Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Bosch en Duin te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Bosch en Duin heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Bosch en Duin u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Bosch en Duin of directe omgeving.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Bosch en Duin bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: buitenzijde nieuwbouwwoning in Bergeijk stucen in 2021, nieuwbouwwoning binnen compleet Stucen en daarna Latex spuiten (circa 690 m2), woning stucen (250 m2), stucen buitenmuur, nieuwbouwwoning stucen, isoleren en stucen van de buitengevel, woning buitenkant voorzien van nieuw stucwerk, woonboerderij stucen 565 m2, stucen op neopor isolatie, het stucen van een nog te bouwen woning, buitengevels voorzien van stucwerk, nieuwbouwwoning stucen, bestaande woning stucen en latex spuiten, slaapkamers stucen, wanden en plafond stucen van bestaande woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Bosch en Duin staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Bosch en Duin:

Buitenkant stuk aanbouw + bestaand deel stuken

buitenwerk Vierkante meter: 320 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Betonstuc op wanden van inloopdouche

Wij gaan van een toiletruimte een douche maken en willen graag weten wat het kost om daar 9 m² muren met betonlook te laten stucen. We willen dit graag eind mei laten verzorgen en ontvangen daarvoor uw offerte.

Stucwerk en latex spuitwerk op plafonds

Wij hebben een bestaande woning gekocht waarvan 150 m² plafonds voorzien zijn van niet-egaal en oud stucwerk. We zouden dit graag helemaal strak willen hebben en het liefst ook meteen laten schilderen. Graag ontvang ik een prijsopgave voor het stuken en de meerprijs voor het afwerken met een verflaag. Wellicht willen we dit ook in 2 slaapkamers laten doen, dan komt er ongeveer 50 m² bij. Het tijdstip van de uitvoering van deze klus is pas bekend als de nieuwe keuken komt, want wellicht komt er voor een kookeiland een stukje verlaagd plafond in. We willen het in elk geval binnen 2 maanden afgerond hebben. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Schuin plafond herstellen

Wij hebben op 2 slaapkamers een schuin plafond met vliesbehang vol beschadigingen. We willen de plafonds weer netjes glad hebben, maar voor stucen hebben we geen budget. Wat is de goedkoopste oplossing? De afmeting van beide slaapkamers is 7.50 meter x 3.50 meter (per plafond).

Wanden stucen en sauzen

Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 5m2

Vrijstaand huis begane grond en ...

Vrijstaand huis begane grond en verdieping pleisterwerk; Moeten binnenmuren en plafonds worden gepleisterd. Betreft meer dan 500m2.