Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gladmaken muur:

gladmaken muur

Het betreft een muur en een andere muur die niet geheel glad is waardoor het schilderwerk niet zo mooi is, glad maken zal met een dunne laag kunnen. De gewenste afwerking is 30 m2 aan glad pleisterwerk.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gladmaken muur uit heel Nederland:

Spackmuur gladmaken om later te behangen

Ik heb onlangs onze spackmuur behandeld met spul van de Gamma, met als doel om hierover heen te kunnen behangen. Door mijn onkunde is de muur echter niet strak glad geworden. De muur moet dus opnieuw behandeld worden en glad gemaakt worden. Het gaat om ongeveer 5 meter 2.

Muren en plafond stucen en gladmaken

Ik ben op zoek naar een stukadoor die mijn muren en plafond kan stucen en daarna glad kan maken. Momenteel zit er nog behang op. De muur dit zullen wij vooraf netjes verwijderen. Het gaat om 40 m2 muren en 40 m2 plafond.

Keuken plaatsen

Gedetailleerde omschrijving: - Opmeten keuken - Plaatsen Keuken en werkzaamheden zoals beschreven (Werkzaamheden Keuken.jpg) - Stroomaansluiting incl. verplaatsen voor vriezer in kast (Muur 3) - Plaatsen van 2 dubbele stopcontacten in de achterwand van de plaat (Muur 1) - Stucen/ Gladmaken van muurtje naast het raam (Muur 2) en stukje muur bij raam (Muur 1)

Klussen in de keuken

Ik wil de muur van mijn keuken gladmaken voordat de keuken geïnstalleerd wordt en ook de tegels van de vloer vervangen en dat een elektricien kijkt of de installatie geschikt is voor een inductiekookplaat. Keuken is 273 lengte x 2.08 breedte. Ik wil ook graag een offerte aanvragen om de muur van de hal glad te maken. Deze muur is 455 cm lang x 142 cm breed en ongeveer 250 cm hoog. Voorbereiding van de keuken moet voor 23 juli klaar zijn. Op 24 wordt de keuken geplaatst.

Muur gladmaken

Ik wil een offerte aanvragen om een muur glad te kunnen maken van 5 m2 om te vergelijken met anderen bedrijven, graag hoor ik van uw wat er zal kosten.

Muur gladmaken

Muur glad maken offerte 5m2 aanvragen om te vergelijken Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Muur verwijderen en plafond en wand gladmaken

Ik wil graag een muur van 2,20 x 2,40 meter (zeker niet dragend) laten slopen. Er zit een lichtschakkelaar in de muur, deze wil ik graag laten verplaatsen. Daarna de ruwe stukken op het plafond en muur opvullen of stucen.

Beton ciré laten aanbrengen

Het gaat om antraciet cire aanbrengen in de badkamer. Totaal circa 9,5 m2 en een 1 plafond gladmaken (stucplaten zitten er in) van 5,5 m2 en 1 muur gladmaken van 5 m2. Deze laatste 2 ook badkamermuurverf schilderen (cognac en oranje). Als ons budget het toelaat, ook cire aanbrengen in het toilet beneden van 7,5 m2 en plafond gladmaken en schilderen 1 m2.

Schilder/behangklaar maken met strakke pleister

Gipsplaten plafond en muurdelen naden en schroefgaten dichtzetten en gladmaken. Tevens een scheur in het stucwerk op de muur opvullen en een strook muur van 30 cm bij 10 meter opvullen/glad trekken zodat er glasvlies over kan. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Schouw verwijderen en steunbalk plaatsen

Ik zou graag de schouw uit de woonkamer verwijderd willen hebben tot aan het plafond. Hierbij moet een steunbalk geplaatst worden. (Boven mag niet weg van de woningbouw). Wanneer deze eruit is, graag de muur gladmaken/stucen. Het houtwerk aan de buitenzijde is al verwijderd. De materialen zijn niet aanwezig. Materialen mogen optioneel worden afgevoerd, ligt aan de meerprijs.