Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Deventer of directe omgeving.

1046 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: isoleren en stucen buitenzijde woning, afwerking nieuwbouwwoning met spachtelputz, complete woning stucen, 200 m2 buitengevels van boerderij isoleren met isolatieplaten en bepleisteren, nieuwbouw stucen en dekvloer realiseren, muren en plafonds afwerken nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, nieuwbouwwoning stucen, nieuwbouw buitengevel stucen, buitenkant bestaande woning stucen, muren stucen, stucen van een woning 320m2, woning stucen en afspuiten met latex, buitenmuren van 150 m2 pleisteren, nieuwbouw appartement afwerken met spachtelputz en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Deventer:

Nieuwbouwwoning spackspuiten

Graag ontvang ik een offerte voor het spackspuiten van mijn nieuwbouwwoning. Deze wordt medio 2020 opgeleverd, verwacht mei - juni. Graag wil ik het hele huis laten spackspuiten, wat overeen komt met ca 225 m2.

Nieuwbouw stuken

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en die willen we strak stucen en latex spuiten. Het gaat om 300 m2 wanden en 150 m2 plafond.

Bestaande bouw spuitwerk muren

We hebben een ander huis gekocht. Beneden moet spuitwerk op beton komen en boven moet dit over structuurverf heen gebeuren. Het gaat om 180 m 2 en wij willen een spackspuitwerk korrel afwerking.

Badkamer betoncire

Graag willen wij de wanden en vloer in de badkamer voorzien van betoncire. De oppervlakte van de wanden is ongeveer 26 m2 en van de vloer 9 m2.

Wanden stucen

Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 75

Wanden en plafond stucen en latexspuiten

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stuken van wanden en plafond

* Wanden: 300 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) * Plafond: 140 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) * Vloeren afplakken: 145 m2

Badkamer wanden voorzien van betonlook

We hebben een andere woning gekocht (jaren '80) en daarvan willen we de badkamer renoveren. Het gaan om een badkamer van 5 m2, met ongeveer 28 m2 aan wanden. Op dit moment zitten er grotendeels tegels op de wanden. Wel gaan het huidige bad eruit (waarschijnlijk geen tegels achter) en komt er nog een nieuw muurtje van gipsblokken. Ook worden er leidingen verlegd, waardoor er stroken in de muur niet zijn betegeld. Mochten de tegels niet goed vast zitten, dan zullen we de tegels van de muren verwijderen, maar daar gaan we niet van uit. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Badkamer van beton ciré voorzien

Wij bouwen een badkamer en overwegen buiten de douchecabine beton cire toe te passen. De ondergrond kunnen we maken zoals wenselijk is, nu betreft het groene OSB platen, uiteraard kunnen we deze bekleden met bijvoorbeeld gipsplaten. Wij zijn benieuwd naar uw prijs voor materiaal en voor het aanbrengen. Het betreft ongeveer 16 m2. Wanden Vierkante meter: 16 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Spachtelputz op wanden aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 205 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Buitenmuren stuken

Twee oude buitenmuren stucen. Een van 60m2 nu zonder stuc en een van 30m2 (dat deels met oude stuc zit) buitenwerk Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz

Glad pleisteren en latexen

Stuken en latexen van gehele woning. De binnenwanden zijn gibo. De buitenwanden kalkzandsteen. De plafonds zijn kanaalplaten. De woning wordt behangklaar opgeleverd, dus filmwerk volstaat. De vloeren liggen er dan nog niet. Waarschijnlijk is wel de eiken trap geplaatst en dient deze goed beschermd/afgeplakt te worden. Wanden Vierkante meter: 325 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 165 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Balkon van beton herstellen

Ik wil graag de vloer van het balkon laten voorzien van een waterdichte coating. Daarvoor zal eerst het bitumen moet worden verwijderd. Dat is ong 15 jr geleden geplakt. We hebben nu in de woonkamer, ter hoogte van het balkon nu vocht en schimmel zitten in de hoek van de muur/plafond. Dat komt waarschijnlijk door het balkon. Het balkon is 100 x 250 cm

Balkon van beton herstellen

Het gaat om het herstel van betonnen balkon. We vermoeden dat er betonrot is. Het gaat om een balkon van 1 bij 2,5 meter.

Buitenmuur isoleren en stuken

Isoleren en stucen van buitenwand. Hier zitten ramen en deuren in, deze moeten netjes afgewerkt worden. Wij verzorgen een gekeurde steiger. Start datum in overleg in de lente. Buitenwerk Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Plafond laten stucen

Het gaat om het stucen van een plafond van een woning bouwjaar 2001. Het plafond is van betonplaten met spackspuitwerk. Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Nieuwbouw glad stuken

Het betreft het gladstuken van muren en plafonds nieuwbouw woning, 3 etages. Opleveringsdatum nog onbekend, ongeveer mei. Wanden Vierkante meter: 235 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Betonrot aanpakken voor VvE

Voor een VvE te Deventer zijn we op zoek naar een bedrijf dat betonproblemen op de galerij, maar ook de schuurdaken zou kunnen oplossen. Het gaat om het trappenhuis en een deel van de galerijvloer. Hier is een stuk van 40 cm afgebrokkeld. Er is een inspectierapport, monster afname, en er zijn foto's voor handen. Is het mogelijk om op korte termijn iets af te spreken om te kijken naar een mogelijke oplossing? Voor de vergadering heb ik offertes en geboden oplossingen nodig om bespreekbaar te maken. De vergadering beslist vervolgens hoe we hiermee omgaan.

Nieuwbouwwoning stucen en spuiten

Wanden Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Hele huis met pleisterwerk stucen

Hele huis stucen. Wanden Vierkante meter: 270 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden laten stukadoren

In verband met de aankoop van een nieuwe woning zouden we graag een prijsindicatie willen ontvangen voor het stuken van de woonkamermuren, hal en trapopgang. De meeste muren zijn van beton enkele binnenmuren zijn van cellen beton. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Kamer stuken

Wij hebben een huis gekocht uit 1982. De wanden en plafond van benedenverdieping willen wij glad hebben. Bijgaand wat fotos van de benedenkamer wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Glad stuken

Wij hebben een huis gekocht, maar hier en daar behang, andere delen structuurverf. Wij Bekijken de opties om behang eraf te halen en dan glad te laten stucen, en als we dan toch bezig zijn misschien alle muren op begane grond en eerste verdieping. Gewoon glad en netjes om daarna te schilderen(dus afhankelijk van jullie inzicht spackspuiten oid). Zie ook de woning op funda bv en de foto\'s en plattegronden die daarbij zitten. Ik denk dat totale muuroppervlakte begane grond en eerste verdieping (zonder badkamer, deuren, keuken etc. ) ongeveer 130 m² is. Wanden Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden glad stuken

Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 30

Wanden en plafond glad stuken

Wij willen graag 55 m² wanden en 25 m² plafond laten glad stuken in onze woonkamer, open keuken en hal. We hebben 8 stopcontacten laten infrezen en we hebben ongeveer 5 m² los stucwerk op diverse plekken verwijderd tot op het metselwerk. Dat moet dan eerst worden afgesmeerd. Op de wanden zit oud stucwerk, de plafonds bestaan uit gipsplaten van 60 cm. We vinden het prettig als u vooraf even komt kijken, zodat de omvang van het werk duidelijk is. We ontvangen daarna graag uw offerte.