Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Lutten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Lutten heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Lutten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Lutten of directe omgeving.

12 klanten uit Lutten bevelen een bij Casius in Lutten aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Lutten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen + latex afspuiten, nieuwbouw woning stucen. Ondergrond afgefilmd., gevels nieuwbouwwoning, stucen woning 400 m2, compleet huis van binnen stucen, gevel stucen en mogelijk isoleren, stucen van woning van 325 m2, stucwerk nieuwe woning, buitenstucwerk van oudere woning, nieuwbouwwoning stucen, woning stucen 830 m2, nieuwbouw huis stucen + verven 290 m2, openhaard en kamer stucen, nieuwbouwwoning stucen 285 m2, nieuwbouwwoning stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Lutten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Lutten:

Afwerken wanden spackspuitwerk 95 m2

Ik ben op zoek naar een vakman voor het afwerken van wanden hal, trap & slaapvertrekken (zat voorheen behang op). Het gaat om 95 m2.

Van schoonmetselwand naar leemwand

Ik zoek een vakman voor schoon metselwerk, om een wand van 15 m2 af te werken met leem.

Nieuwbouwhuis stucen van 150 a 170 m2

Ik wil de hal en de 2 bovenste verdiepingen laten stucen dit gaat om ongeveer 150 a 170 m2.

Plafond spackspuitwerk

Ik wil spackspuitwerk op mijn plafond laten doen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 10 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Herstel muur na reparatie waterschade in muur

Ik ben op zoek naar iemand die een muur kan stucen na van waterschade. Het gaat om 5 m2. Graag ontvang ik een offerte.

nieuwbouw plafond stucen en latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en willen graag het plafond (breedplaatvloer) glad laten stucen en met witte latex laten spuiten. Het betreft een woonkamer van +- 25m2 en een woonkeuken van +-25m2. Graag verneem ik de totaalprijs voor stucen + spuiten. En graag een prijs voor alleen latex spuiten.

Nieuwbouw woning stucen

Betreft een nieuwbouwwoning. Muren worden behangklaar opgeleverd. Moeten sausklaar / glad worden. Betreft ongeveer 300 m2.

Nieuwbouw stucen

Ik zoek een vakman die de wanden + plafond kan afwerken met renovlies + sausen (schrobklasse 1). Het gaat om een nieuwbouw woning

Herstel plafond en muur

Op plafond zitten sierlatjes welke verwijderd worden en een muur (2m) wordt verwijderd. Nadat ik deze werkzaamheden heb uitgevoerd is het de bedoeling dat deze wanden en plafonds glad worden afgewerkt. Het gaat om 80 m2 aan wanden en 40 m2 aan plafonds.

Oude woonkamer stucen

Ik wil de oude wanden van een woonkamer weer glad en mooi laten stucen. De woonkamer schat ik zo'n 4,5 meter breed en 10 meter lang.

Betonlook badkamer stucen

Het liefst over de tegels stucen, scheelt een hoop sloopwerk, tenzij het niet verstandig is. Het gaat om 5 m2. Graag een offerte.

Latex spuiten van woning

Ik wil graag het plafond en de muren laten latex spuiten. wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Renovlies nieuwbouwwoning

We hebben een nieuwbouwwoning welke wij volledig willen voorzien van Renovlies behang. Het gaat om 500 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Hele nieuwbouwwoning stuken

Ik wil de wanden (150 m2) en het plafond (80 m2) van mijn nieuwbouwwoning laten stucen. Graag ontvang ik een offerte.

Wanden van woning sausklaar opleveren

Ik wil graag de wanden van mijn woning laten stucen. +-50 m2 glad sausklaar. En optioneel +-5m2 betonlook.

Balkon restaureren

Het gaat om een balkon die ik wil coaten en stucen. Aan de bovenzijde dacht ik aan een coat laag en de onderzijde aan een stuclaag. Er is een laag water aan de bovenzijde, wat niet goed voor het beton is. Vandaar dat ik dacht aan deze oplossing. De afmeting is ongeveer 6 m2.

Nieuwbouwwoning spackspuiten

Graag ontvang ik een offerte voor het spackspuiten van mijn nieuwbouwwoning. Deze wordt medio 2020 opgeleverd, verwacht mei - juni. Graag wil ik het hele huis laten spackspuiten, wat overeen komt met ca 225 m2.

Keuken stucwerk en spuitwerk

Het betreft een situatie in de keuken met een muur en een hoek er in. Lengte van 5,30 meter +- 3 meter hoog, circa 16 m2. Alleen spuitwerk of als de muur niet vlak is dan de muur uitvlakken met stucwerk en dan als nog afwerken met spuitwerk!

gladmaken muur

Het betreft een muur en een andere muur die niet geheel glad is waardoor het schilderwerk niet zo mooi is, glad maken zal met een dunne laag kunnen. De gewenste afwerking is 30 m2 aan glad pleisterwerk.

Herstelwerk spachtelputz buitenmuren

Buitenmuur van keuken en stenen rand onder kozijn met glas zijn 5 jaar geleden gestuct. Deze laten op diverse plekken los. Dus herstelwerk. Het gaat om het buitenwerk van ongeveer 10m2 aan oud loslatend stucwerk die wij willen laten herstellen en met spachtelputz willen afwerken.

Begane grond stucen

Woning jaren 70 moet compleet gestuct worden, betreft: 80 m2 steen/metselwerk/Ytong blokken. 80m2 oud stucwerk, 80 m2 gips platen totaal 240 m2 wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 80

Stucen keuken

Onze oude keuken wordt vervangen. Momenteel is het deels tegelwerk, deels spackwerk en deels onbekend wat op de muur zit. Graag willen wij een offerte ontvangen voor het stucen van deze wanden (15 m2) met beton ciré met een lichte betonlook afwerking. De muur dient waterdicht afgewerkt te worden.

Woonkamer opnieuw sausen

Wij willen graag de woonkamer opnieuw voorzien van spachtelputz. Er zit al spachtelputz op en hebben er meerdere malen over heen geschilderd. We kunnen het opnieuw sausen. Woonkamer is ongeveer 12 bij 6 m ongeveer. het gaat om wanden en plafond. De wanden zijn ongeveer 50 m2. Het plafond is ongeveer 60 m2. Wij hebben saus in huis.

Plafond stucen

39m2 plafond stucen plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen over glasvliesbehang

We hebben een huis gekocht. Op het moment zit daar nog glasvezelbehang op, wat hier en daar onderaan bij de hoeken beschadigd is. Dit willen we allemaal graag glad gestuct. De wanden zijn ongeveer 50 m2.