Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Anerveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Anerveen heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Anerveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Anerveen of directe omgeving.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Anerveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuw te bouwen woning buiten stucwerk, stucen woning eindhoven, stucen gerenoveerde boerderij (340 m2), nieuwbouw woning afwerken met pleisterwerk 390 m2, stucwerk voorgevel nieuwbouwwoning 115m2, nieuwbouwwoning stucen 300 m2, woning stucen buitenmuren 150 m2, wanden en plafond stucen en spuiten, glad stucen van nieuwbouwwoning, bestaande woning afwerken met glad pleisterwerk 175 m2, muur metselen en stucwerk, woning stucen 830 m2, nieuwbouw huis stucen + verven 290 m2, openhaard en kamer stucen, nieuwbouwwoning stucen 285 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Anerveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Anerveen:

Woning spackspuiten

Wil graag mijn wanden laten spackspuiten. Is geen voorwerk nodig. Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Buitenmuur afwerken met pleisterwerk

Oude buitenmuur stucen wat hier de mogelijkheden in zijn om te stucen. Het gaat om ongeveer 40 m2. 1 zijgevel van 13 x 3, vanuit de grond. Het is een metselmuur die niet helemaal recht staat, wij willen dit met pleisterwerk afwerken.

Wanden en plafond stucen en spuiten

Plafond wordt nog verlaagd en hier komen spotjes in. Ondergrond is dus gips wanden. Circa 205 m2.

Woning stucen

Ik wil graag de wanden van mijn woning laten stucen, gaat om 100 m2. Is een nieuwbouwwoning 15 km van mijn huidige adres af.

Afwerken wanden spackspuitwerk 95 m2

Ik ben op zoek naar een vakman voor het afwerken van wanden hal, trap & slaapvertrekken (zat voorheen behang op). Het gaat om 95 m2.

Van schoonmetselwand naar leemwand

Ik zoek een vakman voor schoon metselwerk, om een wand van 15 m2 af te werken met leem.

Nieuwbouwhuis stucen van 150 a 170 m2

Ik wil de hal en de 2 bovenste verdiepingen laten stucen dit gaat om ongeveer 150 a 170 m2.

Plafond spackspuitwerk

Ik wil spackspuitwerk op mijn plafond laten doen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 10 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Herstel muur na reparatie waterschade in muur

Ik ben op zoek naar iemand die een muur kan stucen na van waterschade. Het gaat om 5 m2. Graag ontvang ik een offerte.

nieuwbouw plafond stucen en latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en willen graag het plafond (breedplaatvloer) glad laten stucen en met witte latex laten spuiten. Het betreft een woonkamer van +- 25m2 en een woonkeuken van +-25m2. Graag verneem ik de totaalprijs voor stucen + spuiten. En graag een prijs voor alleen latex spuiten.

Nieuwbouw woning stucen

Betreft een nieuwbouwwoning. Muren worden behangklaar opgeleverd. Moeten sausklaar / glad worden. Betreft ongeveer 300 m2.

Nieuwbouw stucen

Ik zoek een vakman die de wanden + plafond kan afwerken met renovlies + sausen (schrobklasse 1). Het gaat om een nieuwbouw woning

Herstel plafond en muur

Op plafond zitten sierlatjes welke verwijderd worden en een muur (2m) wordt verwijderd. Nadat ik deze werkzaamheden heb uitgevoerd is het de bedoeling dat deze wanden en plafonds glad worden afgewerkt. Het gaat om 80 m2 aan wanden en 40 m2 aan plafonds.

Oude woonkamer stucen

Ik wil de oude wanden van een woonkamer weer glad en mooi laten stucen. De woonkamer schat ik zo'n 4,5 meter breed en 10 meter lang.

Betonlook badkamer stucen

Het liefst over de tegels stucen, scheelt een hoop sloopwerk, tenzij het niet verstandig is. Het gaat om 5 m2. Graag een offerte.

Latex spuiten van woning

Ik wil graag het plafond en de muren laten latex spuiten. wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Renovlies nieuwbouwwoning

We hebben een nieuwbouwwoning welke wij volledig willen voorzien van Renovlies behang. Het gaat om 500 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Hele nieuwbouwwoning stuken

Ik wil de wanden (150 m2) en het plafond (80 m2) van mijn nieuwbouwwoning laten stucen. Graag ontvang ik een offerte.

Wanden van woning sausklaar opleveren

Ik wil graag de wanden van mijn woning laten stucen. +-50 m2 glad sausklaar. En optioneel +-5m2 betonlook.

Balkon restaureren

Het gaat om een balkon die ik wil coaten en stucen. Aan de bovenzijde dacht ik aan een coat laag en de onderzijde aan een stuclaag. Er is een laag water aan de bovenzijde, wat niet goed voor het beton is. Vandaar dat ik dacht aan deze oplossing. De afmeting is ongeveer 6 m2.

Nieuwbouwwoning spackspuiten

Graag ontvang ik een offerte voor het spackspuiten van mijn nieuwbouwwoning. Deze wordt medio 2020 opgeleverd, verwacht mei - juni. Graag wil ik het hele huis laten spackspuiten, wat overeen komt met ca 225 m2.

Keuken stucwerk en spuitwerk

Het betreft een situatie in de keuken met een muur en een hoek er in. Lengte van 5,30 meter +- 3 meter hoog, circa 16 m2. Alleen spuitwerk of als de muur niet vlak is dan de muur uitvlakken met stucwerk en dan als nog afwerken met spuitwerk!

gladmaken muur

Het betreft een muur en een andere muur die niet geheel glad is waardoor het schilderwerk niet zo mooi is, glad maken zal met een dunne laag kunnen. De gewenste afwerking is 30 m2 aan glad pleisterwerk.

Herstelwerk spachtelputz buitenmuren

Buitenmuur van keuken en stenen rand onder kozijn met glas zijn 5 jaar geleden gestuct. Deze laten op diverse plekken los. Dus herstelwerk. Het gaat om het buitenwerk van ongeveer 10m2 aan oud loslatend stucwerk die wij willen laten herstellen en met spachtelputz willen afwerken.

Begane grond stucen

Woning jaren 70 moet compleet gestuct worden, betreft: 80 m2 steen/metselwerk/Ytong blokken. 80m2 oud stucwerk, 80 m2 gips platen totaal 240 m2 wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 80