Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Overijssel.

277 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, stuken en pleisteren van schuur, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Overijssel:

donderdag 9 juli 2020

2 Kamers behangen

Ik zou graag 2 kamers laten behangen. Het gaat om 24 m2. Behang hebben we zelf thuis, en we hebben het behang er al zelf afgehaald. Kleine gaatjes in de muur hebben we zoveel mogelijk laten vullen.
woensdag 8 juli 2020

Inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken

Ik wil graag dat de inbouwkast op een slaapkamer eruit gesloopt wordt en dat daarnaalles gestuukt wordt. Zodat niet te zien is dat daar een kast heeft gezeten .
dinsdag 7 juli 2020

Woning Stucen

Wij hebben een andere woning gekocht en zijn op zoek naar een partij die de woning kan stucen.
woensdag 1 juli 2020

Wanden spackspuiten

Ik ben op zoek naar iemand die 15 m2 wanden kan spackspuiten, en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
dinsdag 30 juni 2020

Wanden laten stucen

Voor begin augustus (het liefst de eerste week) zijn we op zoek naar een stukadoor voor in onze nieuwe woning. In deze woning zijn op de benedenverdieping nog een aantal muren schoon metselwerk. Dit willen we graag gestukt hebben zodat het past bij de rest van het huis. Het gaat om de hele hal en om een aantal muren in de woonkamer. Het zijn twee muren in de breedte van de woning. De achterste muur loopt van woonkamer over in keuken maar is één wand. Daarnaast is er één kleinere muur in de woonkamer die ook nog van schoon metselwerk is voorzien.
donderdag 18 juni 2020

Nieuwbouwwoning stuken en latex spuiten

Ik zou graag de wanden in mijn behang klare nieuwbouwwoning willen laten stuken met glad pleisterwerk en daarna afwerken met latex spuitwerk. Het gaat om 150 m2.
donderdag 18 juni 2020

Plafond stuken

Ik zou graag het plafond in mijn keuken willen laten stuken. Het gaat om 10 m2, de ondergrond is van beton en ik zou het graag willen afwerken met spachtelputz.
donderdag 11 juni 2020

Wanden stucen

Ik wil mijn wanden laten pleisteren. Er zit nu korrelpleister op, en het gaat om ongeveer 50 m².
woensdag 10 juni 2020

stucen van wanden (160 m2) en plafond (80m2)

Ik zou graag de wanden en plafond stucen en sausklaar laten maken op gipsplaat. Het is bij een werkadres. wanden Vierkante meter: 160 m2. Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 80 m2. Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
dinsdag 26 mei 2020

Jaren 30 woning stucen (90 m2)

Ik heb een woning gekocht uit de jaren 30 in Zwolle waarbij de woonkamer en overloop gestuct moeten worden. Het gaat in totaal om circa 90 m2. De huidige ondergrond is spackspuitwerk/granol en wij willen gladde strakke witgepleisterde wanden.
maandag 25 mei 2020

Badkamer beton look stuken

Wij willen de badkamer renoveren en zouden één wand in beton look willen. Het betreft de badkamer op de eerste verdieping. Het gaat om een totale oppervlakte van 5 m2. De tegels halen we er zelf af en de ondergrond is dan beton. De afwerking graag een gladde beton look.
maandag 25 mei 2020

Woning stucen

We willen graag een wand laten stucen. Wij gaan verhuizen naar een woning van 21 jaar oud met spackwerk op de wanden. Dit is de ondergrond. Gaat in totaal om 5 m2. De gewenste afwerking is glad pleisterwerk (glad).
maandag 25 mei 2020

Pleister en latex spuiten

We hebben een nieuwe woning gekocht, 9 jaar oud. Er zit nu behang op de muren - binnenmuren zijn giboblokken, buitenmuren zijn beton. Let op, het adres van onze nieuwe woning is niet het opgegeven adres! wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60
vrijdag 22 mei 2020

Badkamer wand stucen

Ik wil graag de wanden van mijn badkamer laten stucen. Badkamer is op de eerste verdieping gelegen. Het gaat om 10 m2 wanden. De huidige ondergrond is beton en de gewenste afwerking is glad pleisterwerk (strak).
vrijdag 15 mei 2020

Nieuwbouwwoning geheel stucen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen kijken of we dit laten stucen. Tevens willen we de v naden weg gewerkt hebben. Wat zou het extra kosten om 2 of 3 wanden met latex verf over te spuiten? De woning wordt als het goed is volgend jaar mei opgeleverd, maar het gaat zo voortvarend dat het ook eerder kan worden. wanden Vierkante meter: 180 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
donderdag 14 mei 2020

Plafond student met eventueel sierlijsten

Ik wil graag mijn plafond laten stucen. Er zijn 2 verschillende hoogtes tot het plafond. Van een plafond is de hoogte 2,60 m en 2,40 m. Moet op de begane grond plaatsvinden. Het gaat in totaal om 40 m2. De huidige ondergrond zijn gipsplaten van 60 cm. De gewenste afwerking is glad pleisterwerk (strak). De vloeren hoeven niet te worden afgeplakt.
dinsdag 5 mei 2020

Plafond stucen

Ik wil een plafond van 45 m2 laten stucen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.
maandag 4 mei 2020

nieuwe woning stucen

Wij willen graag de wanden laten stucen van ons net gekochte woning. Nu is het afgewerkt is in \geschilderd\schoon metselwerk wij willen de wanden graag gestuct, glad of met lichte structuur van spuitwerk en het liefst glad. De totale opp van de wanden zijn 80 m2 en de hoogte tot plafond is 2,50 m. Alle wanden zijn op begane grond.
donderdag 30 april 2020

Offerte stukwerk Grevestraat

Wij willen ons net gekochte pand renoveren. Daarvoor willen we de muren en plafonds stucen. De wanden op eerste verdieping: 90 m2 en 2,80 hoog.
dinsdag 21 april 2020

Buitenmuren stucen

Wij zijn in een aanbestedingstraject voor een nieuw te bouwen vrijstaande woning. 11,6 x 7,8 m twee verdiepingen met gemetselde topgevels. Steigerwerk is beschikbaar. Verwachte startdatum voorjaar 2021. Graag een passende offerte.
zondag 19 april 2020

Zwembad stucen

Zwembad stucen aan de binnenzijde Ik wil graag een buitenzwembad laten stucen met cement. Zwembad heeft een afmeting van 10 x 5 x 1.8 meter met een stenen trap. Totaal stucwerk ongeveer 120 m2 70 m2 wanden (kalkzandsteen) hebben ongeveer 2 cm nodig 50 m2 vloer (beton) heeft ongeveer 1 cm nodig Graag twee offertes, een voor normaal cement , en de andere met een waterdichte oplossing
vrijdag 17 april 2020

Stucwerk uitvoeren in een woning

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden kan voorzien van stucwerk. Het gaat om deels gemetselde, deels strakke wanden. Het betreft 75 m2. Al het voorwerk doe ik zelf. Ook mogen een aantal naden op het plafond weggewerkt worden.
zaterdag 11 april 2020

Stucwerk muren van woning

In onze nieuwe woning willen we graag de muren van 3 slaapkamers (per kamer circa 35 m2) glad gestuct hebben om ze behangklaar te maken. Deze zijn nu van spack voorzien. Daarnaast geldt een wand (12,25 m2) in de woonkamer. Deze heeft momenteel steenstrips die geschilderd zijn. Ten derde een achterwand van de keuken (circa 10 m2). Is momenteel betegeld. Dit wordt verwijderd. In totaal komen wij dus uit op ongeveer 125 m2. Verbouwing staat in de maand augustus gepland. Ideaal gezien zouden wij vroeg in augustus willen beginnen, liefst in de eerste week, het mag ook in het weekend. Alvast bedankt voor de offerte. Groeten.
dinsdag 7 april 2020

Carport

Carport plafond wil ik graag laten stucen, dit gaat om ongeveer 7 m2
dinsdag 7 april 2020

Alle wanden en plafonds voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden en plafonds kan voorzien van stucwerk. Er zit nu spackspuitwerk op de muren. Over het algemeen nog netjes. Het gaat om 70 m2 aan wanden en 70 m2 aan plafonds (om en nabij). Ik spreek graag met de vakman over een eventuele afwerking na het stucen.

Partners

Partners van Casius