Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning wanden spackspuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning wanden spackspuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning wanden spackspuiten

Nieubouw filmlaag laten stucen en afspuiten

Nieuwbouw woning van boven naar beneden filmlaag laten stucen met optie tot latexspuiten voor bepaalde ruimtes. Het zou gaan om 250m2 aan wanden.

Bestaande woning

Wij hebben een woning gekocht waarvan we de wanden en plafond willen laten witten. Wanden in korrel en plafond latex spuiten. Waarvan 1 muur(15m2) in taupe. Het gaat om de wanden van 35 m2 en om het plafond van 30 m2.

Wanden en plafonds glad afwerken

Bestaande woning uit 1973 gekocht, muren en verdiepingsvloeren zijn allemaal van beton. Momenteel zit er glasvezel behang op de muren en zijn de plafonds gespoten. We willen graag alles glad afgewerkt hebben. Ik zou het heel fijn vinden als er iemand langs komt om de situatie met ons samen te bekijken.

Nieuwbouw benedenverdieping stucen

ik ben opzoek naar een stukadoor die de wanden van de benedenverdieping van mijn nog op te leveren nieuwbouwwoning kan gladstucen. De woning zal behangklaar worden opgeleverd. Het gaat om ongeveer 80 m2. Het huis is ongeveer 5,5 m breed, ongeveer 10 m lang en plafond hoogte is ongeveer 2.80 m.

Woning stucen

Nieuwbouw huis stucen/spuiten gaat om wanden en plafond. Huis word oktober november opgeleverd. Gaat om 178 m2

Bestaande woning stucen, plafond en muren en afwerken met latex

Wij hebben een nieuwe woning gekocht, waar we graag de wanden (ongeveer 100 m2) in de woonkamer, hal en overloop willen stucen en eventueel willen laten afwerken met latex. De plafonds (ongeveer 100 m2) willen wij wit laten spuiten met latex. De m2 zijn een schatting. momenteel zit er iets van spackspuitwerk of spachtelputz, wij weten niet 100% zeker wat het is, maar wij gaan er binnenkort heen om het te checken. Op het plafond zit waarschijnlijk spackspuitwerk. Vanaf 2 juni zouden wij willen starten.

Een woning voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden en plafonds kan voorzien van stucwerk. Het gaat om de wanden tegelklaar maken, dus niets bijzonders. Plafond is kanaalplaatvloer. Later nog ongeveer 50 m2 glad pleisterwerk dan wanden. Het gaat om 150 m2 aan wanden (onder grond: metselwerk) en 140 m2 aan plafonds (ondergrond: beton).

Een zeskamerwoning stucen

Ik zoek een stukadoor die alle wanden en plafonds van een 6 kamerwoning uit 1970 kan voorzien van stucwerk. Het gaat om 500 m2 aan wanden en 250 m2 aan plafonds. Alle kamers, keuken toilet. Meeste is recht-toe-recht-aan. Gaten en scheuren zijn goed schoongemaakt en opgevuld. Voorstrijk is gedaan. Alleen de plek waar de keuken heeft gezeten is oneffen en moet misschien met cement ipv gips. Hele woning is leeg dus hoeft er niet zoveel te worden afgedekt.

Nieuwbouw stucen + latex afspuiten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekregen. De wanden zijn behangklaar en willen graag de muren glad en gespoten hebben. Totaal 66 m2.

Woning benedenverdieping stucen van spachtelputz naar glad

Ik wil graag mijn wanden op de benedenverdieping laten stucen. Gaat om 110 m2 in totaal, graag ook een aparte offerte om de wanden vervolgens te schilderen of spuiten.

Partners

Partners van Casius