Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor woonkamer nieuwbouw glad stuken en latex spuiten:

Woonkamer nieuwbouw glad stuken en latex spuiten

Ik zoek iemad om in een nieuwbouw appartement drie behangklare wanden te stucen en met latex de wanden te spuiten. Eventueel in een andere kamer het plafond herstellen van vlekken. Is ongeveer 20 m2.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamer nieuwbouw glad stuken en latex spuiten uit heel Nederland:

Visgraat houtlook tegels woonkamer

Betreft een oppervlakte van ongeveer 80 M2 die betegeld moet worden met een houtlook tegel van 15 x 60 in visgraat patroon. Het is op een zandcementvloer. Wij hebben alleen de tegels. De opdracht is pas op zijn vroegst in april bij oplevering nieuwbouw huis in Waddinxveen.

Afwerken van uitsparingen binnenmuren doorgang naar woonkamer

Wij hebben een nieuwbouw woning waar wij de deur inclusief kunststof kozijn tussen de gang en de woonkamer uit zullen halen omdat we hier een stalen kozijndeur willen plaatsen. De uitsparingen van de binnenmuur waar het kunstoog kozijn omheen zit zijn niet afgewerkt en dienen egaal gemaakt / gestuct / afgewerkt te worden. De uitsparingen van de binnenmuur zijn ca. 7 cm breed en van vloer tot plafond 271 cm hoog. Daarnaast zal de stalen kozijndeur maximaal 260 cm hoog zijn dus er zal nog ca.10/12 cm aan gips of gibo blok werk aan de bovenkant van de doorgang tegen het plafond gemaakt worden en mogelijk afgewerkt te worden.

Nieuwbouw appartement stucen

Onze nieuwbouwwoning wordt in 2022 opgeleverd en voor de financiering voor de hypotheek hebben we offertes nodig. Er zit zeker een uitvoer intentie achter, maar voor nu hebben we in ieder geval een prijs indicatie nodig voor het stucen van de wanden. Het appartement wordt opgeleverd met behang klare muren, totaal 260 m2 stucwerk. Keuken en woonkamer, drie maal hal/overloop, drie slaapkamers. We willen graag glad stucwerk.

Uitbouw achterzijde woonkamer

Wij willen onze nieuwbouw woning die binnenkort wordt opgeleverd laten uitbouwen met 2,4 meter, breedte woning is 5,46 beukmaat. 2 heipalen worden meegeleverd. We zijn enorm benieuwd naar de kosten. Vloerverwarming moet ook bijgetrokken worden. Constructie in overleg, en het betreft een casco oplevering.

Nieuwbouw stucen

Ik wil graag de wanden stucen in de woonkamer en de vide. Het gaat om 160 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Leggen van pvc vloer en vinyl in slaapkamers

Ik wil in mijn nieuwbouw woning ongeveer 50 m2 pvc vloer laten leggen in woonkamer. Vloer primer en egaliseren. Pvc 2.50 dik. Op verdieping vinyl in 4 slaapkamers en overloop. 2.60 dik. Plakken met tape. Evt polyester vlies eronder. Pvc en vinyl heb ik al gekocht. Indien gewenst mag de vakman het eerst egaliseren en op een ander moment de volledige klus uitvoeren.

Warmtepomp realiseren bij ons nieuwbouw project

Vanaf maart 2020 zal onze woning worden gebouwd. Het betreft dus een woning met energielabel A+. HR++ glas, volledig geïsoleerd en alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming. Aangezien ik het hoogste rendement wil hebben denk ik dat ik het best voor een grond-water warmtepomp kan gaan. Echter, de woning ligt in Noord Brabant, Veghel om precies te zijn, en ik weet niet hoe die het grondwater hier ligt en hoe duur de boringen zullen zijn. Het totale woonkamer 110-125 m2.

Nieuwbouw stucen

Graag zou ik een prijs ontvangen voor strak/glad stucen van plafond (incl wegwerken gleuven) en wanden in woonkamer/keuken. Daarnaast graag offerte voor het gladstucen van plafonds in badkamer en toilet en de wanden in Toilet en badkamer met waterbestendige stuc/betoncire. Het gaat om totaal 50 m2 wanden en 35 m2 plafond.

Plafond verlagen en meerdere uitsparingen realiseren

De gehele beneden verdieping dient te worden voorzien van een verlaagd plafond (ca.7 cm). Er is een keuken gedeelte ( 288 cm x 391 cm = 11,55 m2), een eetkamergedeelte (203 cm x 405 cm= 8.25 m2) en een woonkamergedeelte (524 cm x 514 cm = 26,95 m2) waarvan de laatste 30 cm bij de openslaande deuren (ivm gordijnen die er dan achtervallen) niet verlaagd hoeft te worden. Verder moeten er in de keuken 3 uitsparingen komen t.b.v. 2 x een ledspot en 1 keer een lamp boven de ontbijtbar. In het eetkamer gedeelte 1 uitsparing licht t.b.v. een lamp boven de eettafel en in de woonkamer 4x een uitsparing voor led spots voor de openslaande deuren. Wij krijgen op 26 november 2019 de sleutel van ons nieuwbouw huis en aangezien er al een gashaard in die eerste week geplaatst gaat worden , zou de opdracht in principe op de woensdag november gedaan moeten worden.

Uitbouw achterzijde woning

We zijn geïnteresseerd in een prefab uitbouw van 630 x 400 cm met een hoogte van 350 cm. Wij hebben een redelijk standaard huis in Amsterdam West maar onze tuin ligt lager dan het huis. We willen in de uitbouw graag een trap plaatsen zodat de achtergevel op 350 cm uitkomt. We zouden graag 2 grote openslaande deuren van ca. 150 cm p/s en 250 cm hoog aan de linkerkant van de uitbouw willen zodat we de woonkamer goed bij de tuin kunnen betrekken. Qua materiaal voor de uitbouw lijkt me hout mooier maar vraag me af of dat ook onderhoudsvriendelijk is? Anders evt een baksteen die niet te nieuwbouw oogt, als dat kan. Ook zouden wij graag de huidige achtergevel aan de linkerkant voor 2/3 door laten breken er en ondersteund met stalen balk Hebben jullie voor nu meer info nodig om een kostenindicatie af te geven?

Partners

Partners van Casius