Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor buitenstucwerk vernieuwen:

Buitenstucwerk vernieuwen

Het betreft het vernieuwen van het buitenstucwerk op de grondlaag van de woning. Buitenwerk Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenstucwerk vernieuwen uit heel Nederland:

Herstellen en vernieuwen van buitenstucwerk

Mijn huis is voorzien van Spachtelputz op de buitenmuren. Nadat er een aantal nieuwe kozijnen zijn geplaatst moet er wat stucwerk worden vervangen en hersteld. Het gaat om in totaal 45 m². Het betreft de gehele voorzijde en een deel van de zij- en achtergevel. Wij zullen zelf het oude stucwerk verwijderen en hebben ook een goede rolsteiger beschikbaar. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte. We hebben geen haast met deze klus, maar willen dit graag goed laten verzorgen door een ervaren stukadoor die ons huis weer netjes maakt.

Pleisterlaag van woning repareren of vernieuwen

Omdat we onze woning begin volgend jaar te koop willen zetten, willen we het buitenstucwerk wat laten opknappen. Er zit een soort granietstuc op dat hier en daar lelijk is. Ik wil graag een afspraak maken om dit even te laten beoordelen en om mij te laten adviseren over de beste aanpak. Ik denk dat ik delen wil laten repareren en het dan wil schilderen, ofwel alles moet een dunne stuclaag krijgen. Het gaat om de voorkant en zijkant, en mogelijk ook de achterkant van een vrijstaande woning, naar schatting 60 m². Ik ontvang graag uw offerte.

Buitenstucwerk vernieuwen en isoleren

Op de buitenmuur van mijn keuken en badkamer hebben de wortels van klimplanten de stuclaag kapot gemaakt. Ik wil dat laten verwijderen, de muur laten isoleren en daarna weer netjes laten stuken. Het gaat om ongeveer 30 m² op de begane grond aan de achterzijde. Ik maak graag een afspraak om de muur hier te bekijken en laat mij dan adviseren over de beste aanpak. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Oud buitenstucwerk vernieuwen

Wij wonen in een oude twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar rond 1910. De voor-, achter- en zijgevel zijn voorzien van oud stucwerk. Wij willen dit laten vernieuwen en de muur dan misschien ook laten isoleren. Bij de buren is het stucwerk al vervangen, de klus aan ons huis moet wel in dezelfde stijl worden aangepakt. Het gaat om ongeveer 90 m². Voor en achter is het alleen op de begane grond, aan de zijkant heeft de muur een punt op de bovenverdieping. Wij maken graag een afspraak om de muren te laten beoordelen. Het huis is niet onderheid en hier en daar moeten er ook wat scheuren worden gedicht. We ontvangen graag een offerte met aparte posten voor isoleren en stuken.

Buitenstucwerk herstellen of vernieuwen

Gaarne ook prijsopgave voor stucwerk. Buitenwerk Vierkante meter: 45, 3 muren. Huidige ondergrond: Oud stucwerk / brokkelend Gewenste afwerking: Spachtelputz

Buitenstucwerk aanbrengen

Buiten stucwerk gedeeltelijk afbikken, er zitten over 10- 20 m2 losse stukken in. Daarnaast vernieuwen en schilderen in de kleur wit. In totaal is de 30 a 35 m2. Buitenwerk Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Buitenstucwerk aanpassen

Ongeveer 4 m2 Alseco Stucwerk vernieuwen