Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor wandjes stuken:

Wandjes stuken

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wandjes stuken uit heel Nederland:

Woonkamer stuken

Wij hebben een woning die waarvan de wanden behangklaar zijn wij willen dit glad latenstucken de wandjes thv de keuken en wc gaan weg waar er thv van de trap en wc een wandje wordt gezet die dan geheel glad moet worden gestuckt en het plafond dat al in de hele woonkamer glad is gestuct behalve in de keuken dus zodra de wandjes er uit zijn dit door trekken in de gehele woonkamer graag over de mail contact slecht beriek met mobiel mvg bas kerkvliet wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Zolder verbouwen

Wandjes plaatsen zodat er twee slaapkamers, een badkamer en een overloop ontstaat. Electra aanleggen in alle kamers. Muren stuken. Badkamer tegelen en aansluiten van douche, toilet en wastafel. Andere kleine klusjes als afwerking zoals omleggen leidingen, nieuwe radiatoren aansluiten et cetera. Graag reactie zodat afspraak gemaakt kan worden om de klus op locatie in te kunnen schatten. Badkamer materiaal regelen we zelf.

Buiten en binnen stucen

Huis buiten stuken en badkamer 2 wandjes stuken. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Buitenwerk Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Zolder stuken

De zolder is verbouwd met dakkapellen en nieuwe wandjes. We willen alles mooi glad stuccen. De vierkante meters in totaal zijn er om en nabij 73. De verhouding wanden en plafond heb ik geschat. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Diverse wandjes stuken

Ik heb zes jaar geleden dit huis gekocht en ik heb een aantal muren die gestukt moeten worden, het gaat om ongeveer 3 m2 betonondergrond en 9 m2 gips in de gang en de trap naar de eerste verdieping. Dit zou ik graag wat strakker willen hebben, want er zit een aantal gaatjes in en er is een stuk waar gewoon niks op zit (ongeveer 0,50 m2). Hoeveel zou dit mij kosten? Wanden Vierkante meter: 12 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Glad stuken van gipswanden

Ik heb onlangs mijn woning beplaat met 1. 20m brede gipsplaten en de naden al dicht gesmeerd. Het betreft ongeveer 48 m2 glad stucen op deze gipsplaten en de resterende 12m2 gaat om reeds licht glad getrokken spachtelputz wandjes. Bijgevoegd een plattegrond met de maten. Het plafond is 3 meter hoog. Het gaat alleen om de woonkamer. De keuken is verplaatst, het is een grote open ruimte. Op dit moment ligt er al stucloper door het huis. Echter, ontbreken de plinten van de vloer nog en de architraven van de kozijnen. Is het handiger als deze eerst geplaatst worden? Wat is de prijs voor het laten stucen van mijn woonkamer, op wat voor termijn kan zoiets gepland worden en hoeveel dagen beslaat zo een klus. Voor meer foto's of informatie, hoor ik u graag. Wanden: Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen van het plafond

Wij hebben een (voor ons) nieuwe gekocht en krijgen 1 november de sleutel, we weten al dat er wat wanden verplaatst gaan worden waardoor het plafond bij/afgewerkt moet worden, het betreft de woonkamer en de hal, totaal +/- 40m2, er zit nu een gespoten plafond in (op beton) de nieuwe afwerking twijfelen we nog over gespoten of glad gestuced, dus graag de prijzen voor beide. Ook zal er eventueel een haardschouw (nieuw) een 1 a 2 wandjes (gipsplaat) glad getrokken moeten worden, maar de afmetingen hiervan zijn nog niet bekend, dus hiervoor evt. Een m2 prijs. We zijn druk aan het rekenen en plannen dus graag een totaal prijs zonder verrassingen als voorrijkosten of what ever, ik snap dat het niet 100% gegarandeerde prijzen zijn zonder exacte details maar met de gegeven informatie kunt u vast wel een redelijke schatting maken, het te stuken huis betreft overigens: , hij staat nog op funda als u meer informatie nodig heeft mvg plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Wanden en plafond keuken stuken

In de keuken div. Wandjes (met hier en daar tegellijmresten) gladstuken, totaal circa 10 m2. Tevens plafond van keuken en woonkamer gladstuken, circa 40 m2. Wanden: 10 m2 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 40 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken: 50 m2 Uitvoering: eind juli want in augustus komt de nieuwe keuken.

Keukenwandjes stuken

Op 6 april komt onze nieuwe keuken en ik wil voor die tijd graag wat wandjes laten glad stuken. Het gaat om een betonmuur van 225 x 160 cm, een betonmuur van 150 x 160 cm, om 2x de zijkant van een kozijn van 150 x 12 cm en om een gibowand van 160 x 250 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Diverse wandjes afwerken en stuken

Ik heb een aantal wanden die afgewerkt zijn met gipsplaten en een aantal wanden van beton die schilderklaar gemaakt moeten worden. Het gaat om diverse wanden in mijn woning, in totaal 20 m². Ik wil alles glad en strak hebben. Ik laat de situatie graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.