Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Utrecht.

1245 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: buitenmuren isolatie en afwerken met kunsthars crepi pleister, gevel stucen, nieuwbouw buitengevel stucen, buitenkant bestaande woning stucen, behangklare muren glad stucen en wit spuiten, nieuwbouw wanden en plafond stucen, nieuwbouwwoning stucen, bestaande woning stucen, nieuwbouw woning plafond en muren stucen + latexspuiten, zijgevel isolatie en afwerking, nieuwbouwwoning stucen en afspuiten met latex, nieuwbouwwoning stucwerk wanden en plafond, renovatie gevelstucwerk, gVS 3 Souterrain waterdicht stucen, nieuwbouw woning stucen en verven en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Utrecht:

maandag 18 november 2019

Stucen van plafonds

Graag willen wij onze plafonds gestuct hebben van drie slaapkamers en een gang.
maandag 18 november 2019

Stucen van keukenwanden

Er wordt een muur uitgebroken om een nieuwe keuken te plaatsen. Hiervoor dient 1 wand van 12 m2 glad gestuct te worden, 1 wand van 8 m2 dient haaks gestuct te worden en een nieuw geplaatste latei dient eromheen gestuct te worden. De haakse wand moet aan een kant, 1 cm, gestuct worden. De wanden zijn nu niet haaks. Opdracht heeft enige spoed. 2 december krijgen we de sleutel van het huis. 4 of 5 december kan er begonnen worden. Het moet voor week 51 droog zijn want dan komt de keuken.
donderdag 14 november 2019

Nieuwbouwappartement stucen

Open keuken woonkamer, 1 slaapkamer, 1 washok, 1 gang. Badkamer en wc hoeven niet. Beton zal de oplevering Het gaat om ongeveer 50m2 die ik met glad pleisterwerk wil afwerken.
donderdag 14 november 2019

Waterdicht maken kelder

Ik krijg graag een offerte voor het waterdicht maken van mijn kelder (deel muren en vloer). De kelder is is ongeveer 16 m2
woensdag 13 november 2019

Na lekkage (waterschade)

Ik ben op zoek naar een stukadoor voor het stucen van mijn wanden en het plafond na waterschade. Het gaat om 25 m2 wanden en 25 m2 plafond. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 8 november 2019

Schouw verwijderen en muren stucen

Ik wil de schouw uit de woonkamer verwijderen en de muur en het plafond daar waar de schouw is verwijderd daarna laten stucen. Ik wil ook twee ander muren laten stucen, waardoor het totaal te stucen oppervlakte 33 m2 is. De schouw is 125 cm breed, 270 cm hoog en 36 cm diep. Voor de schouw zit een gaskraantje, dat onder de vloer weggewerkt moet worden.
donderdag 7 november 2019

Woning uit 1966 bijna volledig stucen

We hebben een huis gekocht waar we vanaf eind januari in kunnen. Onze verwachting is dat in bijna alle kamers en de zolder gestuct moet worden. het zal in totaal om ongeveer 155 m2. De ramen en deuren zitten hier wel bij in. Het plafond oppervlak is in totaal geschat 75 m2. Het betreft ook verschillende ondergronden. Zo zijn de plafonds van de 1e verdieping van gipsplaten of stucplaten. Maar het plafond van de begane grond is beton. Aangezien we eerst een elektromonteur laten komen om een aantal stopcontacten te verplaatsen/vervangen, zal er vrij direct daarna gestuct moeten worden. We weten niet zeker of we de gehele woning of een gedeelte laten stucen.
donderdag 7 november 2019

Geisoleerde garage strak spuiten

Betreft een lege garage aan alle muurzijdes, geïsoleerd met gipsplaten dat ik wil laten strak spuiten met een dunne stuc laag. (Filmlaag) Wanden zijn 40 m2 en het plafond 20 m2.
maandag 4 november 2019

Reed plaster ceiling with ornaments to repair

My husband and I bought an old house (1910) last year in Utrecht. The ceiling was not in the best condition, it has visible cracks, some of which are open. The paint was chipped off, and the plinth and belt around the ornaments are damaged. Few specialists looked at it but didn’t take the job, probably because it is a small one. It would be a pitty not ro restore such a once beautiful ceiling, so if you are interested in this job, please contact me.
maandag 4 november 2019

Nieuwbouw plafond stuccen

Nieuwbouwwoning met 3 verdiepingen, waarvan we de plafondnaden willen wegwerken. Wij weten nog niet of wij dit willen laten stucen of laten behangen dus graag offerte voor beide opties. Het gaat om 175 m2 aan plafonds.
maandag 4 november 2019

Appartement 100 m2 plafond strak maken met stuc- en schilderwerk

Appartement 10 jaar oud, plafond afgewerkt met stucplaten met naden. de naden moet na het stucwerk niet meer zichtbaar zijn. Dit moet na het stucwerk niet meer te zien zijn. Het gaat om een plafond van 2.60 hoog met 100m2 aan oppervlakte. Deze wil ik denk ik met glad pleisterwerk laten afspuiten met latex zodat de naden niet zichtbaar zijn. Daarnaast moet er 100m2 aan vloeren worden afgeplakt.
vrijdag 1 november 2019

Schuurwerk woning 2003

Ik ga een verlaagd plafond aanbrengen in woonkamer / keuken, hal en toilet, met stucplaten, hierop wil ik graag schuurwerk laten aanbrengen. Het gaat om 40 m2.
maandag 28 oktober 2019

Laminaat en muur herstellen na waterschade

Door rioolwaterschade (overstroming) is ongeveer 25m2 beschadigd van mijn laminaatvloer in mijn huiskamer met een totale oppervlakte van ongeveer 45m2. Graag wil ik het beschadigde laminaat laten vervangen en waarschijnlijk moet dan alles vervangen worden; een gespecificeerde offerte opgemaakt door een erkend reparateur of een gespecificeerde opgave van de schade. Kunt u mij daarbij helpen? Ook heeft het rioolwaterschade schimmel veroorzaakt aan mijn muur in mijn halletje en een stuk muur in mijn huiskamer. Kunnen jullie hiervoor ook een offerte opstellen?
zondag 27 oktober 2019

Buitenmuren isolatie en afwerken met kunsthars crepi pleister

Wij zijn bezig met de aankoop van een 60er jaren vrijstaand huis. Dit willen we isoleren met Sprikalopi en voorzien van crepi (kunsthars) voor een moderne strakke look. De huidige ondergrond zijn geverfde bakstenen muren. het gaat om ongeveer 150 m2. Er is momenteel geen isolatie aanwezig.
zondag 27 oktober 2019

Zolder glad stucen

Wij wonen in een jaren 30 huis en willen de muren en plafonds van de zolder glad laten maken. Het betreft twee kleine kamers met dakkapel en een overloop. Het gaat om ongeveer 50 m2 stucwerk van de wanden en 20 m2 aan plafond. Mogelijk dat de buitenwanden van beton zijn. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 27 oktober 2019

Scheuren repareren van een ornamenten plafond

Het gaat om een bestaand ornamenten plafond, met het ornament is niets aan de hand maar in de loop der jaren zijn er scheurtjes ontstaan en op 1 plek met kleine waterschade. Dit zouden we graag hersteld hebben.
vrijdag 25 oktober 2019

Voorgevel woning repareren

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij gevelreparatie. Op straatniveau laat er stucwerk bij ons los helaas, waarschijnlijk door vocht. Het betreft volgens mij een eensteensmuur eronder. Het totaal oppervlakte zal ongeveer 3-5m2 zijn. Zie ook bijgevoegde foto's.
woensdag 23 oktober 2019

2 Muren behangen

Klus is het behangen van twee behangklare muren, het behang heb ik al. De afmetingen zijn als volgt: Kamer 1: Breed 290 Hoog 200 Kamer 2: Breed 228 Hoog 280
woensdag 23 oktober 2019

Wanden en plafond stucen

Ik wil de wanden (65 m2) en het plafond (45 m2) laten stucen en ik ontvang hier graag een offerte voor.
maandag 21 oktober 2019

Reparatie betonvloer

In onze betonnen vloer zit een gat van 280 cm x 40 cm waar een convectorput heeft gezeten. Vorige week hebben wij de convector kachel laten verwijderen en toen bleek dat de convectorput niet kon blijven zitten. Deze zakt eruit als de houten vloer verwijderd wordt. Omdat wij al een paar maanden geleden een vloer hebben besteld moet dit gat gedicht worden voor de week van 11 november. De vloer laten wij leggen.
maandag 21 oktober 2019

Stucadoorswerk in keuken

Ik zoek iemand voor het opnieuw stucen van de wanden en plafond voordat de keuken wordt geplaatst. Het gaat om 55 m2.
donderdag 17 oktober 2019

Badkamer plafond stucen

Wij hebben een badkamer plafond dat is gaan bladderen door vocht. Het gaat om ongeveer 5m2 met ornamenten aan de zijkant, wij willen dit glad laten afwerken.
donderdag 17 oktober 2019

Gipsplaten wanden behangklaar stucen

Ik wil gipsplaten wanden behangklaar laten stucen. Het gaat om 20 m2. Graag een offerte.
donderdag 17 oktober 2019

Tadelakt (betonlook) aanbrengen in de badkamer

Ik wil betonlook aan laten brengen in mijn badkamer en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 5 m2. Graag een offerte.
dinsdag 15 oktober 2019

Keukenvloer tegelen in mortel zodat het aansluit met andere vloer

De keukenvloer moet op gelijke hoogte met de aangrenzende parketvloer geregeld worden in mortel (Ivm vloerverwarming), Het hoogteverschil op dit moment is ongeveer 10 mm. Het gaat om een lengte van 1 meter die zichtbaar is, de totale lengte is 3 meter als onder het keukenblok wordt geregeld.

Partners

Partners van Casius