Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Amersfoort of directe omgeving.

3301 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: een zeskamerwoning stucen, nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, buitenkant woning & tuin, gevels villa stucen, stuken en schilderen/spuiten appartement, een woning voorzien van stucwerk, nieuwbouwwoning stucen, fundering woonhuis herstellen/ vervangen, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen, nieuwbouwwoning stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Amersfoort:

Buitenstucwerk dakterras

Opnieuw stuken van muren op dakterras. Is erg gaan bladderen. Graag iemand langs laten komen om dit te beoordelen.

Glad pleisterwerk + Afspuiten latex van wanden en plafond

Het gaat om het glad afwerken en afspuiten van wanden en plafonds. Graag apart de wanden en plafonds in offerte opnemen. Het gaat om 80m2 aan wanden en 55m2 aan plafonds. De huidige ondergrond is beton

Stucwerk binnenmuur woonkamer

Wij hebben een huis waar in de binnenmuur van de woonkamer 2 scheuren zitten. 1 scheur loopt horizontaal linksbovenin de hoek van de muur (bijna tegen plafond aan) en de andere scheur loopt verticaal over de scheidingslijn tussen twee muren. Wat moet er gedaan worden om dit te verhelpen? (Ik kan maar 1 foto uploaden van 1 scheur). Het gaat om ongeveer 10m2, die willen wij hersteld hebben en afgewerkt met spachtelputz.

Herstelwerkzaamheden lekkage plafond

Het gaat om 12 m2. Er moet nog een stuk gipsplaat gemonteerd worden om een gat in het plafond te repareren.

Plafond opnieuw stucen

Vanwege lekkage van het dak is het plafond beschadigd en willen we deze opnieuw laten stucen. Afmeting is circa 2m bij 3.5m. Het is gewenst dit met spachtelputz te laten afwerken.

Plafond glad maken

Wij willen ons plafond in de woonkamer, keuken en hal glad gestuct hebben. Er zitten nu van die v-naden in. Het plafond is nu met spack behandeld. Ik wil ook graag een platte sierplint rondom. Het gaat om ongeveer 65m2 met glad pleisterwerk afwerken en afspuiten met latex dus.

Stucwerk en latex spuiten appartement

Stucwerk wanden en plafonds appartement 60m2 + 60m2. Latexen plafonds. Ruimten worden vooraf leeggemaakt of afgeplakt 70m2. Vloer gaat weg dus hoeft niet afgedekt te worden. Kleine reparaties noodzakelijk zoals afdichten/kitten scheuren in (naden) spackwerk en dichtmaken gat stopcontact in slaapkamer. Inpandige berging met cv installatie enkel latexen. Ondergrond vergeeld door nicotine. Foto's kunnen naderhand toegezonden worden.

Stucen van deurkozijnen

Het betreft het stucen van twee deurkozijnen, dit gaat om 1 m2. Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafond strak laten afwerken door stukadoor

In ons nieuwe huis willen we het plafond strak hebben. E zit nu een om de zoveel meter een naad in (breedplaatvloer denk ik). Gaat om zo'n 40 m2 denk ik.

Spackspuiten van 180 m2 wanden nieuwbouw

Ik zoek iemand die 180m2 wit kan spack spuiten. 1 koof van 1 m2 en een klein muurtje moet eventueel gestuct worden als spacken daar niet mogelijk is. De rest van het huis is behang klaar. Dit houdt in dat er geen beschadigingen zijn en het beton en gips vlak zijn. Alleen op een paar plekken boven de muren kleine schuurtjes wat hoort bij een nieuwe bouw huis van nog net geen 2 jaar oud. De badkamer en wc hoeven niet gedaan te worden. Afplakken van ramen of andere klusjes kan ik goed mee helpen. Trap leuningen, deuren, alle schakelaars zijn inmiddels al verwijderd. De woning is leeg. Je kan direct beginnen.

Woning uit 1966 bijna volledig stucen

We hebben een huis gekocht waar we vanaf eind januari in kunnen. Onze verwachting is dat in bijna alle kamers en de zolder gestuct moet worden. het zal in totaal om ongeveer 155 m2. De ramen en deuren zitten hier wel bij in. Het plafond oppervlak is in totaal geschat 75 m2. Het betreft ook verschillende ondergronden. Zo zijn de plafonds van de 1e verdieping van gipsplaten of stucplaten. Maar het plafond van de begane grond is beton. Aangezien we eerst een elektromonteur laten komen om een aantal stopcontacten te verplaatsen/vervangen, zal er vrij direct daarna gestuct moeten worden. We weten niet zeker of we de gehele woning of een gedeelte laten stucen.

Scheuren repareren van een ornamenten plafond

Het gaat om een bestaand ornamenten plafond, met het ornament is niets aan de hand maar in de loop der jaren zijn er scheurtjes ontstaan en op 1 plek met kleine waterschade. Dit zouden we graag hersteld hebben.

Muren stucen

De zolder is gesplitst en de nieuwe tussenmuur is geplaatst en strak afgewerkt (naden afgeplamuurd en alles geschuurd). Wat nog mist is de afwerking. Het gaat om het stucen van de wanden, dit is ongeveer 30 m2. Er kan direct op de muren gestuct worden.

Plafonds Stuken

Graag zou ik mijn plafond opnieuw laten stuken. Het is een bestaand geschuurd plafond, hier was een lekkage en ik zou dit graag willen laten stuken. het gaat om ongeveer 30 m2. er moet ook aan ongeveer 30 m2 afgeplakt worden aan vloeren.

Spuiten plafond 55m2 witte latex

Graag ontvang ik een offerte voor het spuiten van ons plafond in kleur stralend wit. Dit hoeft geen schrob vaste verf te zijn. Het gaat om 55m2 aan plafond. Ik heb het zelf geprobeerd maar dat ging niet zo goed, vandaar dat ik het graag opnieuw laat doen.

Wandje stucen

Na zelf te hebben geprobeerd om behang te verwijderen is een deel van een oude latex verflaag losgekomen. Deze geprobeerd te verwijderen maar het wordt daardoor enkel slechter. Graag offerte voor behangklaar stucen. Oppervlakte van de muur is ca 7 m2.

Stucwerk vernieuwen vanwege lekkage

1 muur stuc en spuitwerk afhalen en vernieuwen ivm lekkage. Het gaat om 5 m2.

Nieuwbouw woning stucen

wanden van een nieuwbouwwoning met glad pleisterwerk afwerken en latex laten afspuiten. Gaat om 90 m2.

Gasbeton muur stucen

Wij zouden graag een wand (2,5 x 3,5 meter) in de slaapkamer laten stucen. Het betreft een muur van gasbeton. Daarnaast zitten er vlak boven de muur spotjes, die voor strijklicht zorgen. Wij willen graag bij u een offerte opvragen en een datum vanaf wanneer u beschikbaar zou zijn.

Keukenmuur

Ik wil een muur van 10 m2 strak laten pleisteren, er zit nu mestelwerk op.

Woning stucen

Wij hebben een woning aangekocht en willen hem compleet opknappen (stucen). Het gaat om 50 m2 wanden en 70 m2 plafond. Ik ontvang graag een offerte.

Woning stucen

Ik wil de wanden en het plafond van mijn woning laten stucen. Het gaat om 135 m2 wanden en 100 m2 plafond. Ik ontvang graag een offerte.

Stucen wanden voor onze nieuwe woning

Op de beneden verdieping en eerste verdieping willen we graag de wanden stucen. Wij krijgen de sleutel pas op 30 juli en hebben de oppervlakte ingeschat op 190 m2. Goed om te weten: op 7 en 8 augustus wordt op de benedenverdieping de vloer geëgaliseerd en een PVC vloer gelijmd.

Nieuwbouwwoning aan de buitenkant stucen

Er komt buiten isolatie aan mijn gevel en dit zou ik graag willen stucen. Het gaat om een oppervlakte van 70 m2.

Buitenstucwerk vernieuwen

Het betreft het vernieuwen van het buitenstucwerk op de grondlaag van de woning. Buitenwerk Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz