Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor geisoleerde garage strak spuiten:

Geisoleerde garage strak spuiten

Betreft een lege garage aan alle muurzijdes, geïsoleerd met gipsplaten dat ik wil laten strak spuiten met een dunne stuc laag. (Filmlaag) Wanden zijn 40 m2 en het plafond 20 m2.
Onze klant uit IJsselstein (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geisoleerde garage strak spuiten uit heel Nederland:

Beton storten garage met isolatie

Ik zou graag een compleet afgewerkte en geisoleerde Beton vloer in mijn garage willen. Het gaat om een oppervlakte van 34m2. Zou u een offerte kunnen sturen

Garagedeur door openslaande deuren vervangen

Graag een offerte voor vervanging van een oude roldeur van garage (incl afvoer daarvan) door 2 openslaande onderhoudsvrije en goed geisoleerde garagedeuren. Iedere deur bij voorkeur met een kleine strook glas bovenin (voor daglocht in garage). Minimaal SKG** Kleur nog te bepalen.

Garage aan huis

Ik zou graag een garage willen bouwen aan ons huis. Het gaat hier over een geisoleerde garage met grote dubbele duur aan de voorkant en een enkele deur aan de achterzijde. Ook zou ik graag aan de voorkant het dak ongeveer 0.75 meter willen uit laten steken en eventueel ook aan de linkerkant. daar graag 1 meter. voor deze garage hebben we al heipalen en funderingsbalken laten leggen. de garage mag kaal opgeleverd worden. Het is een garage die tegen de huidige aanbouw aankomt. Het is de bedoeling dat de dakbedekking met dakleer wordt afgewerkt.

Goed geisoleerde aanbouw maken als geluidsstudio

Aan de achterzijde tegen de garage willen we een goed geïsoleerde aanbouw, in verband met te realiseren geluidsstudio, van ongeveer 5 meter breed en 7 meter diep laten plaatsen. Met plat dak. Er zit al een gat in achtergevel waar een nieuwe kozijn en deur in geplaatst moet worden. Verder is er 1 raam voor daglicht voldoende. De binnenwanden willen wij graag laten stuken. Het is onbekend of er een vergunning nodig is.

Geisoleerde garage laten bouwen

Ik wil een geïsoleerde, gemetselde garage laten bouwen van ongeveer 7 bij 8 meter met een puntdak met pannen. De nokhoogte op 5 meter en de dakgoothoogte op 3.25 meter. Met 1 enkel raam en een rolpoort aan de voorkant. En met 1 deur aan de achterzijde om een pad te bereiken. De oude garage staat er nog en word zelf afgebroken. Als ondergrond liggen er betonplaten, die zullen ook verwijderd worden. Een nieuwe fundering moet gemaakt worden. De vergunningsaanvraag moet ook nog worden gedaan. Kunt u dat ook verzorgen?

Garage aanbouwen

Aanbouwen van geisoleerde garage 7x3 met geisoleerde sectioneeldeur, inclusief verbindingsdeur naar de keuken

Fundering maken voor de uitbouw, overkapping en schuur

Wij willen een bestaande garage platgooien en op die plaats een nieuwe bouw/uitbouw plaatsen. Het totaal zal plm 5 m x 18 m behelzen. Eerste 10 m wordt keuken (dus geisoleerde fundering) overige 8 meter wordt overkapping en berging. Kunt u een richtprijs voor de funderingskosten aan ons mailen?.

Fundering van beton voor garage

8 x 6,5 meter beton fundering + geisoleerde afgewerkte vloer minimaal 15 cm dik en > 30 N/mm2. Verwijderen/ afvoeren asfalt 8 x 6,5 m en 15 cm laagdikte + afvoeren vrij gekomen grond fundering,

Uitbouwen en verbouwen

Enkel steens garage moet omgebouwd worden tot geisoleerde keuken en bijkeuken, eventueel (afhankelijk van de prijs en toestemming bestemmingsplan) moet de om te bouwen garage breder gemaakt worden.(van huidge 3.00 meter naar 4.80 meter) De huidige garage moet voorzien worden van een geisoleerde betonnen vloer, is op dit moment een zandbodem met 30 x 30 cm beton tegels. Huidige garage zal verhoogd moeten worden omdat de hoogte nu niet voldoet aan bestemming leefruimte. In de voorgevel van de huidge garage moet een muur met raamkozijn komen i.p.v. de huidige garage deur. In de huidige garage moet een wand geplaatst worden zodat er een scheiding plaats vind tussen keuken en nieuwe bijkeuken. (deur voor in de wand is aanwezig) Etc. Etc. Diverse werkzaamheden.

Geisoleerde schuur metselen

Wij zoeken een metselaar om onze nieuwe grote schuur te bouwen van 6x4m. Dubbelsteens. Achtermuur staat al en nog een muur. Er staat een muur en stenen muur. Garage wordt bij schuur getrokken. Oude houten schuur is afgebroken, 3x4m was die, die is al weg. Fundering (betonvloer dacht ik) moet erin, er ligt zandbed en geulen zijn al gegraven. En een schutting met pilaren metselen, muurtje 90 hoog met houten schot erboven, ongeveer 4,5m. Twee muren voor overkapping opnieuw opmetselen (oude verwijderd, waren niet goed meer). De tuin ligt er helemaal klaar voor, Het liefst zo spoedig mogelijk beginnen.