Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Utrecht.

1247 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: een zeskamerwoning stucen, nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, buitenkant woning & tuin, gevels villa stucen, nieubouw filmlaag laten stucen en afspuiten, wanden en plafonds glad afwerken, stuken en schilderen/spuiten appartement, een woning voorzien van stucwerk, nieuwbouwwoning stucen, fundering woonhuis herstellen/ vervangen, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Utrecht:

vrijdag 3 april 2020

Gedateerde woning opknappen met nieuw stucwerk

We willen ons huis uit 1961 een goede opknapbeurt geven. Ik weet niet zeker of ik de juiste gegevens heb ingevuld aangezien ik er vrij weinig verstand van heb. Het gaat om het stucen van de de hal beneden en boven langs het trapgat. Op de muren zit oud stucwerk en ik denk dat ik daar granol op wil (ongeveer 40 m2). Het plafond zijn gipsplaten en de lijnen ertussen zie je nog zitten, deze willen ik dicht hebben en alles mooi egaal (ongeveer 10 m2).
vrijdag 3 april 2020

Een zeskamerwoning stucen

Ik zoek een stukadoor die alle wanden en plafonds van een 6 kamerwoning uit 1970 kan voorzien van stucwerk. Het gaat om 500 m2 aan wanden en 250 m2 aan plafonds. Alle kamers, keuken toilet. Meeste is recht-toe-recht-aan. Gaten en scheuren zijn goed schoongemaakt en opgevuld. Voorstrijk is gedaan. Alleen de plek waar de keuken heeft gezeten is oneffen en moet misschien met cement ipv gips. Hele woning is leeg dus hoeft er niet zoveel te worden afgedekt.
woensdag 1 april 2020

Woning benedenverdieping stucen van spachtelputz naar glad

Ik wil graag mijn wanden op de benedenverdieping laten stucen. Gaat om 110 m2 in totaal, graag ook een aparte offerte om de wanden vervolgens te schilderen of spuiten.
woensdag 1 april 2020

Stucwerk

Ik ben opzoek naar een vakman voor het stucen van mijn wand en plafond woonkamer. De wanden zijn ongeveer 40 m2 en het plafond is ongeveer 30 m2
dinsdag 31 maart 2020

Buitenstucwerk dakterras

Opnieuw stuken van muren op dakterras. Is erg gaan bladderen. Graag iemand langs laten komen om dit te beoordelen.
dinsdag 31 maart 2020

Balkonherstel

Ik zoek iemand om coating aan te brengen op mijn balkon van 4 m2.
maandag 30 maart 2020

Oude woning stucen wanden zo schoon mogelijk gemaakt

Ik heb een oude woning gekocht die wij op dit moment helemaal hebben gestript. Ik wil bijna de volledige woning graag glad gestuct hebben. Voorwerk als behang afkrabben en wanden reinigen, hebben wij zelf al gedaan. Ik zou heel graag weten wat jullie prijs hier ongeveer voor zou worden, omdat ik in het verleden al een gebruik heb mogen maken van jullie diensten en zeer tevreden was. Toen ging het echter om een nieuwbouwwoning en mijn huidige woning is gebouwd in 1919 en dus wel een ander verhaal. Het zou gaan om 110m2 waar het grootste gedeelte een betonnen ondergrond heeft en 10m2 aan plafonds met oud stucwerk.
maandag 30 maart 2020

Renovlies aanbrengen en sausen

Renovlies gesausd aanbrengen op nieuw behangklaar gipsplaat 80 m2. Het behang zal boven de plinten geplaatst. Woonkamer, slaapkamer en hal.
zondag 22 maart 2020

Stucen van bijkeuken

Bijkeuken heeft tegel/steen ondergrond, is niet volledig vlak, tot 5 mm oneffen, zijn op dit moment gipsplaten voor geplaatst (zie foto) die we zullen verwijderen. Uitvoerdatum aankomende week of de week erna. Betreft 10 m2.
zondag 22 maart 2020

Herstellen van het plafond na waterschade

Wij willen graag een offerte voor het herstellen van de schade aan het plafond in de badkamer, welke zichtbare schade heeft ten gevolge van een lekkend plat dak en een optie voor het herstellen van eventuele schade aan het plafond van de keuken, er is in de keuken potentieel sprake van waterschade door lekkend plat dak (met rottende draagbalk boven de keuken) welke hersteld gaat worden, echter is er geen schade zichtbaar vanuit de keuken. Het gaat om ongeveer 10 m2 in de badkamer (met lichtkoepel) en 10 m2 in de keuken. Graag geschatte kosten voor badkamer en keuken apart specificeren. Foto's bijgevoegd.
dinsdag 17 maart 2020

Wanden van nieuwbouwwoning stucen

Ik wil de wanden (80 m2) van mijn nieuwbouwwoning laten stucen.
dinsdag 17 maart 2020

Beschadigd plafond vernieuwen door stucwerk en gipsplaten

Door waterschade is er een deel 1 m x 2,5 m van het plafond beschadigd. Daar moeten nieuwe gipsplaten tegenaan geschroefd worden en dan glad gestucd evenals een kleine beschadiging van de muur. Daarna alles met latex in 2 kleuren rollen 25 m²
maandag 16 maart 2020

Stucen en latexverf in gang

Het betreft het glad stucen en latexspuiten (RAL 9010] van de gang (wand van ongeveer 25 m2, en plafond van ongeveer 15 m2) in een appartement dat 2,5 jaar oud is. Het plafond is nu spackgespoten. De muren zijn van giboblokken, beton en houtplaat. Bij 1 deur en 1 raam moet een stuc hoeklijn geplaatst worden. Het gebouw beschikt over een lift. Het is op de 1e verdieping. Half april. of iets later.
zaterdag 7 maart 2020

Stucen van 2 slaapkamers

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het stucen van 2 kamers: Slaapkamer 1, totaal circa 28 m2 Slaapkamer 2, totaal circa 25 m2
woensdag 4 maart 2020

Glad pleisterwerk + Afspuiten latex van wanden en plafond

Het gaat om het glad afwerken en afspuiten van wanden en plafonds. Graag apart de wanden en plafonds in offerte opnemen. Het gaat om 80m2 aan wanden en 55m2 aan plafonds. De huidige ondergrond is beton
maandag 2 maart 2020

Kelder vochtvrij

De kelder moet vochtvrij gemaakt worden. We willen graag de wanden laten stucen. Het gaat om 85 m2. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 27 februari 2020

ong. 115 M2 glasvezelbehangen plus sauzen

Ik ben op zoek naar een behanger voor een ruimte van ongeveer 115 m2 in een woning in Utrecht Leidsche Rijn. Het gaat om een huurwoning waarvan ik nog niet de sleutel heb ontvangen. De ruimte heeft een vide (daardoor is een steiger nodig, de ruimte tussen de gevel en de vide is ongeveer 2,5 meter) en een trap om op de eerste verdieping te komen. De plafondhoogte in de verdere ruimte is 2,52 meter Er ligt al een vloer in de ruimte dus deze zal moeten worden afgedekt. De beoogde kleur is RAL9010.
donderdag 27 februari 2020

Nieuwbouwwoning stucen

Ik wil de wanden (5 m2) en het plafond (60 m2) van een nieuwbouwwoning laten stucen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
donderdag 20 februari 2020

Wanden spacken woning 325 m2

Wij zoeken een vakman die de wanden van onze woning kan spacken. Het gaat om 325 m2.
dinsdag 18 februari 2020

nieuwbouw appartement spackspuiten

Graag offerte voor gelijkvloers appartement in -spackspuiten muren 153 m2 -stucen plus photobehang aanbrengen 32 m2 Betreft nieuwbouw, oplevering muren behangklaar beton, verwachting einde dit jaar.
maandag 17 februari 2020

Nieuw te bouwen woning buiten stucwerk

Wil graag een nieuwbouw woning aan de buitenkant laten stucen. Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden (casco) Gewenste afwerking: Spachtelputz
vrijdag 14 februari 2020

Plafond badkamer opnieuw spackspuiten

Het huidige spackspuitwerk in de badkamer begint er af te bladeren. Derhalve is een nieuwe afwerking nodig. Zo'n 5 m2
vrijdag 14 februari 2020

Gerenoveerde zolder afstukken en schilderen

Zolder is gerenoveerd. Er zijn muren gebouwd van cellen beton. Die moeten afgestuct en geschilderd worden. Het gaat om de wanden van ongeveer 30 m2
maandag 10 februari 2020

Stucwerk binnenmuur woonkamer

Wij hebben een huis waar in de binnenmuur van de woonkamer 2 scheuren zitten. 1 scheur loopt horizontaal linksbovenin de hoek van de muur (bijna tegen plafond aan) en de andere scheur loopt verticaal over de scheidingslijn tussen twee muren. Wat moet er gedaan worden om dit te verhelpen? (Ik kan maar 1 foto uploaden van 1 scheur). Het gaat om ongeveer 10m2, die willen wij hersteld hebben en afgewerkt met spachtelputz.
maandag 10 februari 2020

Trappengat + gang afwerken met spachtelputz

De gang en trappengat beneden en boven laten spachtelen. Gang is alleen bovenkant (onderkant zit hout) en trappengat boven is ook maar de helft, er zit hout boven. Het zal in totaal om ongeveer 25 m2 aan wanden gaan.

Partners

Partners van Casius