Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonkamer en uitbouw stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonkamer en uitbouw stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonkamer en uitbouw stucen

Uitbouw van de woonkamer aan de buitenzijde stucen

Buitenwerk Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Woonkamer en uitbouw stucen

Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woonkamer spacken

5 jaar geleden is er een uitbouw aan onze woonkamer gebouwd en de hele woonkamer is toen gestuukt. We hebben de wanden toen niet geverfd. We willen nu graag de woonkamer laten spacken d.m.v. spuiten? Het gaat globaal om 20 vierkante meter, volgens mij. Graag even over de kleur overleggen.

Nieuwe woning glad pleisteren van binnen

Eventueel ook woonkamer en nieuwe uitbouw beneden Wanden: 90 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 40 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woonkamer en uitbouw volledig stuken

Wij gaan onze woning uitbouwen aan de achterkant en willen als dat klaar is alle muren en het plafond in de woonkamer en uitbouw laten stuken. Wij zullen zelf het behang van de muren halen. Daarna willen we 90 m² wanden laten voorzien van Spachtelputz. Op het plafond zitten gipsplaten van 60 cm breed en die willen we glad laten stuken. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Plafonds afwerken met stucwerk

Hi Morgen laten we onze benedenverdieping (woonkamer, uitbouw, keuken en voorberging) stucadoren. Naar verwachting zijn ze maandag/ dinsdag klaar en daarna willen we het plafond laten spuiten (strak/ wit). In totaal ca 90m2. Vloer en wanden hoeven niet afgeplakt te worden (wanden worden nadien gesaust en komt een nieuwe vloer). Belangrijk is voor ons datum wanneer gestart kan worden en uiteraard prijs... plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stuken van wanden en plafonds

Ik weet niet precies alle oppervlakte, ik heb de bouwtekeningen van de gehele woningen. Bijgevoegde bouwtekening heeft een aantal afwijkingen die niet in de tekening zijn weergegeven: - Woonkamer uitbouw van 1. 2m - Zolder word verdeeld in 2 kamers door muur van voor tot achter tot dak - Badkamer en wc\'s worden volledig getegeld Het plafond hoeft alleen voor de beneden woning worden uitgevoerd. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Plafond pleisteren

Woonkamer inclusief uitbouw stucen, ongeveer 70 m2 gipsplaat 60 centimeter. Uitvoering eind januari 2017. Plafond: 70 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak).

Woning met uitbouw stucen

Op dit moment zijn wij bezig met de complete verbouwing/renovatie van ons aangekochte pand. De laatste week van november / de eerste week van december zouden wij de woning stuc-klaar moeten hebben. Hiervoor zijn wij op zoek naar het volgende: Het betreft een klus van in totaal 259.9 m2 aan wanden en 100.3m2 aan plafonds. Verder zou ik graag willen weten of er een mogelijkheid bestaat om wellicht in 2 afzonderlijke keren te stucen: te beginnen met de keuken en de slaapkamers (3) boven (124. 4 m2 wanden en 40.7m2 plafonds) om wellicht 1-2 weken later te starten met het stucadoren van de woonkamer, hal en overloop (135.5 m2 wanden en 59.6 m2 plafonds). Wanden: 260 m2 Huidige ondergrond: diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 100 m2 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw woning stukadoren

Wij zoeken een stukadoor voor onze nieuwbouwwoning. Het gaat om een twee-onder-een kap woning van ongeveer 175 m2 met een inhoud van 610 m3. Het gaat hier om het stukadoren van de muren (glad). Het gaat hier om circa 10 ruimtes. Woonkamer met uitbouw en hal. Eerste verdieping met 3 slaapkamers, een hal en een inloopkast. Een zolderverdieping met 2 slaapkamers en een hal en washok. Daarnaast hebben we op de zolder te maken met schuine wanden en met twee trappenhuizen. Het huis zal rond december opgeleverd worden in Lent.