Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwbouwwoning geheel stucen:

Nieuwbouwwoning geheel stucen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen kijken of we dit laten stucen. Tevens willen we de v naden weg gewerkt hebben. Wat zou het extra kosten om 2 of 3 wanden met latex verf over te spuiten? De woning wordt als het goed is volgend jaar mei opgeleverd, maar het gaat zo voortvarend dat het ook eerder kan worden. wanden Vierkante meter: 180 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwwoning geheel stucen uit heel Nederland:

laminaat leggen 1e en 2e verdieping nieuwbouwwoning

Wij willen graag op 2 verdiepingen ondervloer, laminaat laten leggen met hoge plinten (9cm). Op de 1e verdieping gaat het om 2 slaapkamers en een hal (totaal ong.45 m) en de 2e verdieping bestaat uit 1 slaapkamer, een hal en een opbergruimte totaal ongeveer 40 m). De woning is geheel leeg en vlak bij oplevering. De oplevering is het 1e kwartaal 2021. Het gaat in de bijgevoegde pdf om de MK hh afbeelding (de eerste afbeelding)

Nieuwbouwwoning stucen + plafond schuren

We kopen een nieuwbouwwoning. Deze wordt behangklaar opgeleverd. We willen graag alle wanden laten stucen, omdat we willen sauzen. Voor de wanden gaat het om ca. 180 m2. Plafond van platen met randen/ lijnen in de woonkamer van circa 50 m2, wil ik als 1 geheel hebben en als de kosten het toelaten wil ik het met schuurwerk hebben met van die rondjes. Het huis moet nog worden gebouwd maar we willen een offerte voor de berekening meerwerk. Huis komt in Didam (gld).

V-naden dichtzetten

Wij hebben interesse in het dichtzetten van de v-naden in het plafond van ons nog op te leveren nieuwbouwwoning. Op het plafond zit reeds spack bij de oplevering. We willen dan de dicht gezette v-naden ook voorzien van spack zodat het één geheel vormt met de rest van het spack plafond. Het betreft alleen het plafond op de begane grond welke 67 m2 groot is. De oplevering staat gepland voor september. Graag horen wij of dit mogelijk is en wat de kosten zouden zijn.

Buitenkant geheel opschilderen

Het betreft een nieuwbouwwoning van 2 jaar oud vrijstaand geschakeld. Het hout is uiteraard uitstekend alleen het verfwerk is magertjes uitgevoerd! zie hier fotos. ik wil wel kwalitatieve uitvoering en de beste verf (sigma oid) Wat gaat dat inclusief btw ongeveer kosten? 3 dubbele hef kiep ramen boven van slaapkamers 4 kleine kantel kiep raampjes badkamer zolder overloop. 2 grote boorden van hout langs de nokken van het dak. zie foto 11meter hoog 1 voordeur plus kozijn plus raam 1 grote erker 2 grote gesloten ramen zijkant beneden 1 schuifpui 5 meter breed 1 garagedeur het moet met 9010 geverfd worden

Wanden stucen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen graag de wanden geheel glad en geverfd hebben. wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Verlaagd plafond met inbouwspots, afzuigkap en keukenkast ombouw maken

Voor onze nieuwbouwwoning willen wij de gehele keuken en woonkamer voorzien van een verlaagd plafond en inbouwspots. In de keuken moet vanuit 1 lichtpunt een stopcontact gemaakt worden voor de afzuigkap. Daarnaast wil ik voor de kastenwand een kleine ombouw maken. Dit zal 20 cm rondom zijn. Als extra optie ontvang ik ook graag een prijs voor het maken van een cinewall. De openhaard kunnen wij zelf kopen. Afmetingen: - woonkamer keuken ongeveer 75 m2 - cinewall ongeveer 3/4 meter breed. - geheel gestuct worden.

Uitbouw achterzijde

Wil graag een uitbouw van 3 bij 5 meter. Zijkanten steen. Achterwand geheel glas (in houten kozijnen of staal) met harmonicadeuren. Vloerverwarming aanleggen. Dubbelglas of drie dubbelglas zoals nu ook aanwezig in deze nieuwbouwwoning. Voorkeur voor een complete oplevering.

Nieuwbouwwoning realiseren

Graag laat ik een vrijstaande woning realiseren (zie bijlage). Het moet een beetje een boerderij worden, niet te modern en met een zadeldak. Ik mag de kavel al op, het is een kavel van 3 tot 5000 m2. De afmetingen van de woning laat ik aan u over, wat gangbaar is en wat de mogelijkheden zijn, maximale inhoud mag 1500 kuub zijn. De garage kan ook apart worden gebouwd op het perceel met een plat dak. De woning dient wel geheel onderkelderd te zijn. In het bestemmingsplan staat dat er gebouwd mag worden, dus vrijkaart om te bouwen. Dit geldt voor eventueel een aanbouw van het zwembad met plak. Wellicht kunt u twee opties maken. PS met reële stelposten voor de keuken en badkamers svp. Graag een complete oplevering, dus de vloeren erin liggen, vloerverwarming: boven en beneden, door het hele huis. Het zwembad ook met vloerverwarming (in wanden vloerverwarming). Er hoeft niet geheid te worden, de kelder draagt de fundering. Het moet een energiezuinige woning zijn. Ik wil graag zonnepanelen en eventueel een warmte bron, mijn voorkeur gaat uit naar systeem in de grond. Maar dit laat ik over aan u. Het moet dus een op zich staande woning, dus zonder gasaansluiting. Graag op de offerte de definitieve eindprijs benoemen.

Vliering op zolder laten maken

Ik wil een vliering op zolder laten maken van een vorig jaar opgeleverde nieuwbouwwoning (geheel boven slaapkamer 5 in de bijgevoegde bouwtekening) incl. gehele afwerking van plafond (met lichtpunt) en vlizotrap. De afmetingen zijn ongeveer 3 x 4.3 meter.

Nieuwbouwwoning onderkelderen

Graag laat ik mijn nog te bouwen nieuwbouwwoning geheel onder kelderen. De diepte komt op ongeveer 2.85 mtr, de kavel ligt ongeveer 1.50 mtr hoger dan de waterstand van de wijk er naast. Doel is om een deel van de kelder te gebruiken als garage, een deel om apparatuur neer te zetten en een deel als opbergruimte. Ik weet niet of er vergunning nodig is. Of er een fundering moet komen weet ik ook niet. Graag een complete oplevering.

Partners

Partners van Casius