Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stuc- en schilderwerk nieuwbouw woning:

Stuc- en schilderwerk nieuwbouw woning

Wij beginnen volgende week met de bouw van onze nieuwbouw woning, deze wordt casco opgeleverd eind december begin januari, vloer wordt half januari gelegd, daarna stucadoor erin met eventueel afsausen Wanden Vierkante meter: 420 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 145 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 180
Onze klant uit Bathmen (Overijssel) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stuc- en schilderwerk nieuwbouw woning uit heel Nederland:

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik wil graag offerte laten maken voor de schade die aan mijn plafond is ontstaan door een waterlekkage (stevige wind en regenval). Zie meegestuurde foto's. Er moet gekeken worden hoe groot de schade aan het plafond is voor het stuc en schilderwerk. De slaapkamer is +- 14 m2. De schade aan het dak is inmiddels hersteld. Ook heb ik waterschade in mijn schuur. Zie foto’s. Graag ontvang ik een offerte waarin een waterschade rapport wordt opgesteld en de duur en kosten van schade herstel worden beschreven. De werkplek is goed bereikbaar.

Stuc- en schilderwerk

Stuc- en schilderwerk wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Koof met spotjes maken en strak afwerken

In de keuken (aan de voorkant) willen we graag over de breedte van de keuken en alleen boven het eerste gedeelte van de aanrecht een koof met een viertal spotjes maken. We hebben begrepen dat deze niet zo groot hoeft te worden +/- 7cm, omdat er al lage spotjes bestaan. Materialen moeten allemaal bij de offerte worden opgenomen (4 spots verlichting, incl. Trafo, afstandsbediening en kabels + plaatmateriaal). De koof zal nog worden gestuct. Offerte dus graag zonder stuc/schilderwerk. Zie bijlage.

Nieuwbouwhuis schilderen van binnen en buiten

Op dit moment wordt ons huis gebouwd. Ik verwacht dat de oplevering in januari 2018 is. Het gaat om het binnen schilderen van de gevelkozijnen, gevelramen, roedes, deuren gevelkozijnen, aftimmering, kozijnen met koplat, paneeldeuren, sauswerk plafonds, wanden begane grond, eerste verdieping, tweede verdieping, vloerplinten, 2 trappen met leuningen en balustrades. Ook buiten schilderen van de gevelkozijnen, gevelramen, roedes, deuren, gootlijsten, luifel voordeur, sauswerk stuc delen, overstek en dakkapellen. De luiken conform tekening worden afgelakt aangeleverd en opgehangen (hoeven niet geschilderd te worden). Het binnen schilderwerk moet na oplevering z.s.m. uitgevoerd worden. Buitenschilderwerk in overleg i.v.m. het weer, planning. De werkplek is goed bereikbaar en in de buurt van het opgegeven adres (1 km). Het exacte adres kan vanaf 25-09-2017 worden opgevraagd bij de klant.

Draagmuur verwijderen

We willen graag een open keuken creëren door de dragende muur van circa 280 cm lang keer circa 267 cm hoog te verwijderen en een steunbalk te plaatsen. Het gedeelte aangrenzend, heeft 2 deuren (L vorm, zie tekening). Deze deuren zijn niet meer van toepassing en dienen dichtgemaakt te worden, wellicht dat dit constructief ook van toepassing is op de steunbalk. De afwerking zoals stuc-/schilderwerk zullen wij zelf doen. Uitvoeringsdatum: laatste week van september, waarschijnlijk 26 sept.

Vloer egaliseren en huidige vloer opnieuw leggen

De verdiepingsvloer moet opnieuw geëgaliseerd worden. Gaat om circa 80 vierkante meter verdeeld over drie kamers en een hal. De huidige vloer gaat eruit en er dan weer in. De huidige vloer betreft een vrij nieuwe laminaatvloer. Ik overweeg om in één van de drie kamers een nieuwe laminaat te laten leggen (ongeveer 20 m2). Hier zou de vloer dan op maat gemaakt moeten worden en gelegd. Eventueel moeten er wat platen van de ondervloer vervangen worden. Graag inschatting of stuc- en schilderwerk en gelakte muurplinten zullen beschadigingen en wat de kosten voor herstel zouden zijn. De muurplinten zijn ongeveer 12 cm hoog. Verder moet de verdiepingsvloer leeg, bestaande uit de montage van drie kasten en twee bedden. Verder kleinere meubelstukken en dozen. Spullen gaan naar benedenverdieping. Graag als apart onderdeel offreren. Ik heb meer werkzaamheden, dus heb voorkeur voor een wat meer allround klusbedrijf; maken plankjes in diverse inbouwkasten, verplaatsen kasten op andere plaatsen, maken wasmachineaansluiting, lampen ophangen, inbouwspots koppelen aan transformators en bevestigen etc. Eventueel schilderwerk en renovatie hal. Voor nu eerst graag offerte voor de vloer. Aanvangsperiode begin september. Bij geen reactie op de email graag een sms sturen.

Stuc- en schilderwerk binnen in de nieuwbouwwoning

Ik wil dat er in de woning - waar ik begin juli de sleutel van krijg - op de begane grond en 1e verdieping wordt gesausd. Er is al gestuct. Ook wil ik graag dat de zolderkamer wordt gestuct en schilderd.

Woningmet stuc- en schilderwerk opknappen

Woonkamer/keuken/hal 38 m2 + 3 slaapkamers en hal boven 14 m2 / 9 m2 /6 m2 alle muren moeten glad en wit. En de trap is al wit moet verse laag krijgen. Wanden: 50 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Aanbouw zonder kruipruimte maken

Graag ontvang ik een offerte voor de uitbouw van mijn woonkamer. Ongeveer breed 5 meter x 2.50 meter diep. Dubbele openslaande deuren met ramen aan beide zijkanten. Geen kruipruimte benodigd. Binnenzijde klaarmaken voor stuc/schilderwerk (dit laat ikzelf doen). Wel wil ik elektra gedaan hebben, een paar stopcontacten en lichtpunten.

Trappenhuis van een vve opknappen

Opknappen trappenhuis (3 x 3 etages) Werkzaamheden zijn als volgt: - Verwijderen oud-leidingwerk, bedradingen etc. - Aanleggen draadloos intercomsysteem (9x) - Aanleggen automatische lichtschakelaren (9x) - Aanleggen rookmelderinstallatie (3x) - Leuningwerk herstellen - Trapportaal vernieuwen - Stuc- en timmerwerk divers - Schilderwerk - evt. Brandwerend maken binnendeuren - evt. Aanleggen nieuw tapijtvloer Graag een offerte op basis van materialen en manuren.

Partners

Partners van Casius