Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonkamer en badkamerplafond stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonkamer en badkamerplafond stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonkamer en badkamerplafond stucen

Woonkamer- en badkamerplafond stucen

Ik wil het plafond in mijn woonkamer en badkamer laten stucen. Het gaat om respectievelijk circa 20 m2 (woonkamer) 3.50 m2 badkamer, 1.50 m2 toilet, graag offerte hiervoor. En offerte als ik de plafonds in alle ruimtes van mijn appartement laat stucen. Alles bij elkaar is dat ongeveer 60 m2. Ik voeg een plattegrond bij. Het appartement is overigens leeg als u aan de slag gaat. Werkt dus gemakkelijk.

Nieuwbouw woning stuken

In onze nieuwbouw woning willen wij de wanden van de woonkamer gestuuct hebben. De wanden worden door de aannemer behang klaar afgeleverd. In de badkamer komt een verlaagd plattegrond met spotjes, het verlaagde plafond wordt van stucplaten gemaakt. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Badkamerplafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafond glad pleisteren na lekkage

Onze woonkamer heeft een verlaagd plafond van vermoedelijk gipsplaten van 60 cm breed met daarop latex. Het zouden ook stucplaten kunnen zijn, maar dat kan ik niet goed zien. We hebben lekkage gehad in de uitbouw en daardoor zijn er vochtplekken in het plafond zichtbaar, die weggewerkt moeten worden. Daar we niet tevreden zijn met de huidige afwerking en de overgangen duidelijk zichtbaar zijn, willen we dit graag strak en glad maken. Verder willen wij ons badkamerplafond laten beoordelen. Daar zit ook een verlaagd plafond in met gipsplaten, afgewerkt met schuurwerk waar scheurtjes in komen. We maken graag een afspraak om de beide plafonds te laten beoordelen en ons te laten adviseren over de beste aanpak. We ontvangen graag een offerte voor de verzekering. Als die akkoord gaat, willen wij het werk graag zo snel mogelijk laten verzorgen. Het gaat om het opknappen van in totaal ongeveer 50 m² plafonds.

Plafonds aanhelen en/of stucen

Badkamerplafond waterdicht stuken 6.5 m2 en woonkamer plafond aanhelen / stucen 5 m2 Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Huiskamermuren vlak stuccen

De muren in onze woonkamers (voorkamer en middenkamer)hebben muren die niet vlak zijn; zit een relief is. Wij willen deze muren graag vlak laten maken. Daarnaast wilik een badkamerplafond laten voorzien van stucwerk. Het plafond is al voorzien van gipsplaten. Oppervlakte woonkamer 1: ongeveer 22 m2 muren, oppervlakte woonkamer 2: ook ongeveer 22 m2 muren. Oppervlakte pafond: ongeveer 6 m2.