Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor woning spackspuiten:

Woning spackspuiten

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het spackspuiten van een woonkamer, hal, slaapkamers en zolder. 1 muur is nog helemaal kaal (bakstenen). Deze zouden we eerst egaal willen laten maken. Zie bijgevoegde documenten voor aantal m2. De berging en keuken en badkamer is niet noodzakelijk, voor de rest alles.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning spackspuiten uit heel Nederland:

Plafond van woning stucen, spackspuiten of sauzen

Plafond huiskamer 33,5m2 (4m breed), keuken 7,25 m2, serre 11m2 totaal 52m2, betreft nieuwbouw huis 2003 met spackspuit werk , huiskamer heeft 2 V naden van 4 m lang, keuken 1 V naad van 1,5m lang. Wat kost mij plafond wit spuiten en de 3 V naden wegwerken en een nieuwe 0,5 m2 keukenplafond erbij te spackspuiten? Wat gaat het kosten wanneer ik alles glad wil laten stucen ongeveer 52,5m2. Wat ik terug wil zien is een indicatie voor, of het gehele plafond sausen, of het gehele plafond afspuiten, of het hele plafond glad laten stucen.

Het spackspuiten van de wanden van een nieuwbouwwoning

Ik zoek een spackspuiter die alle wanden van mijn nieuwbouw(tussen)woning kan voorzien van spackspuitwerk met fijne korrel. Het gaat om de begane grond, 1e en tweede verdieping met in totaal 220 m2 aan wanden. De ondergrond van de wanden bestaat uit beton. Ik zoek op korte termijn een partij die mij hierbij kan helpen.

Complete woning spackspuiten

Ik zoek een vakman die onze woning van 75 m2 kan spackspuiten. Het gaat om de muren en het plafond.

Nieuwe woning stucen en spackspuiten

We hebben een woning gekocht en zaken verwijderd en opnieuw ingefreesd. We willen de hele woning nieuw stucen en spacken. Het gaat om de wanden (200 m2) en het plafond (90 m2). Sommige wanden hebben we doorgebroken waardoor de huidige ondergrond celle beton is, dus er moet eerst gisp tegenaan geplaatst worden. 90% heeft een huidige ondergrond is stucwerk met structuur. Graag laat ik de klus in de 2e of de 3e week van januari uit te voeren.

Spackspuiten plafond

In mijn nieuwbouw woning van 2 maanden oud heb ik achteraf de electra verlegd in de plafond. Dit ten koste van mijn huidige spackwerk. Graag wil ik de complete woonkamer opnieuw laten spackspuiten (55 m2) . Er zijn meubels aanwezig in de woning. Graag op zeer korte termijn

Spackspuiten van 180 m2 wanden nieuwbouw

Ik zoek iemand die 180m2 wit kan spack spuiten. 1 koof van 1 m2 en een klein muurtje moet eventueel gestuct worden als spacken daar niet mogelijk is. De rest van het huis is behang klaar. Dit houdt in dat er geen beschadigingen zijn en het beton en gips vlak zijn. Alleen op een paar plekken boven de muren kleine schuurtjes wat hoort bij een nieuwe bouw huis van nog net geen 2 jaar oud. De badkamer en wc hoeven niet gedaan te worden. Afplakken van ramen of andere klusjes kan ik goed mee helpen. Trap leuningen, deuren, alle schakelaars zijn inmiddels al verwijderd. De woning is leeg. Je kan direct beginnen.

Bestaande woning spackspuiten

Graag laat ik mijn wanden en plafond waarschijnlijk spackspuiten. De woning is geheel leeg. Er heeft iemand gewoond die flink rookte, dus er is waarschijnlijk een voorbehandeling nodig. Graag zou ik advies willen hebben wat de beste afwerking is van de muren en het plafond. Het gaat om 220 m2, dit zijn de wanden en het plafond.

Bestaande woning spackspuiten en plafond latex spuiten

We zijn opzoek naar iemand die een 5 kamer appartement op 1 hoog kan stucen. Het is rook vrij. De opdracht beslist uit te voeren tussen 7 januari en het moet klaar zijn voor 17 januari. Het appartement staat nu leeg. We hebben nu nog geen sleutel. Ik weet dat er wanden met behang zijn, dat halen we zelf eraf. Wat er verder op zit durf ik niet te zeggen. Het gaat om 155 m2 wanden, dat willen we met spackspuitwerk en 90 m2 plafond, dat gaat om latex spuitwerk.

Woning spackspuiten

Graag wil ik een offerte om de gehele tussenwoning de wanden laten spuiten. Kleur: wit.. Het is ongeveer 200 m2, er gaan nog twee muurtjes behangen worden waarschijnlijk. Graag all in prijs per m2. Hebben jullie ruimte eind december? Eventueel ook mogelijkheden tussen kerst en oud en nieuw? Oplevering woning is waarschijnlijk 3e week dec. ( dit weten we 6 wk van tevoren definitief). IK zie uw reactie graag tegemoet.

Nieuwbouwwoning stucen of behangen met renovlies

Graag zou ik mijn volledige nieuwbouwwoning stucen, met uitzondering van de badkamer en wc. Het gaat om totaal 230 m2. Een andere optie is alleen beneden, woonkamer en keuken en hal stucen (60 mtr2) en rest van de woning (bovenverdieping) spackspuiten of met renovliesbehang behangen (170 mtr). Nog een andere optie is om beneden helemaal stucen of met renovliesbehang te behangen en wel het plafond te stucen. Het zijn betonnen wanden. Graag voor alle opties een aparte offerte.

Partners

Partners van Casius