Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Anerveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Anerveen heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Anerveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Anerveen of directe omgeving.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Anerveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, buitenkant woning & tuin, gevels villa stucen, nieuwbouwwoning stucen, fundering woonhuis herstellen/ vervangen, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen, nieuwbouwwoning stucen, stucwerk en spuitwerk, renovlies aanbrengen en sausen, nieuwbouwwoning laten stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Anerveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Anerveen:

Wand glad stucen woning

Ik wil graag behang op mijn oude muur met struktuurverf. Dus moet de muur glad gemaakt worden. Het gaat om ongeveer 20 m2

Voorgevel stucen

Bestaande voorgevel stucen van een 2 onder 1 kap woning. De gevel is nu wit geschilderd. Het betreft zo'n 50 m2.

Plafond woning stucen

Bestaande woning plafond stucen van ongeveer 45 m2. Ik wil dit graag aflaten werken met glad pleisterwerk.

Latex spuiten

Ons huis is van 2004 en de wanden (45 m2) en plafond (40 m2) zijn met spac gespoten. Ik zoek een vakman die de wanden en plafond kan latex spuiten.

Bestaande woning plafonds latexspuiten

Betreft een 20 jaar oude woning. Prachtige woning met A-lebel, maar er is niet aan gedaan. Het plafond van ongeveer 50 m2 zou gespoten moeten worden met latex. Het hoeft niet de duurste verf te zijn. Als het meevalt mag de bovenverdieping ook gespoten worden. Als de prijs meevalt wil ik het liefste 13 maart beginnen.

Baksteen muur in woonkamer en hal stucen

ik wil graag de bakstenen muur in de hal en de bakstenen ombouw van de open haard in de woonkamer laten stucken. De afmetingen zijn ongeveer van de hal 15 m2 en de woonkamer 6 m2. Ook graag afplakken. Wij halen zelf de meubels weg. Ik wilde vragen of de hal eventueel ook in een kleur gestuct kan worden? Op welke termijn is eea mogelijk? Dank u voor het antwoord.

Spackspuiten nieuwbouwwoning

Een nieuwbouw tussen woning. Beneden laten spuiten plus stukje van de muur bij de trap Het gaat om ongeveer 60m2 aan wanden.

Keldermuur stucen

Het is een kelder van ongeveer 50m2, wanden zijn recentelijk waterdicht gemaakt. Nu is het de bedoeling dat deze weer mooi wit worden. Ik ben opzoek naar de goedkope oplossing, dus of glad pleisterwerk of spackspuiten.

badkamer stucen betonlook

In de badkamer gaan de oude tegels eraf. Vervolgens wil ik dit laten glad stucen, of betonlook creéeren. Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een offerte kan opstellen voor het glad stucen of het uitvoeren van betonlook. Zou gaan om 15m2.

wanden oud en nieuwbouw Spackspuitwerk

De aannemer heeft 1 aanbouw aan het huis gebouwd, gehele woning is behangklaar gestuct. Het is nu de bedoeling dat dit oppervlakte van van 300m2 met spackspuitwerk wordt afgewerkt.

Woning spackspuiten

Wil graag mijn wanden laten spackspuiten. Is geen voorwerk nodig. Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Buitenmuur afwerken met pleisterwerk

Oude buitenmuur stucen wat hier de mogelijkheden in zijn om te stucen. Het gaat om ongeveer 40 m2. 1 zijgevel van 13 x 3, vanuit de grond. Het is een metselmuur die niet helemaal recht staat, wij willen dit met pleisterwerk afwerken.

Wanden en plafond stucen en spuiten

Plafond wordt nog verlaagd en hier komen spotjes in. Ondergrond is dus gips wanden. Circa 205 m2.

Woning stucen

Ik wil graag de wanden van mijn woning laten stucen, gaat om 100 m2. Is een nieuwbouwwoning 15 km van mijn huidige adres af.

Afwerken wanden spackspuitwerk 95 m2

Ik ben op zoek naar een vakman voor het afwerken van wanden hal, trap & slaapvertrekken (zat voorheen behang op). Het gaat om 95 m2.

Van schoonmetselwand naar leemwand

Ik zoek een vakman voor schoon metselwerk, om een wand van 15 m2 af te werken met leem.

Nieuwbouwhuis stucen van 150 a 170 m2

Ik wil de hal en de 2 bovenste verdiepingen laten stucen dit gaat om ongeveer 150 a 170 m2.

Plafond spackspuitwerk

Ik wil spackspuitwerk op mijn plafond laten doen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 10 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Herstel muur na reparatie waterschade in muur

Ik ben op zoek naar iemand die een muur kan stucen na van waterschade. Het gaat om 5 m2. Graag ontvang ik een offerte.

nieuwbouw plafond stucen en latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en willen graag het plafond (breedplaatvloer) glad laten stucen en met witte latex laten spuiten. Het betreft een woonkamer van +- 25m2 en een woonkeuken van +-25m2. Graag verneem ik de totaalprijs voor stucen + spuiten. En graag een prijs voor alleen latex spuiten.

Nieuwbouw woning stucen

Betreft een nieuwbouwwoning. Muren worden behangklaar opgeleverd. Moeten sausklaar / glad worden. Betreft ongeveer 300 m2.

Nieuwbouw stucen

Ik zoek een vakman die de wanden + plafond kan afwerken met renovlies + sausen (schrobklasse 1). Het gaat om een nieuwbouw woning

Herstel plafond en muur

Op plafond zitten sierlatjes welke verwijderd worden en een muur (2m) wordt verwijderd. Nadat ik deze werkzaamheden heb uitgevoerd is het de bedoeling dat deze wanden en plafonds glad worden afgewerkt. Het gaat om 80 m2 aan wanden en 40 m2 aan plafonds.

Oude woonkamer stucen

Ik wil de oude wanden van een woonkamer weer glad en mooi laten stucen. De woonkamer schat ik zo'n 4,5 meter breed en 10 meter lang.

Betonlook badkamer stucen

Het liefst over de tegels stucen, scheelt een hoop sloopwerk, tenzij het niet verstandig is. Het gaat om 5 m2. Graag een offerte.