Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucwerk vernieuwen vanwege lekkage:

Stucwerk vernieuwen vanwege lekkage

1 muur stuc en spuitwerk afhalen en vernieuwen ivm lekkage. Het gaat om 5 m2.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucwerk vernieuwen vanwege lekkage uit heel Nederland:

Herstelwerkzaamheden balkons

Voor de VVE van ons pand (3 verdiepingen, 3 appartementen) hebben wij enige tijd geleden een bouwkundig rapport laten maken. Een onderdeel daarvan is enkele herstelwerkzaamheden aan de balkons, hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgens de bouwkundige uitgevoerd moeten worden. - Balkonvloer begane grond (5x1,40 m) herstellen en opstanden aanbrengen (bij stolpdeurkozijn eerst aluminium hoekprofiel monteren) en doorvoer vernieuwen en vloer met opstanden scheuroverbruggend coaten met vliesinlage; - Balkonvloer 2e verdieping (2,80x1 m), trekstangen in vloer vrijhakken en ontroesten en conserveren en weer aangieten. Gescheurde opstand onderkozijn verwijderen en achterliggend staalwerk ontroesten en conserveren en opstand weer aanhelen. Losse deel van dekvloer verwijderen en opnieuw aanbrengen. Doorvoer in balkonvloer vernieuwen in hardlood, meer uit de hoek geplaatst. Balkonvloer met opstanden scheuroverbruggend coaten; - Onderzijde balkonvloer 2e verdieping (2,80x1 m), losse stucwerk verwijderen en stucwerk aanhelen en sausen; - Onderzijde balkonvloer 3e verdieping (2,80x1 m), enige scheuren dichtzetten en plafond sausen; - Balkon 3e verdieping (5x1 m): voetlood onder rechter kozijn vernieuwen. Graag zouden wij hiervoor een offerte ontvangen. Uiteraard is het mogelijk om even langs te komen om de situatie ter plekke te zien.

Stucen slaapkamer, hal plafond en schilderen

Slaapkamer • Plafond o 15 m^2 o Op sommige plekken komt het spuitwerk los, en scheuren langs de platen o Al het spuitwerk er af o Naden dicht maken o Glad stucwerk maken, en schilderen (standaard wit, geen latex) o Of alleen repareren indien mogelijk! Advies graag • 4 muren o 39 m^2 o Elektricien komt stopcontacten verplaatsen en vernieuwen o 3 of 4 sleuven dichtmaken o gaten rond oude stopcontacten dichtmaken o gaten opvullen o glad stucwerk maken, en schilderen (2 kleuren, geen latex) Hal • Plafond o 6 m^2 o Op sommige plekken komt het spuitwerk los, en scheuren langs de platen o Al het spuitwerk er af o Naden dicht maken o Glad stucwerk maken, en schilderen (standaard wit) o Of alleen repareren indien mogelijk! Advies graag Aanvang: Vanaf 6 januari Klaar: Voorkeur eind januari vanwege arriverend bedmeubel, uiterlijk 14 februari

Uitbouw plus volledige renovatie

Graag een uitbouw realiseren van 8 bij 2,5 meter. Vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Ik moet het wel bij de VVE voorleggen, maar er zijn al twee met een uitbouw dus dat zou moeten lukken. Bouwtekeningen moeten ook gemaakt worden. Heipalen zijn waarschijnlijk nodig. Graag een complete oplevering, ook stucwerk en elektra. Voor de constructie graag advies. Er zou vloerverwarming moeten komen. Verder willen we een complete renovatie van de woning. Leidingen moeten worden ingefreesd, de cv verplaatsen en de vloer leggen. 2 draagmuren moeten doorgebroken worden. Er zit een berging vast aan de woning, die moet bij de woning betrokken worden. de muur is 1,8 meter breed. de vloer in de woning is zand cement vloer en ik wil leidingen invfrezen. Verder radiatoren plaatsen. Alles stucen. Vloer en ondervloer leggen, badkamer en toilet vernieuwen en een nieuwe keuken plaatsen. De vloeroppervlak is 71 m2 en de uitbouw is 20 m2 en de berging 14,5 m2.

Herstel stucwerk badkamer

Wij willen graag binnen ca. 3 weken het stukwerk van onze badkamer vernieuwen. Het gaat om 10 m2 wanden.

Totaal huisrenovatie

- BG: woonkamer uitbouwen + nieuwe keuken. Ik wil de woonkamer met de keuken omruilen. De uitbouw moet 3 bij 4 meter worden, moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering etc. (materiaal waar het van gemaakt moet worden is in overleg) - 1ste verd.: alle deuren en kozijnen vernieuwen. Het gaat om 2 kozijnen op de begane grond en om 4 kozijnen op de 1e verdieping. Alle kozijnen zijn van hout gemaakt en ik wil ze vervangen door nieuwe houten kozijnen. De oppervlakte van de begane grond is 5 bij 9 meter. - Zolder verbouwen tot slaapkamer. - 2e dakkapel zolder plaatsen. Geen vergunning nodig. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Renoveren badkamer: oud sanitair verwijderen, nieuwe plaatsen + tegels zetten en stucwerk wanden

Graag laat ik de oude douchecabine, het bad en het toilet verwijderen, net als de huidige wandtegels en vloertegels in de badkamer. Deze zou ik graag direct laten afvoeren. Daarnaast zou ik graag vloerverwarming en nieuwe vloertegels laten plaatsen. De wanden wil graag stucen, hier hebben wij al een idee voor. We hebben een speciaal spul gezien, het is van kunststof dat schimmel werend is en hiermee zou ik ook het plafond willen laten bewerken. Verder zou ik ook graag een nieuwe douchecabine willen. We hebben nog 2 glazen wanden en deze gaan wij hergebruiken. De wastafel willen we ook vernieuwen, deze komt op een andere plek. De kranen moeten uit de muur komen. We zouden graag een grote bak willen hebben in plaats van 2 aparte wastafels. Er is geen infreez werk nodig. Als laatst zou een nieuwe wc geplaatst moeten worden op dezelfde plek. De ruimte van de badkamer is: lang: 300 cm en breed: 240 cm.

Opbouw plat dak

Ik wil graag een uitbouw van 3.5 m bij 6.4 m en de achterkozijnen verplaatsen. Het moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk en het moet van steen gemaakt zijn. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Het is een plat dak. Verdeeld over 2 kamers zoals oorspronkelijk Vernieuwen dak van speelkamer eraan vast ook 3.5 m bij 6.5 m

Dakopbouw keuken en badkamer renoveren

Wij willen een opbouw bovenop de keuken realiseren op de eerste verdieping wat nu dakterras is. Afmeting circa 4 x 2.5 m. Er zou nog bepaald moeten worden of het dak sterk genoeg is. We willen graag een offerte voor een complete oplevering en een casco oplevering. Elektra zou ook moeten, stucwerk graag apart vermelden. Of een vergunning nodig is weten we niet. Bouwtekeningen moeten ook gemaakt worden. Voor de constructie willen we graag advies. Tevens willen we de badkamer vernieuwen: Leidingen moeten verlegt worden. Tegels en sanitair meubels moeten vernieuwd worden. Meubels regelen we zelf. Tegels in overleg wie het regelt. Afmeting van de badkamer is ongeveer 2 x 3 meter. Graag apart op de offerte vermelden wat de kosten zouden zijn om alles eruit te halen en af te voeren. Mogelijk dat wij dit zelf doen. Graag ontvangen we een offerte.

Het totaal renoveren van een woning

Ik zoek een aannemer die mijn gehele woning kan renoveren. Het gaat in hoofdlijnen om een jaren 30 woning te moderniseren, grove inschatting aan werkzaamheden die ik gemaakt heb: alle rieten plafonds van de begane grond en eerste verdieping verwijderen en van gips voorzien (175m2) stucwerk van plafonds en een aantal wanden electra vernieuwen oude CV leidingwerk, radiatoren en ketel verwijderen (de oude olie leidingen worden nog gebruikt). Nieuwe radiatoren, CV en leidingwerk aanbrengen badkamer vernieuwen eerste verdieping badkamer aanbrengen tweede verdieping wanden kamerindeling tweede verdieping vernieuwen dubbel glas aanbrengen in gehele huis oude serre verwijderen, keuken openbreken tussen kamer-keuken en aanbouw bouwen (oude serre doortrekken naar de zijkant van de woning) keuken vernieuwen toilet vernieuwen begane grond en eerste verdieping

Stucwerk buiten

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het vernieuwen van het stucwerk Op de eerste verdieping moet ca. 20m2 stucwerk opnieuw gedaan worden ivm scheuren en beschadigingen. Kleur is gewoon wit.

Partners

Partners van Casius