Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zijden van buitenmuur stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zijden van buitenmuur stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zijden van buitenmuur stucen

Twee zijden van buitenmuur stucen

Wij hebben na verbouwing een buitenmuur (2 zijden) die wij graag netjes willen laten stucen. Ik denk tussen de 10 en 15m2.

Woning van binnen en buiten laten stuken

Het betreft een twee onder een kap woning uit 1928. Ik wil graag de woonkamer, keuken en hal laten stuken met spachtelputz en de buitengevel aan 2 zijden van het huis, een nieuwe structuurlaag laten aanbrengen. De buitenmuur is in het verleden aangesmeerd maar dit laat los, de voorgevel is 6 bij 5 meter en de achtergevel is 5 bij 5 meter. Binnenshuis zijn de muren van gipsplaten en er zit nu granol op. Ik schat dat het binnen om 250 m2 gaat maar het kan ook 150 m2 zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Het is een garage van 5,6 mtr x3,5 mtr ...

Het is een garage van 5,6 mtr x3,5 mtr en 2,2 mtr hoog . De twee lange zijden en de achterste korte zijde aan de binnenkant moeten gestuct worden,totaal 32vierkante mtr. Aan de voorzijde twee stukken van 30 cm breed en 220 cm hoog,1,3 vierkante mtr een lange zijde aan de buitenkant van de garage is door een dak en deur verbonden aan een schuur, is nu ook een binnenmuur,welke ook gestuct moet worden,15 vierkante mtr. Totaal 48,3 vierkante mtr binnenstucwerk,alles wordt door ons getegeld. En buitenmuur van 6,5 x 2,2 mtr + twee stukken van 40 cm breed moet weersbestendig worden gestuct,15 mtr. Binnen in de garage staat tegen een lange zijde een gemetselde bak van 3,2x0,6mtr x 0,8 m hoog. deze moet binnen en buiten waterdicht gestuct worden,9 mtr. Uitvoeren liefst op 2 3 en 4 maart.

Buitenmuur (in hoekvorm) die aan beide ...

Buitenmuur (in hoekvorm) die aan beide zijden opnieuw gestuct moet worden. Binnenzijde vanaf balkon te bereiken, buitenzijde muurtje via trap te bereiken. Waarschijnlijk dient er veel stucwerk eerst verwijderd te worden voordat een nieuwe laag kan worden aangebracht.