Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor begane grond stucen:

Begane grond stucen

Woning jaren 70 moet compleet gestuct worden, betreft: 80 m2 steen/metselwerk/Ytong blokken. 80m2 oud stucwerk, 80 m2 gips platen totaal 240 m2 wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 80
Onze klant uit Haaksbergen (Overijssel) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor begane grond stucen uit heel Nederland:

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

In mijn huis op de begane grond (huiskamer, keuken en hal) maken we gebruik van vloerverwarming, de verdeler is van het merk Albrand met 6 circuits. De vloerverwarming is 15 jaar oud en ik heb het idee dat het rendement minder is geworden. De verdeler is in de gangkast geplaatst en goed toegankelijk. Ik zou graag een indicatie offerte ontvangen voor het reinigen van de vloerverwarming.

Een aantal wanden in een huisje stucen

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden in een huisje kan stucen. Het gaat om 85 m2 aan deels nieuw gemetselde wanden. Het betreft de begane grond en het trappenhuis. De wanden zijn her en der oneffen dus zal een vrij dikke stuclaag gebruikt moeten worden. De maximale werkhoogte betreft ongeveer 250 cm.

Plafond spuiten

Graag mijn plafond laten spuiten op de begane grond. Het gaat om ongeveer 45m2 van oud spackspuitwerk dat ik met latex wil laten afspuiten.

Keramische tegels leggen

Ik ben voor begin 2020 op zoek naar iemand die een keramische houtlook tegelvloer wil leggen op de begane grond. De tegels worden ongeveer 120 x 20 cm. Ook willen we plinten van dezelfde tegels. Het oppervlakte is ruw gezien ongeveer 40 m2. het huidige laminaat en tegels worden door mij verwijderd. De tegels verzorg ik zelf.

Zolder laten inspecteren door vakman in verband met verwarmingscapiciteit

Het werk zal bestaan uit het opnieuw beoordelen van de zolder ruimte t.a.v. de daar bestaande verwarmingscapaciteit. Dit alles houdt verband met het opknappen van mijn zolder die momenteel gestript wordt en een grotere ruimte is. Op deze zolder is nu 1 radiator aanwezig en moet misschien vervangen worden door 2 aparte platen ? Ik zou graag de zolder aan de hand van een thermostaat apart willen verwarmen. Ik bezit in het hele huis 7 radiatoren waarvan er 2 thermostaatknoppen zijn. Ik het ook van Eneco Toon in huis om alles te bedienen, maar deze is niet geschikt om vanuit de begane grond per kamer te bedienen. Zijn er hier mogelijkheden voor ? Ik ben opzoek naar een vakman die dit komt beoordelen en eventueel ook kan uitvoeren mocht dit uit het advies voortvloeien.

Vloerverwarming beneden verdieping

Wij willen graag vloerverwarming op de begane grond, dit in gedachte met de door ons te plaatsen zonnepanelen op het dak. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m2. Het gaat om een vrij nieuwe woning, eind 2015 opgeleverd. Het gaat om een open ruimte waarin onder andere een keuken en overloop aanwezig is. Wij willen ook in gesprek gaan met de vakman om te kijken welke opties het beste kunnen, wat er nog meer moet gebeuren in verband met de nieuwe groepen die moeten komen en hoe dit op het zonne systeem terecht kan komen.

Vloer van aanbouw verlagen en ramen aanpassen

Wij hebben een atelier en eetkamer op begane grond in onze aanbouw die 1 verdieping hoog is (plat dak). Wij willen graag de huidige betonvloer met ongeveer 75 cm verlagen, zodat de ruimte hoger wordt en we een beter zicht hebben op de directe omgeving. Atelier is ongeveer 18 m2 en eetkamer 12 m2. Totaal 30 m2. Ramen willen we aanpassen vanaf 30 cm vanaf nieuwe vloer tot huidige hoogte. Kunt u voor mij de prijsindicatie splitsen? Ik heb graag de kosten van de atelier ruimte, de eetkamer ruimte en de ramen apart vermeld. Hartelijk dank alvast.

Wc en badkamer afwerken

In onze wc op de begane grond van 2 m2 moeten de laatste dingen worden afgewerkt. Dit betreft: de betegeling op de 2 zijmuren voegen en randen afwerken (tegels zijn al gelegd), fonteintje ophangen en aansluiten, kitten, en wc rolhouders ophangen. Daarnaast lig de tegelvloer in onze badkamer - 5 m2 - los, verkeerd gelegd destijds. Gelieve tegelvloer te verwijderen en vervangen met houten vloer (platen) en daarop novinol.

Uitbouw realiseren en renovatie

We willen graag een offerte voor een uitbouw. Wij willen graag een uitbouw achter van 2x4 m en een hal en woonkamer renovatie voor ons huis, we weten wat we willen, maar er zijn geen tekeningen aanwezig – deze kunnen gemaakt worden indien handig. Het huis zelf is nu grotendeels door mijzelf opgeknapt, dus ben bekend met de staat en positie van water, gas en elektra. Hieronder heb ik een opsomming gemaakt met wat we willen, uiteraard moet dit verduidelijkt worden in overleg. Huidige begane grond ontwerp is bijgevoegd in de bouwtekeningen van een extra verdieping verbouwing van 2 jaar geleden: Details uitbouw: • Uitbouw begane grond van 2x4 meter gelijk trekken met de al bestaande keuken muur achter • Uitbouw hoogte zelfde als woonkamer (3.02 m) • Dak bestaande achter uitbouw (2x4 m) eraf en die uitbouw moet verhoogd worden (indien mogelijk) • In de bestaande achter uitbouw zit een keuken en die is 2 jaar oud, dus willen we graag laten zitten ondanks dat het dak erboven af moet • Extra plaatsen van Keuken blok (bestelling in eigen beheer) • Dakramen over de hele huis breedte (4.20m) op de grens uitbouw en muur 1ste verdieping • Indien mogelijk oude deur en glas en lood raam her gebruiken bij nieuw achter muur – of andere optie Details renovatie • Hal en kamer renoveren – nieuw (houten) vloer, plafond en muren in gang plus stucen woonkamer • Vloer kamer en keuken gelijk laten trekken • Indeling blijft gelijk (buiten de boven aangegeven uitbouw) • Enkele stopcontacten en lichtpunten herplaatsen • Openhaard opknappen met marmeren bekleding • (simpele) sier afwerking plafond randen • Optioneel vloer verwarming • Te bekijken doorbouwen op huidige ondergrond

CV radiatoren installeren

werk: installeren van cv radiatoren 6 stuks 600 x 600 x 22, 2200 x 600 x 11, 1800 x 600 x 11, 1800 x 500 x 11, 800 x 500 x 22, en 1600 x 500 x 11 incl. radiatorkranen, voetventielen en hulpmaterialen. Oude radiatoren( 5 stuks) dienen eerst nog verwijderd te worden. De aanvoerleidingen komen vanuit de vloer. Locatie: geschakelde bungalow, alles begane grond.

Partners

Partners van Casius