Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Utrecht.

1239 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: buitenkant stuk aanbouw + bestaand deel stuken, alle wanden en plafonds laten stucen van een nieuwbouw in Lekermeer, nieuwbouwwoning stucen, bestaande bouw stucen, nieuwbouwwoning aan de buitenkant stucen, nieuwbouwwoning stucen, buitengevels stucen, garage stucen, stucwerk wanden, plafonds en mogelijk ook buiten, woning stucen, buitenschilderwerk gestucte gevel, nieuwbouwwoning stucen, stucen van woonkamer, slaapkamers, wanden en plafonds voorzien van stuc- en latexspuitwerk, stucen en latex en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Utrecht:

donderdag 11 juli 2019

Wanden glad en beton

Ik wil gladde wanden met een donkere betonlook. Wanden zijn 25 vierkante meter, het liefst een marmerpleister betonlook afwerking.
woensdag 10 juli 2019

Stucen hele huis

Ik wil de wanden en het plafond van mijn nieuwbouwwoning laten stucen. Het gaat om 170 m2 wanden en 80 m2 plafond.
woensdag 10 juli 2019

gipsblokken voorzien van spachtelputz

Ik zoek een stukadoor die ongeveer 15 m2 aan gips- en cellenbetonblokken kan voorzien van spachtelputz. Er is een wandje van gipsblokken van 130 bij 280 cm te stucen en twee deuren met gipsbokken welke opgevuld zijn mt cellenbetonblokkenen in de badkamer een stuk van de wand gelijk maken met de rest.
maandag 8 juli 2019

Muren in huiskamer en gang stucen

Wij hebben een flat uit 1960 gekocht.... behang is er inmiddels af maar er is niets en daar wat stucwerk meegekomen. mijn man is druk met de keuken inbouwen en ik wil hem voor wat de muren betreft graag ontlasten van deze klus. Het gaat om 50 m2.
maandag 8 juli 2019

Woning stucen

Ik wil de wanden en het plafond van mijn woning laten stucen. Het gaat om 135 m2 wanden en 100 m2 plafond. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 3 juli 2019

Nieuwbouwwoning stucen

Ik ben op zoek naar stukadoor die circa 200 m² kan stucen. Ondergrond bestaat uit stucplaten en dient afgewerkt te worden met glad pleisterwerk en eventueel afgespoten te worden met latex.
dinsdag 2 juli 2019

Stucken jaren 30 huis, slaapkamers/overloop

We krijgen op 1 aug de sleutel van het nieuwe huis, dus weet nog niet voor de volle 100% wat er gedaan moet worden. Ik verwacht anderhalve slaapkamer en de overloop, mogelijk ook de trapopgang. Het zou gaan om een oppervlakte van 30 vierkante meter. Het is al gestuct, maar korrelig oppervlak. Moet saus/behangklaar worden gestuct. Liefst eerste week van augustus
dinsdag 2 juli 2019

Fotobehang plakken

Op 2 muren van de slaapkamer (ca. 18 m2) 2 x KOMAR fotobehang plakken. Het betreft onze slaapkamer en het is een nieuw gebouwde woning
maandag 1 juli 2019

Stucen wanden voor onze nieuwe woning

Op de beneden verdieping en eerste verdieping willen we graag de wanden stucen. Wij krijgen de sleutel pas op 30 juli en hebben de oppervlakte ingeschat op 190 m2. Goed om te weten: op 7 en 8 augustus wordt op de benedenverdieping de vloer geëgaliseerd en een PVC vloer gelijmd.
maandag 1 juli 2019

Stucen plafond hoekwoning

Wij hebben een bestaande woning uit 2012 gekocht. We willen graag het plafond beneden glad laten stucen en latexen. We kunnen er óf per 1-12-2019 óf 1-1-2020 in, afhankelijk van oplevering nieuwbouwwoning verkoper. Hoeveel tijd neemt dit stucen in beslag? Hoe ver van tevoren moet je de sticker vastleggen? Ik las ook iets over stellages neerzetten, zit dat in de prijs inbegrepen of moeten wij dat zelf regelen?
vrijdag 28 juni 2019

Spackspuiten in woonkamer en keuken

We zouden graag de wanden en het plafond van de huiskamer en keuken in onze nieuwe woning willen laten spack spuiten. Het betreft bestaande bouw uit 2005. Bijgevoegd een plattegrond van de benedenverdieping. Let op: In onze woning zit de deur van de trapkast in de huiskamer, de hal is dus iets korter. De 5.70 m muur in een lichtgrijze tint, alle overige wanden en plafond in het wit. Graag ook alle voorbereidende werkzaamheden meenemen in de offerte. Wij krijgen de sleutel op 21-10-19 en gaan verhuizen op 25-10-19, dus de gewenste uitvoerdatum is 22 tm 24-10. Bij vragen, bel of mail gerust. Bedankt!
donderdag 27 juni 2019

Wanden en plafonds voorzien van stuc- en latexspuitwerk

Ik zoek een stukadoor die alle wanden en plafonds van mijn woning kan voorzien van stuc- en latexspuitwerk. Het gaat om 150 m2 aan wanden en 100 m2 aan plafonds. De maximale werkhoogte betreft 3 tot 5 meter. De wanden en plafonds worden behangklaar opgeleverd.
donderdag 27 juni 2019

Nieuwbouwwoning aan de buitenkant stucen

Er komt buiten isolatie aan mijn gevel en dit zou ik graag willen stucen. Het gaat om een oppervlakte van 70 m2.
woensdag 26 juni 2019

Woning strak stucen beneden verdieping

Woning beneden verdieping stucen incl plafond. Strak pleisterwerk wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 95
woensdag 26 juni 2019

Buitenkant stuk aanbouw + bestaand deel stuken

buitenwerk Vierkante meter: 320 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen
woensdag 26 juni 2019

Buitenmuur isoleren en stucen

Oude woning uit 1930. Isolatie is niet goed genoeg. In de zomer heel warm binnen. In de winter vrij koud. Met stucwerk + isolatie hopelijk beter buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen Vloeren afplakken Vierkante meter: 15
dinsdag 25 juni 2019

Woning voorzien van nieuw pleisterwerk

Stucwerk in woning is toe aan een mooie nieuwe laag. Het gaat om 210 m2 wanden en 100 m2 plafond.
maandag 24 juni 2019

Benedenverdieping nieuwe woning stucen

Op 1 juli krijgen wij de sleutels van onze nieuwe woning, wij willen graag de benedenverdieping laten stucen (glad, sausklaar), zowel de muren als plafond. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 24 juni 2019

Nieuwbouwwoning laten stucen

Wanden Vierkante meter: 145 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
donderdag 20 juni 2019

Woonkamer, tuinkamer en trappengang glad laten stuccen

Het huis is 13 jaar oud (behangklaar opgeleverd) wij willen de woonkamer, tuinkamer en trappengang glad laten stuccen wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
donderdag 20 juni 2019

Één muurtje stucen

We hebben een muurtje geplaatst en deze moet gestuct worden aan één kant. Het is ongeveer 6m2 wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
woensdag 19 juni 2019

Buitenstucwerk vernieuwen

Het betreft het vernieuwen van het buitenstucwerk op de grondlaag van de woning. Buitenwerk Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz
woensdag 19 juni 2019

Nieuwbouwwoning stucen

Nieuwbouw woning, behangklaar Muren glad afwerken Door ons zelf in kleur over schilderbaar wanden Vierkante meter: 165 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 80
woensdag 19 juni 2019

Muren en plafonds nieuwbouw huis strak maken

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht en willen de muren en plafond (beneden) strak hebben. Wanden Vierkante meter: 210 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
maandag 17 juni 2019

Stucwerk binnenshuis

Scheuren muren repareren. Plafond stucen + lijstwerk maken. Badkamer en toilet stucen. Keuken muur stucen. Alles glad wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius