Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor toilet stuken:

Toilet stuken

Ik wil graag mijn WC wanden en plafond laten stuken, het gaat om 6 m2 wanden en 1 m2 plafond, waarvan op 3m2 van de wanden een iets dikker laagje stucwerk moet komen. De onderkant is kaal metselwerk, bovenkant is al gestuct maar wat beschadigd. Ik wil graag glad pleisterwerk.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toilet stuken uit heel Nederland:

Dakopbouw (een 3e verdieping) (Omgevingsvergunning reeds aangevraagd)

Wij willen een dakopbouw (3e verd.) op onze woning van nu 2 verd. in Den Haag. De omgevingsvergunning heb ik zelf al geregeld en is op korte termijn rond. Ik zou graag daarom op korte termijn een offerte willen ontvangen voor de realisatie hiervan. Voor de uitvoering en omvang verwijs ik u naar de tekeningen in de bijlage. Hieronder een lijst met de werkzaamheden: -Dakbedekking, Dakisolatie en grindlaag verwijderen -Trapgat uitzagen uit een breedplaatvloer + afvoeren beton -Nieuwe houten trap met balustrade boven -HSB wand- en dak elementen maken met isolatie en binnen- en buiten folies (mag uiteraard ter plaatse of prefab wat het beste is qua uitvoering en kostprijs) -Achtergevel doormetselen op bestaande metselwerk van onder. Zelfde stenen als beneden inclusief voegwerk -Leidingen van cv, toilet, en ventilatie doortrekken naar dak -Dakbedekking van bitumen + hwa goten aan beide zijden van het ronde dak incl. hwa afvoerpijpen 2st. -Buitenbekleding met Keralit elementen of andere soortgelijke onderhoudsvrije en kleurvaste sponningdelen. -Houten kozijnen voor & achter zoals op tekening in zelfde kleur verven zoals bestaande kozijnen onder (binnen en buiten) -Binnen betonnen breedplaatvloer egaliseren met enkele cm egalisatiebeton -Gehele Electra aansluiting binnen uitvoeren. Uitgaan van standaard uitvoering in de ruimtes (3x wcd in elke kamer & 1x lichtpunt met schakelaar) Electra inclusief schakelaren. -Badkamer riolering en ventilatie aanbrengen. (riolering op bestaande toilet onder aansluiten dus beton boren, ventilatie zelfstandig direct door het dak) -Badkamer hang/inbouw toilet monteren -Tegelwerk (vloer en wandtegels kopen wij zelf. Enkel kostprijs noemen voor het tegelen tot tegen het plafond) -Binnenwanden van gibo blokken -Gipsplaten schroeven op Buitenwanden -Stuken van binnen en buitenwand aan de binnenkant + plafond -Standaard ‘nieuwbouw’ binnendeuren met aluminium kozijnen en opdek platte deuren -Verwarming

Lichtkoepel dichtmaken

In het toilet hebben wij nu een kleine lichtkoepel (binnenmaat 40x40cm), welke we graag dicht willen maken. De uitsparing voor het raam is 65x65 cm en loopt tapstoe. Wanneer het plafond gedicht is willen we het plafond ook graag laten stuken.

Badkamer en toilet renovatie

Graag zouden wij binnen een paar maanden onze badkamer & toilet (begane grond) willen renoveren. Wij hebben inmiddels een overzicht beschikbaar met alle materialen die wij willen gebruiken. De stijl van de badkamer & toilet wordt modern/industrieel. Het sanitair zal bij een badkamerspecialist besteld worden, dus geen bouwmarkt. Onze wensen voor de badkamer (5m2 vloeroppervlakte): * Opstelling kan hetzelfde blijven; * Installeren van ligbad, badkraan; * Installeren van douchecabine, regendouche, douchegoot; * Installeren badkamermeubel, wastafelkraan, badkamerspiegel; * Installeren zwevend toilet, ombouw inbouwreservoir; * Aanbrengen van vloertegels (Oppervlakte 3,4m2/ 60x60 tegels) en wandtegels (Oppervlakte 19m2/ 30x60 & 60x60 tegels); * Verlichting, spots (4x) met dimmer, hiervoor zal er een gipsplafond gemaakt moeten worden + stuken 5m2. Stroompunt is in het midden van het plafond aanwezig; * Creëren van 2 stopcontacten op gipswand nabij de badkamermeubel, stroom is aanwezig; * Installeren handkoekradiator boven ligbad (bij binnenkomst links). Deze bevindt zich op dit moment aan de rechterzijde; * Extra draaiknop voor mechanische ventilatie aanbrengen, bevindt zich nu alleen een draaiknop beneden in de keuken; * Alleen achterste wand in de badkamer is van beton, overige wanden zijn gipsplaten. In de bijlage kunnen jullie ook een plattegrond vinden met de afmetingen. Wensen voor het toilet (1,2m vloeroppervlakte): * Installeren zwevend toilet * Installeren ombouw inbouwreservoir * Aanbrengen vloertegels (1,2 m2 60x60 tegels) Wandtegels (5,4m2 60x60 tegels achterwand & 30x60 overig wanden, tot 1,40m hoog) * Wand/plafond glad stucen * Gipsplafond creëren * Inbouwspots (2x) plafond installeren, stroompunt is aanwezig; * Installeren fontein + kraan; * Leidingwerk fontein wegwerken. * De achterste wand van de toilet is van beton, de andere wanden zijn van gips. Wij hopen dat jullie bij het eerste contact een schatting kunnen maken

Nieuwbouw stuken 180m2

Nieuwbouw maisonnette woning die opgeleverd wordt in week 28 (schatting). Alles is nog leeg. Muren worden \behang klaar\ opgeleverd. Alle muren glad stuken muv badkamer en toilet om geschilderd te worden. Schilder werk mag optioneel opgenomen worden (of ik laat doen of zelf doe ben ik nog niet over uit). Het gaat om 180m2 die we ten minste willen hebben glad gestuct, waarbij 80m2 aan vloeren moet worden afgeplakt.

American Clay klei stucwerk

Wij zijn op zoek naar een stukadoor die wil sturen met American Clay. Onze wens is namelijk om de muren op de begane grond (woon/eetkamer, keuken, hal en toilet) samen met de hallen en overloop van de overige verdiepingen te laten stuken met American Clay - Lomalina - Sugar Loaf White. Een muur moet ook in een groentint, met American Clay - Lomalina - Havasu. Het gaat om een totaal muur oppervlakte van 143m2. Daarbij moeten de plafonds (80 m2) ook gedaan worden in iets wat bij de Sugar Loaf White kleur past. Ook American Clay, maar bijvoorbeeld Enjarre of Loma als dat in een enkele laag kan. De hoogte is 2,60 m. De huidige ondergrond is beton, met gaten. Gewenste afwerking zoals hierboven omschreven glad pleisterwerk.

Badkamer verbouwen

Graag laat ik mijn badkamer verbouwen. Afmeting badkamer 2.25 x 2.60 m Advies bij het plaatsten van de douch en douchegoot. Op dit moment problemen met de afvoer. Nieuw betegelen vloer + wanden (half hoog) restant stuken. Nieuw toilet, wastafel, douche (leidingen zitten redelijk op de goede plek). Nieuw plafond + stuken Vloerverwarming plaatsen Rekening houden dat ik zelf vrij neem om mee te werken. Als het mogelijk is starten in juni

Stucen van wanden toilet met pandomo

Ik wil op het toilet de hele achterwand inclusief nis en 3 muren met pandomo stucwerk laten stuken. AFM. 67x125, 155x125, 102x 125 en de achterwand 102x215. Nis 40 x 60 cm.

Stucen na verbouwing + trap verven

Wij zijn bijna klaar met een grote verbouwing en willen beschadigde muren en het toilet laten stuken. Daarnaast hebben wij een nieuwe trap geplaatst die we willen laten verven. Zou goed uitkomen als er volgende week iemand kan komen kijken voor een precieze offerte en ergens in de komende zes weken kan starten.

Toilet ruimte stuken en schilderen en vloer opnieuw betegelen

Graag willen wij een aantal klussen in onze toilet laten doen. De wanden (10 m2) willen wij graag in beton look gestuct hebben. Het plafond (5 m2) wil ik graag opnieuw wit laten schilderen. De huidige ondergrond Van de wanden zijn van betonstenen en de andere bovenhelft is oud stucwerk en gipswand. Graag zouden wij de vloer opnieuw betegelen. De huidige tegels haal ik eruit.

Badkamer en toiletruimte verbouwen

Ik wil mijn badkamer en toilet verbouwen. Badkamer is 190 x 150 cm. Er moet een koofje om een leiding worden gemaakt, het plafond vernieuwd en gestuct, inbouw-toilet opnieuw omkist (zit nu mdf op) en een drain-afvoer worden geplaatst. Daarna de vloer en de wanden tot aan plafond nieuw betegeld. Het toilet (90 x 150) nieuw inbouw toilet. Ombouw tot aan het plafond en nieuw verlaagd plafond inclusief stuken. In de achterwand een nis van bijvoorbeeld 60 x 60. Alleen nieuwe wandtegels tot aan plafond. Eventueel in overleg mag de vakman tegels aanbieden.

Partners

Partners van Casius