Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor begane grond stucen:

Begane grond stucen

Woning jaren 70 moet compleet gestuct worden, betreft: 80 m2 steen/metselwerk/Ytong blokken. 80m2 oud stucwerk, 80 m2 gips platen totaal 240 m2 wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 80
Onze klant uit Haaksbergen (Overijssel) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor begane grond stucen uit heel Nederland:

Zonwerende folie aanbrengen

Goeiemiddag het gaat om 4 ramen begane grond makkelijk berijkbaar 4.7m3 Zon en uv warmte werend en spiegelend voor buiten Schuifdeur 187.5cm hoog en 103.5cm breed en het raam ernaast zelfde formaatRaam erboven 18cm hoog en 226cm breedRaam daarnaast 166cm breed en 140.5 cm hoog 

Behangen plafonds met renovlies

Het behangen van renovlies behang begane grond tussen 16 houten balken. Badkamer en slaapkamers enkel de plafonds. In totaal betreft het ongeveer 86 m2. De ondergrond bestaat voornamelijk uit gipsplaten.

Warmtepomp installeren d.m.v. bodemwarmte.

We willen graag een warmtepomp laten installeren. Wij gaan ons pand in Den Haag namelijk helemaal renoveren, volledig gasloos. Begane grond (nu nog garage/opslag) wordt kantoor, daarboven een appartement op verdieping 1 en een appartement op verdieping 2 en 3 Het gaat om een aardig groot pand, namelijk 6 meter breed en 20 meter diep (x 4 verdiepingen). Alle units willen we verwarmen d.m.v. warmtepomp. De keuze is tussen 3 luchtwarmte-installaties op het dak, of een installatie voor 3 separate bodemwarmte-aansluitingen. Graag ontvang ik offerte en advies over de mogelijke bodemwarmte-installatie. We hebben geen tuin, dus de warmtepomp zou dan in het huis op de grond moeten worden geïnstalleerd. De vloerverwarming op alle verdiepingen graag dan op basis van water.

Tegelwerk benedenvloer

We zouden graag de gehele benedenverdieping laten betegelen. Er komt vloerverwarming onder. tevens wordt er een ondervloer van beton gestort. Gaat dus alleen om het leggen van tegels. We schaffen zelf deze tegels aan. Het gaat om een totale oppervlakte van +- 80 m². Betreft de hal, keuken, woonkamer en bijkeuken op de begane grond.

Eiken vloer schuren en olieen

Mijn 13 jaar oude massief Eiken vloer op de begane grond moet een keer geschuurd en opnieuw in de olie gezet worden.

Verlijmde spaanplaten ondervloer op cementvloer verwijderen

Wij zijn in 2019 verhuisd naar een huis in Vleuten met bouwjaar 1995. Nu hebben we gekozen om op de begane grond vloerverwarming te installeren. In het huis lag een parketvloer, de parketplanken hebben wij reeds zelf verwijderd. De ondervloer bestaat echter uit spaanplaten broodjes (c. 30cm x 15cm) over het gehele oppervlak, welke zijn vastgelijmd op de zandcement/betonnen (is ons niet duidelijk welke van de twee het is) ondervloer met een bruine lijm. Voor het verwijderen van deze spaanplaten ondervloer willen wij graag een offerte ontvangen. Het betreft c. 50m2, op de begane grond.

Betonvloer met vloerverwarming storten

Ik wil vloerverwarming in mijn woonkamer laten plaatsen. Aan de bovenkant van het laminaat wat er nu ligt tot onderliggende betonvloer is 19.5 centimeter en die hoogte wil ik uiteindelijk ook bereiken. De ondervloer is nu van beton, deze moet worden opgehoogd. Eventueel isolatie eronder plaatsen. Ik strip de huidige vloer zelf. De oppervlakte van de woonkamer is ongeveer 25 m2. De aansluiting voor de vloerverwarming hangt al in de kelder (in de keuken zit al vloerverwarming en er zijn nog 3 aansluitingen vrij op die pomp). Het bevindt zich op de begane grond.

Houten rabatdelen door kunststof rabatdelen vervangen

De houten rabat delen moeten eraf, nieuw raamwerk (ivm hout rot) en daarna moet alles gelegd worden met Keralit sponning deel 143. In totaal gaat het om rond de 35m2 wat vervangen dient te worden (50 planken a 6 meter) waarvan een deel voor en achter. De werk hoogte is deels 6m2 en de rest is op de begane grond.

Rookkanaal aanleggen en houtkachel plaatsen

Wij willen graag kijken of het in ons huis mogelijk is om een houtkachel te plaatsen een een rookkanaal aan te leggen. Het gaat om een huis met 2 verdiepingen (3 woonlagen), waarvan de fundering beton is. Wel is er een open trapgat van de begane grond naar de tweede verdieping, dus onze voorkeur zou uit gaan naar een rookkanaal dat door dit trapgat heen loopt. Graag ontvangen wij ook een overzicht van de kosten die hieraan verbonden zouden zijn.

Renoveren van de vloer

De keuken willen we uitbreiden. Dus de bestaande vloer wordt te kort. Een klein gedeelte moet worden opgevuld, de afwatering loop namelijk verkeerd. De nieuwe vloer kan over de oude vloer heen worden gelegd. Graag een vloer met een betonlook over bestaande vloer heen leggen. Het gaat in totaal om 35 m2, en betreft een vloer op de begane grond.

Partners

Partners van Casius