgeleverd. Wij willen de wanden en de vloer af laten werken met beton ciré. Wanden: 23,5 m2. De vloer 5m2. Wanden: 25 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: beton ciré Vloeren: 5 m2 Huidige ondergrond: vloerverwarming met een betonlaag (geëgaliseerd) Gewenste afwerking: beton ciré

Verbouwing van de badkamer

Wij willen een offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden: · Het slopen van de bestaande badkamer, sanitair, wanden, vloer en leidingwerk · Het vervangen van bestaande kozijn voor nieuw kunststof, ongeveer 130 x 45 cm, dichtmetselen sparing · Het aanpassen van het bestaande leidingwerk naar de nieuwe indeling, water, afvoeren en elektra · Het leggen van een cementdekvloer op lewis platen, vloeroppervlakte ca. 9 m2 · Het uitrapen van de wanden met cementgebonden mortel, boven tegelwerk met wit pleister-/stucwerk · Het tegelen van de vloer, ca. 9 m2, wanden, ca. 17 m2, en pleister-/stucwerk wanden, ca. 17 m2, overgang tegels naar wit pleister-/stucwerk een rvs profiel · Het leveren en monteren van glazen scheidingswand, 1,2 x 2,0 meter, afmeting eventueel in overleg. · Het monteren van plafond inclusief verlichtingsspots · Het afvoeren van al het bouw, sloop en verpakkingsmateriaal in overleg

Gietvloer in de badkamer maken

In mijn huis heb ik een badkamer van ongeveer 2 m2 en hier wil ik graag een gietvloer in laten leggen. Er ligt nu een tegelvloer. Mijn voorkeur gaat uit naar een cementgebonden betonvloer. Wat zouden de kosten hiervoor zijn?