Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Amersfoort of directe omgeving.

3297 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, buitengevels woning + garage stucen, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, bedrijfspand van binnen spackspuiten, wanden en plafonds voorzien van stuc- en spuitwerk, glasvezelbehang op de wanden en de plafonds stucen, stuken en pleisteren van schuur, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Amersfoort:

Nieuwe woning stucen

Graag ontvang ik 2 aparte offertes. De eerste alleen voor de gladde stuc en latex spuiten van het plafond waar waterschade is geweest van een balkon. De lekkage is verholpen maar de schade nog niet. Als tweede graag een offerte voor het plafond en de muur samen.

Toilet stuken

Ik wil graag mijn WC wanden en plafond laten stuken, het gaat om 6 m2 wanden en 1 m2 plafond, waarvan op 3m2 van de wanden een iets dikker laagje stucwerk moet komen. De onderkant is kaal metselwerk, bovenkant is al gestuct maar wat beschadigd. Ik wil graag glad pleisterwerk.

Gevel repareren

We willen de gevel laten herstellen, die door vocht beschadigd is. Het is ongeveer 2 m2. Er zitten vocht ''bubbels'' in, en we willen weten wat de opties zijn om deze weg te krijgen. Graag ontvang ik een offerte.

165 m2 stucen en spuiten

Wij krijgen 15 september 2020 de sleutels van ons nieuwe huis 2 deuren verder, en willen dan graag meteen een stukadoor laten stucen en latex spuiten. Het gaat om circa 110 m2 wand met oud spackspuitwerk wat glad stucwerk moet worden en wit latex gespoten en circa 55 m2 plafond met oud stucwerk wat ook glad stucwerk moet worden en wit latex gespoten Vloeren graag afplakken

Bestaande woning met nieuw stucwerk spuiten

We laten in de week van 17-8 de muren en plafonds in de woonkamer en trapopgang glad stucen. Nu willen we graag dat dit vervolgens gespoten wordt. 1 lange muur van 9 meter bij 2.7 meter zou in een kleur moeten (licht groen). Wij horen graag of jullie in die week kunnen en ook een prijs.

Woonkamer van nieuw stucwerk voorzien

Kunnen jullie mij in contact brengen met een stukadoor die mijn gehele woonkamer kan voorzien van nieuw stucwerk. Het gaat om 70 m2 aan wanden en 60 m2 aan plafonds. De ondergrond bestaat uit oud stucwerk. Ik wil ook graag dat mijn vloer wordt afgeplakt.

Woonkamer stucen en spuiten/ sausen

Graag willen wij een prijsopgave voor het stucwerk plus afwerking latex spuiten / sausen van onze woonkamer. Het betreft een woning van 10 jaar oud met nu spackspuitwerk. De wanden zijn ongeveer 65 m2 en het plafond ongeveer 45 m2. Graag het stucwerk en latex spuiten/ sausen apart specificeren op de offerte.

Scheuren in glad stucwerk verhelpen

We willen graag delen van bestaand stucwerk laten renoveren. Ons appartement uit begin jaren 60 is afgelopen oktober bijna volledig gladgestuct en geverfd. Nu ontstaan er in het stucwerk op verschillende plekken scheuren, die steeds groter worden. Dit willen we graag verholpen hebben. Het gaat om wanden en plafonds, gips en hout. Het gaat om 10 m2 wanden. Huidige ondergrond is dus stucwerk.Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex De oppervlakte van het plafond is 5 m2. Huidige ondergrond zijn gipsplaten van 60 cm. De gewenste afwerking is glad pleisterwerk+Afspuiten latex.

Keukenwand repareren binnenstad Amersfoort

We hebben een sierachterwand verwijderd en het stuukwerk is daardoor erg beschadigd. Ondergrond is dus oud stucwerk met gaten erin. Dat willen we graag oplossen voordat we een nieuwe sierwand of behang gaan aanbrengen. Het gaat om 5 m2 ongeveer. Gewenste afwerking is glad pleisterwerk (strak).

Nieuwbouw woning stucen

Ik zou graag willen weten wat de prijs is voor glad stuccen van een muur van 28m2. De woning wordt behangklaar opgeleverd.

Dakkapel aan de binnenkant isoleren en stucen

Het opnieuw isoleren en afwerken van de binnenzijde van een bestaande dakkapel. De breedte van de dakkapel is 4 meter. De dakhelling is 21 á 22 graden. Komt er op neer dat het dakkapel zo'n 4 bij 4 meter is. De zijwanden aan de binnenzijde dienen ook afgewerkt te worden. Alles moet sausklaar worden afgeleverd.

Buitenstucwerk dakterras

Opnieuw stuken van muren op dakterras. Is erg gaan bladderen. Graag iemand langs laten komen om dit te beoordelen.

Glad pleisterwerk + Afspuiten latex van wanden en plafond

Het gaat om het glad afwerken en afspuiten van wanden en plafonds. Graag apart de wanden en plafonds in offerte opnemen. Het gaat om 80m2 aan wanden en 55m2 aan plafonds. De huidige ondergrond is beton

Stucwerk binnenmuur woonkamer

Wij hebben een huis waar in de binnenmuur van de woonkamer 2 scheuren zitten. 1 scheur loopt horizontaal linksbovenin de hoek van de muur (bijna tegen plafond aan) en de andere scheur loopt verticaal over de scheidingslijn tussen twee muren. Wat moet er gedaan worden om dit te verhelpen? (Ik kan maar 1 foto uploaden van 1 scheur). Het gaat om ongeveer 10m2, die willen wij hersteld hebben en afgewerkt met spachtelputz.

Herstelwerkzaamheden lekkage plafond

Het gaat om 12 m2. Er moet nog een stuk gipsplaat gemonteerd worden om een gat in het plafond te repareren.

Plafond opnieuw stucen

Vanwege lekkage van het dak is het plafond beschadigd en willen we deze opnieuw laten stucen. Afmeting is circa 2m bij 3.5m. Het is gewenst dit met spachtelputz te laten afwerken.

Plafond glad maken

Wij willen ons plafond in de woonkamer, keuken en hal glad gestuct hebben. Er zitten nu van die v-naden in. Het plafond is nu met spack behandeld. Ik wil ook graag een platte sierplint rondom. Het gaat om ongeveer 65m2 met glad pleisterwerk afwerken en afspuiten met latex dus.

Stucwerk en latex spuiten appartement

Stucwerk wanden en plafonds appartement 60m2 + 60m2. Latexen plafonds. Ruimten worden vooraf leeggemaakt of afgeplakt 70m2. Vloer gaat weg dus hoeft niet afgedekt te worden. Kleine reparaties noodzakelijk zoals afdichten/kitten scheuren in (naden) spackwerk en dichtmaken gat stopcontact in slaapkamer. Inpandige berging met cv installatie enkel latexen. Ondergrond vergeeld door nicotine. Foto's kunnen naderhand toegezonden worden.

Stucen van deurkozijnen

Het betreft het stucen van twee deurkozijnen, dit gaat om 1 m2. Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafond strak laten afwerken door stukadoor

In ons nieuwe huis willen we het plafond strak hebben. E zit nu een om de zoveel meter een naad in (breedplaatvloer denk ik). Gaat om zo'n 40 m2 denk ik.

Spackspuiten van 180 m2 wanden nieuwbouw

Ik zoek iemand die 180m2 wit kan spack spuiten. 1 koof van 1 m2 en een klein muurtje moet eventueel gestuct worden als spacken daar niet mogelijk is. De rest van het huis is behang klaar. Dit houdt in dat er geen beschadigingen zijn en het beton en gips vlak zijn. Alleen op een paar plekken boven de muren kleine schuurtjes wat hoort bij een nieuwe bouw huis van nog net geen 2 jaar oud. De badkamer en wc hoeven niet gedaan te worden. Afplakken van ramen of andere klusjes kan ik goed mee helpen. Trap leuningen, deuren, alle schakelaars zijn inmiddels al verwijderd. De woning is leeg. Je kan direct beginnen.

Woning uit 1966 bijna volledig stucen

We hebben een huis gekocht waar we vanaf eind januari in kunnen. Onze verwachting is dat in bijna alle kamers en de zolder gestuct moet worden. het zal in totaal om ongeveer 155 m2. De ramen en deuren zitten hier wel bij in. Het plafond oppervlak is in totaal geschat 75 m2. Het betreft ook verschillende ondergronden. Zo zijn de plafonds van de 1e verdieping van gipsplaten of stucplaten. Maar het plafond van de begane grond is beton. Aangezien we eerst een elektromonteur laten komen om een aantal stopcontacten te verplaatsen/vervangen, zal er vrij direct daarna gestuct moeten worden. We weten niet zeker of we de gehele woning of een gedeelte laten stucen.

Scheuren repareren van een ornamenten plafond

Het gaat om een bestaand ornamenten plafond, met het ornament is niets aan de hand maar in de loop der jaren zijn er scheurtjes ontstaan en op 1 plek met kleine waterschade. Dit zouden we graag hersteld hebben.

Muren stucen

De zolder is gesplitst en de nieuwe tussenmuur is geplaatst en strak afgewerkt (naden afgeplamuurd en alles geschuurd). Wat nog mist is de afwerking. Het gaat om het stucen van de wanden, dit is ongeveer 30 m2. Er kan direct op de muren gestuct worden.

Plafonds Stuken

Graag zou ik mijn plafond opnieuw laten stuken. Het is een bestaand geschuurd plafond, hier was een lekkage en ik zou dit graag willen laten stuken. het gaat om ongeveer 30 m2. er moet ook aan ongeveer 30 m2 afgeplakt worden aan vloeren.