Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning stuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning stuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning stuken

Stuken muren en plafond

Ik wil graag de muren en het plafond laten stuken van mijn nieuwe woning. Op dit moment is het plafond van standaard gipsplaten van de bouw, met een gleuf erin. Deze gleuf wil ik eruit hebben en alles strak en glad en afwerken met spuitwerk. Het plafond is ongeveer 80 m2. De muren zijn van oud stucwerk en wil ik graag van glad pleisterwerk en afspuiten met latex, dit is ongeveer 35 m2.

Woning stuken

Wij hebben een woning gekocht en willen op de begane grond en de 1e verdieping de wanden en plafonds laten stuken met glad pleisterwerk. Momenteel zit op de 1e etage behang, die moet er eerst af. Beneden is al gedeeltelijk gestuukt en moet in de keuken nog gedaan worden + plafond en wanden in de woonkamer worden bijgewerkt. De wanden zijn in totaal ongeveer 160 m2. De plafonds 90 m2.

Stuken wanden nieuwe woning (80 m2)

Ik heb een woning gekocht en wil de wanden stuken. 80 m2. Spacksuitwerk op de wanden. Dat moet Betonlook of iets dergelijks worden. Vloeren (60 m2) afplakken.

Woning laten stuken

Voor mijn woning zoek ik een stucadoor. heb betreft 84 m2 stucwerk, waarvan 25 m2 raapwerk en de rest gladde betonnen muren. Die waren ooit behangen, maar ik wil ze sausklaar hebben. Alle ruimten zijn leeg en bereikbaar, er ligt nergens vloerbedekking, stroom en water beschikbaar. Ik hoor graag of u geïnteresseerd bent in deze klus.

Opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden

Wij willen graag het volgende: - Van het betonnen plafond de naden laten dichtsmeren en spackspuiten 52m2. - De muren opnieuw spackspuiten 86m2. of - Geheel betonnenplafond stuken en latexspuiten 52m2 - De wanden glad stuken (zit nu spack op) en latexspuiten 86m2 Graag dan ook twee prijzen opgeven. Aanbouw zou eind oktober gereed moeten zijn en willen dan de aanbouw met gehele beneden verdieping weer netjes willen maken. Prijs inclusief afplakken. Wanden zijn verder strak maar voorzien van spack. Woning is 5 jaar oud.

Muren en plafonds laten stuken en spuiten

Ik heb een bestaande woning gekocht. Er zitten wat scheuren in de muur en een paar lelijke plekken in het stucwerk, daarom zit er ik erover te denken het op nieuw te laten stuken.

Nieuwbouw woning stuken

Ik zou graag de wanden in mijn gehele woning willen stuken. Het gaat om 80 m2. Ik zou graag glad pleisterwerk willen met latex spuitwerk eroverheen.

Woning stuken en latex spuiten

Ik zou graag wanden en plafond in mijn huis willen glad stuken en latex spuiten. De wanden zijn 70 m2 en het plafond is 50 m2, de ondergrond is oud stucwerk.

Nieuwe woning stuken

Wij zijn bezig met het aankopen van een opknap woning. De volledige woning wordt gestript. En alle wanden willen we opnieuw gestuct hebben. We zouden graag een prijs indicatie willen hebben voor het strak stucen van om en na bij de 170m2 tot 180m2. wanden Vierkante meter: 170 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woning laten stucen

Ik krijg eind juli de sleutel van mijn nieuwe woning (appartement op 1 hoog in Den Haag) en wil graag dan zsm de woning laten stucen. Het gaat om een woning van 72 m2. Ik denk dat het zo'n 150 m2 wanden stucen zal zijn en 60-70 m2 plafond? Ik geloof dat het noodzakelijk is de wanden van het vliesbehang te ontdoen. Mocht dat niet zo zijn, dan hoor ik het graag. Op sommige delen zal ik houtwerk verwijderen en de wand egaal maken voor het stuken. Ik vermoed dat in de eerste/tweede week van augustus het stucen plaats kan vinden. Alvast bedankt!