Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zolder stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zolder stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zolder stucen

Zolder woning laten stucen

Wij willen graag onze zolder laten stucen. Het gaat om de plafonds (ca. 26 m2 met plafond gipsplaten) en wanden (ca. 36m2 met wand gipsplaten) van voorzolder en 2 kamers. Afwerken plafonds: of glad en geverfd of met licht korrel (spachtelputz?). Graag prijsopgave voor deze beide opties. Afwerken wanden: glad en vervolgens afgewerkt met verf (RAL 9010). De zolder heeft een open trapgat. Afplakken twee trappen en hal beneden verdieping (ca. 5 m2) is noodzakelijk. Uitvoeren werk liefst voor juli 2020.

muren stucen na waterschade

Zolder heeft waterschade gehad, de muren moeten opnieuw met gips gerepareerd worden en daarna met stuc afgewerkt worden, daarnaast moeten ook een aantal houtdelen verwijderd worden en vervangen worden. Als dit alles gerepareerd is moet alles afgewerkt worden met verf en latex. Gaat om een verzekeringskwestie.

Onze boven verdieping stucen en gang trap

We hebben drie kamers, een gang en mogelijk een klein stukje zolder wat we willen laten stucen. De wanden: Vierkante meter: 105 m2. Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Het plafond: Vierkante meter: 35 m2. Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk op zolder

Ik wil graag dat de muren van de zolder mooi worden gemaakt., Twintig jaar geleden kocht ik het nieuwbouwhuis,. De schuine wanden van de zolder zijn lelijk afgewerkt bij de oplevering en ik heb daar nooit wat aan gedaan.. Misschien stucen, misschien verfspuiten, ik wil graag een professioneel advies, gaat om een breedte van 3 meter en omhoog ongeveer 3,5 meter.

Bestaande woning stucen over oud stucwerk (granol)

Alle wanden op begane grond en eerste verdieping inclusief trapopgang van begane grond tot zolder stucen. In totaal gaat het ongeveer om 120 m2. Huidige ondergrond is oud stucwerk (granol) en dat zouden we glad willen hebben. Rond juli zou ik willen beginnen.

Nieuwbouw woning stucen 150 m2

Onze nieuwbouw woning is volgend jaar in juni klaar, ik wil graag weten wat het zou kosten om alle wanden te laten stucen. Zolder hoef maar een klein stuk. totaal zou het dan gaan om ongeveer 150 m2.

zolder stucen

Wij zijn de zolder aan het verbouwen daar komt een slaapkamer en badkamer. Het wordt geisolleerd met stucplaten eroverheen. Dit gaat om ongeveer 40m2 aan wanden en 40m2 aan plafonds. Dit moet uiteindelijk glad worden afgewerkt. Er zijn wel een paar muurtjes die nog moeten worden voorgestreken.

Nieuwbouw stucen

Beste Lezer, De vraag gaat om een eind 2020/begin Q1 2021 op te leveren nieuwbouw woning in sterksel. De vraag gaat uit over 215m2 behangklare muren die gestuced moeten worden. Daarnaast 32 m2 kale muren op de zolder die gestuced moeten worden. Plafons worden al voorzien van spuitwerk, maar wel interesse in kosten gladstucen. Gladstuc wens geldt ook voor de muren. Plafond is ongeveer 100 m2. wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucen schuine wanden en plafond

Zolder 2 schuine plafonds (2×4m) en een wand 5x3 meter.

Trappenhuius, zolder en een plafond stukadoren (ca 35m2 stucen)

Stucen van binnenmuren en plafond, ca 35m2 op Qboard incl. primen en voorbereidingen. All-in prijs aub. Zie foto's

Partners

Partners van Casius