Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Utrecht.

1271 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, stuken en pleisteren van schuur, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Utrecht:

donderdag 9 juli 2020

Woning stuken

Wij hebben een woning gekocht en willen op de begane grond en de 1e verdieping de wanden en plafonds laten stuken met glad pleisterwerk. Momenteel zit op de 1e etage behang, die moet er eerst af. Beneden is al gedeeltelijk gestuukt en moet in de keuken nog gedaan worden + plafond en wanden in de woonkamer worden bijgewerkt. De wanden zijn in totaal ongeveer 160 m2. De plafonds 90 m2.
donderdag 9 juli 2020

Nieubouw plafond stucen en afspuiten met latex

Wij willen ons plafond van onze nieuwbouwwoning laten stucen en afspuiten met latex. Het zou met beton worden opgeleverd en het gaat om 90m2.
donderdag 9 juli 2020

Het stucen van wanden en plafonds

Ik ben op zoek naar een specialist die de wanden en plafonds van mijn nieuwe woning kan voorzien van stucwerk. Momenteel zijn wanden nog betegeld, dit gaan we zelf verwijderen. Vervolgens dient 50 m2 aan wanden en 45 m2 aan plafonds gestuct te worden. In het plafond moeten diepe naden worden strak gestuct.
woensdag 8 juli 2020

Stucen Woning 168m2

Beste, de wanden totaal is 168m2 om glad te stuccen. 48m2 daarvan heeft een ondergrond van schoon metselwerk. de 120m2 heeft beton. kunt u een indicatie geven van de kosten? en plakt u de kozijnen en trap af?
woensdag 8 juli 2020

Stucwerk

Ik wil graag mijn wanden en plafond laten stuken. Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
dinsdag 7 juli 2020

Badkamer renovatie stucen beton ciré

Badkamer muren stucen met beton ciré. Het zijn nu betonnen muren, het gaat om ongeveer 25m2.
maandag 6 juli 2020

Een muur voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die een kleine wanden van 13 m2 in een logeerkamer kan voorzien van strak stucwerk. De ondergrond is oud stucwerk.
maandag 6 juli 2020

Bestaande bouw stucen

Het gaat in principe om het sausklaar stuken van de wanden, heel eventueel ook het sauzen zelf maar dat hangt van de termijn en uiteraard de prijs af.
donderdag 2 juli 2020

Bestaande woning glad stucen en afspuiten met latex

Sleuteloverdracht 01 oktober 2020, daarna graag binnen zo spoedig mogelijk de huidige spachtelputz-muren en plafond gladstucen en afspuiten met wit latex. tevens 1 gemetselde muur (met gemetselde schouw van de open haard) in de woonkamer compleet gladstucen en ook met latex wit afspuiten. Vloeren afplakken. Geschatte wand en plafond-oppervlakte in totaal circa 140 m2.
woensdag 1 juli 2020

Muren en plafonds laten stuken en spuiten

Ik heb een bestaande woning gekocht. Er zitten wat scheuren in de muur en een paar lelijke plekken in het stucwerk, daarom zit er ik erover te denken het op nieuw te laten stuken.
woensdag 1 juli 2020

Badkamer stucen in een nieuwbouwwoning

wij gaan een nieuwbouw woning bouwen en willen hier graag een gestucte badkamer, en mooi gestucte wanden. het gaat om 17m².
dinsdag 30 juni 2020

Toilet stuken

Ik wil graag mijn WC wanden en plafond laten stuken, het gaat om 6 m2 wanden en 1 m2 plafond, waarvan op 3m2 van de wanden een iets dikker laagje stucwerk moet komen. De onderkant is kaal metselwerk, bovenkant is al gestuct maar wat beschadigd. Ik wil graag glad pleisterwerk.
maandag 29 juni 2020

Huis stucen

Wij hebben een huis uit de jaren 30 die volledig gestuct dient te worden. Huidige wanden zijn spachtelputz, sommige wanden zijn afgebikt en er zijn wanden waar wel een centimer op moet. Zouden jullie hier nog op de korte termijn tijd voor hebben?
vrijdag 26 juni 2020

Woning laten stucen

Wij hebben een gekocht. Bouwjaar 2010. Beneden en eerste verdieping moeten geverfd worden. m2 is een grove schatting en nog inclusief raam en deur oppervlakte. Woonkamer 2 kleuren. Op zolder overwegen we te stucen en te verven. Ik hecht plattegronden van de woning aan.
donderdag 25 juni 2020

4 ruimtes behangklare nieuwbouwwoning glad afwerken + latex spuiten

Wij krijgen op 15 juli de sleutel van onze nieuwe huurwoning die behangklaar wordt opgeleverd (nieuwbouw). Wij willen graag de drie slaapkamers en de woonkeuken mooi glad af laten werken (incl wit latex spuiten). Deze ruimtes zijn (op 15 m2 gipsplaten tegen een schuin dak aan na) al behangklaar gestuct. Van de 140 m2 hoeft maar ongeveer 120 m2 latex gespoten te worden omdat mijn vriendin een werkkamer zelf creatief met kleurtjes wil afwerken. Daar hoeft dus alleen te worden gestuct.
woensdag 24 juni 2020

woning pleisteren

Ik wil graag in de maand juli alle muren en het plafond laten pleisteren + latex. Alles mag wit worden opgeleverd. Het gaat om 175m2 aan wanden en 65m2 aan plafonds. De huidige afwerking is spackspuitwerk.
woensdag 24 juni 2020

Gevel repareren

We willen de gevel laten herstellen, die door vocht beschadigd is. Het is ongeveer 2 m2. Er zitten vocht ''bubbels'' in, en we willen weten wat de opties zijn om deze weg te krijgen. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 24 juni 2020

165 m2 stucen en spuiten

Wij krijgen 15 september 2020 de sleutels van ons nieuwe huis 2 deuren verder, en willen dan graag meteen een stukadoor laten stucen en latex spuiten. Het gaat om circa 110 m2 wand met oud spackspuitwerk wat glad stucwerk moet worden en wit latex gespoten en circa 55 m2 plafond met oud stucwerk wat ook glad stucwerk moet worden en wit latex gespoten Vloeren graag afplakken
maandag 22 juni 2020

Wand stuken keuken

Ik zou graag een wand van 5 m2 laten stuken in mijn keuken. De huidige ondergrond is spackspuitwerk en ik zou graag als afwerking glad pleisterwerk willen met speciale coating.
vrijdag 19 juni 2020

Reparatie betonrot buitenkanten huis

Aan de buitenkant zitten rondom het huis randen (betonnen latei) per verdieping met plekjes betonrot. Het gaat om 6 a 7 plekjes. Graag een offerte. Indien nodig kan ik foto's sturen.
vrijdag 19 juni 2020

Badkamer afstucen met betonlook

De badkamer word nog gebouwd, de ruimte is 2 bij 2.20 en 2.20 hoog en de deur van 80cm moet nog af Deze willen wij met betonlook laten afstucen.
vrijdag 19 juni 2020

Bestaande woning met nieuw stucwerk spuiten

We laten in de week van 17-8 de muren en plafonds in de woonkamer en trapopgang glad stucen. Nu willen we graag dat dit vervolgens gespoten wordt. 1 lange muur van 9 meter bij 2.7 meter zou in een kleur moeten (licht groen). Wij horen graag of jullie in die week kunnen en ook een prijs.
dinsdag 16 juni 2020

Slaapkamer stuken

Wij zouden graag onze slaapkamer willen stuken met glad pleisterwerk zodat we de wanden en plafond daarna kunnen sausen. De wanden zijn 40 m2 met een ondergrond van giboblokken. Het plafond is 15 m2 met een ondergrond van beton. Er zit een kleine verspringing in het plafond van 1 m diep.
dinsdag 16 juni 2020

Stuken woonkamer

Ik zou graag de wanden en plafond van mijn nieuwe woning willen stuken. De wanden zijn in totaal 6 m2, ik wil graag glad pleisterwerk en de ondergrond is spackspuitwerk. Het plafond is in totaal 35 m2. Hier willen we ook glad pleiserwerk, de huidige ondergrond is spackspuitwerk.
maandag 15 juni 2020

Bestaande bouw spackspuiten 260 m2

We hebben een jaren 70 woning gekocht. Hierbij willen we de muren gespoten hebben met spack. Er zit nu behang op. Wij zullen hem behang vrij klaarmaken. Het gaat om de wanden van 150 m2 en om het plafond van 110 m2.

Partners

Partners van Casius