Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor geisoleerde garage strak spuiten:

Geisoleerde garage strak spuiten

Betreft een lege garage aan alle muurzijdes, geïsoleerd met gipsplaten dat ik wil laten strak spuiten met een dunne stuc laag. (Filmlaag) Wanden zijn 40 m2 en het plafond 20 m2.
Onze klant uit IJsselstein (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geisoleerde garage strak spuiten uit heel Nederland:

Goed geisoleerde aanbouw maken als geluidsstudio

Aan de achterzijde tegen de garage willen we een goed geïsoleerde aanbouw, in verband met te realiseren geluidsstudio, van ongeveer 5 meter breed en 7 meter diep laten plaatsen. Met plat dak. Er zit al een gat in achtergevel waar een nieuwe kozijn en deur in geplaatst moet worden. Verder is er 1 raam voor daglicht voldoende. De binnenwanden willen wij graag laten stuken. Het is onbekend of er een vergunning nodig is.

Geisoleerde garage laten bouwen

Ik wil een geïsoleerde, gemetselde garage laten bouwen van ongeveer 7 bij 8 meter met een puntdak met pannen. De nokhoogte op 5 meter en de dakgoothoogte op 3.25 meter. Met 1 enkel raam en een rolpoort aan de voorkant. En met 1 deur aan de achterzijde om een pad te bereiken. De oude garage staat er nog en word zelf afgebroken. Als ondergrond liggen er betonplaten, die zullen ook verwijderd worden. Een nieuwe fundering moet gemaakt worden. De vergunningsaanvraag moet ook nog worden gedaan. Kunt u dat ook verzorgen?

Garage aanbouwen

Aanbouwen van geisoleerde garage 7x3 met geisoleerde sectioneeldeur, inclusief verbindingsdeur naar de keuken

Fundering maken voor de uitbouw, overkapping en schuur

Wij willen een bestaande garage platgooien en op die plaats een nieuwe bouw/uitbouw plaatsen. Het totaal zal plm 5 m x 18 m behelzen. Eerste 10 m wordt keuken (dus geisoleerde fundering) overige 8 meter wordt overkapping en berging. Kunt u een richtprijs voor de funderingskosten aan ons mailen?.

Fundering van beton voor garage

8 x 6,5 meter beton fundering + geisoleerde afgewerkte vloer minimaal 15 cm dik en > 30 N/mm2. Verwijderen/ afvoeren asfalt 8 x 6,5 m en 15 cm laagdikte + afvoeren vrij gekomen grond fundering,

Uitbouwen en verbouwen

Enkel steens garage moet omgebouwd worden tot geisoleerde keuken en bijkeuken, eventueel (afhankelijk van de prijs en toestemming bestemmingsplan) moet de om te bouwen garage breder gemaakt worden.(van huidge 3.00 meter naar 4.80 meter) De huidige garage moet voorzien worden van een geisoleerde betonnen vloer, is op dit moment een zandbodem met 30 x 30 cm beton tegels. Huidige garage zal verhoogd moeten worden omdat de hoogte nu niet voldoet aan bestemming leefruimte. In de voorgevel van de huidge garage moet een muur met raamkozijn komen i.p.v. de huidige garage deur. In de huidige garage moet een wand geplaatst worden zodat er een scheiding plaats vind tussen keuken en nieuwe bijkeuken. (deur voor in de wand is aanwezig) Etc. Etc. Diverse werkzaamheden.

Geisoleerde schuur metselen

Wij zoeken een metselaar om onze nieuwe grote schuur te bouwen van 6x4m. Dubbelsteens. Achtermuur staat al en nog een muur. Er staat een muur en stenen muur. Garage wordt bij schuur getrokken. Oude houten schuur is afgebroken, 3x4m was die, die is al weg. Fundering (betonvloer dacht ik) moet erin, er ligt zandbed en geulen zijn al gegraven. En een schutting met pilaren metselen, muurtje 90 hoog met houten schot erboven, ongeveer 4,5m. Twee muren voor overkapping opnieuw opmetselen (oude verwijderd, waren niet goed meer). De tuin ligt er helemaal klaar voor, Het liefst zo spoedig mogelijk beginnen.

Uitbouw tussen woonhuis en garage

Realisatie van een geisoleerde ruwbouw met buitenmaten ca. 5,1 x 3.3 meter, tussen het woonhuis en de garage. Het betreft om een aanbouw tussen twee bestaande gebouwen, het woonhuis en de garage. De aanbouw moet voorzien zijn van een plak dak met een nokhoogte van ca. 2,5 meter. 1 gevel word recht uitgevoerd en de andere gevel komt een inham (u-vormig, ca. 1 meter diep). In de bodem van de U komt een schuifpui van ca. 2,6 meter. Afkomstig uit het bestaande woonhuis. Overig komt er nog 1 kozijn in van ca. 50 x 70 cm. Het project betreft het uitvoeren van de gehele ruwbouw met twee doorvoeren en aansluitingen naar de bestaande bouw. Geheel voorzien van isolatie en lekdichte afwerking.

Deels geisoleerde garage bouwen

We willen graag een geïsoleerde (achterste gedeelte) garage bouwen van 11 meter lang en 4,5 meter breed. Er kan met beton gefundeerd worden. In de garage willen we ook graag de aansluiting voor de wasmachine en droger. Daarnaast willen we er voor zorgen dat er mensen kunnen slapen en er een kleine badkamer in maken. Dat betekent dat er ook gas, water en elektriciteit aangelegd moet worden en dat er voor een toilet een aansluiting op de riolering moet komen. We hebben een metselaar; graag offerte voor alles behalve metselwerk en voor hele klus. De vergunning is aangevraagd, tekening aanwezig.

Garage en carport bouwen

Wij willen een garage en carport laten bouwen. Tekeningen en vergunningen zijn rond bij de gemeente. We praten over een garage van lengte 10 meter. Breedte 5,5meter. Inclusief het uitzetten en storten van betonvloer en fundatie. Smalle spouwmuur met puntdak van geisoleerde dakpanprofielplaten, inpandige dakgoot en halve zolder. Er komen zowel links als rechts 3 raampjes in, een sectionaaldeur met loopdeurtje erin. En een carport er tegenaan.