Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor waterschade aan muur herstellen:

Waterschade aan muur herstellen

Wij hebben lekkage gehad vanuit de badkamer midden op een muur in onze slaapkamer. De plek is ongeveer 40 x 40 cm. Wij willen dit graag herstellen en zijn benieuwd naar de kosten hiervan. Het betreft een gipsmuur. Je voelt duidelijk het vocht zitten, het is grijs en er zitten gele kringen. Wij verwachten dat er nieuw stucwerk moet komen en geverfd moet worden. Het is nu een gladde muur en dat willen we ook weer terug. De muur is 250 cm (b) bij 265 cm (h).
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade aan muur herstellen uit heel Nederland:

Muur met waterschade herstellen

Opnieuw stuken van een muur met waterschade. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Schilderwerk na lekkage

Vanwege lekkage van de douche heb ik waterschade in de keuken. Er moeten 2 gipsplaten vervangen worden en gewit worden en verder moet de muur boven de tegeltjes geschilderd worden, plafond is 10,5 vierkante meter.

Laminaat leggen en muur verven vanwege waterschade

Ik wil laminaat laten leggen op zolder en een muur laten verven die beschadigd is door waterschade. Vloeroppervlakte is 51 m2. Muur is 13 m2. De werkplek is goed bereikbaar. Mevrouw verwijderd zelf eerst haar oude laminaat.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Door lekkage bij het dak heb ik waterschade. Mijn slaapkamer is de muur vochtig (nu wel opgedroogd) dit geldt ook voor mijn voordeur alleen zit er hierbij wel een schimmelplek. Ook mijn laminaat in de slaapkamer staat omhoog door de waterschade.

Waterschade aan stucwerk op de muur herstellen

Door lekkage is mijn slaapkamermuur behoorlijk beschadigd. Ik zou deze graag laten repareren. Het stuk dat beschadigd is, betreft ongeveer 1 vierkante meter maar wie weet wat er nog meer herstel nodig heeft. Ditzelfde geldt voor nóg een appartement, onder mij (zelfde VVE). De eerste twee toegevoegde foto's zijn van appartement 1, deze zijn vergelijkbaar met de lekkage in appartement 2. Het gaat hier dus om herstel (eerst drogen), opnieuw stucen en schilderen. De lekkage is al verholpen.

Waterschade aan schilderwerk plafond repareren

Ik wil dat mijn slaapkamer plafond van ongeveer 2 bij 5 meter wordt gewit, en van de muur van dewoonkamer 7 bij 3 meter sausen en het plafond van de woonkamer 10 bij 5 meter witten.

Waterschade door lekkage herstellen

We hebben lekkage gehad, hierdoor moeten een aantal gipsplaten worden vervangen en muren op 2 etages hersteld/geschilderd. Boven gaat het om 4 gipsplaten (van 60 x 100 cm) vervangen/herstellen en schilderen (ca. 3 - 5 m2) en beneden om een muur van ca. 12 m2 en een plafond van 2 m2. Graag ontvangen we hier een offerte voor. De werkplek is goed bereikbaar en de klant heeft een bezoekersvergunning.

Waterschade door storm verhelpen

Nu hebben we Door de harde regen en storm waterschade opgelopen bij het platdak bij de loodslap. Het gaat om een ruimte van 40vierkante meter waar het laminaat nu al begint te zweven en de ondervloer is wat sponsachtig (zo voelt dat aan) is een zachtboard ondervloer van 1cm. De vloer is nog geen jaar oud en is nu nog te krijgen via de karwei van VT wonen voor 24euro per vierkante meter. En uiteraard is de ondervloer ook waarschijnlijk niet meer bruikbaar. Ook moet er opnieuw de muur bijgewerkt worden Door het stromende water kwa licht stucwerk en sauzen. (Gaat om een muur van 14 vierkante meter) Hoop op een offerte terug en mischien kunnen we het eens worden samen.

Schilderwerk in keuken en woonkamer later doen

Ik wil graag een aantal klussen uit laten voeren: 1. Schilderen/spuiten muren in de keuken; 2. Herstelwerkzaamheden waterschade plafond woonkamer; 3. Schilderen/spuiten muur en plafond woonkamer. Betreft totaal ongeveer 50 m2.

Waterschade herstellen na lekkage badkamer

Na waterlekkage van de wasbak kraan in de badkamer zijn er vochtplekken in de slaapkamer, muur en laminaat nat en in de keuken beneden plafond. In de badkamer koker van de leidingen verwijderen en nieuw maken en betegelen. Wastafelkraan vervangen en stucwerk slaapkamer verwijderen en nieuw aanbrengen en muur schilderen en laminaat gedeelte vervangen 6 m2, in de keuken plafond schilderen in verband met doorslaande vochtplekken.

Partners

Partners van Casius