Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande woning stucen en behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande woning stucen en behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande woning stucen en behangen

Buitenstucen van zijgevel

Het gaat om het buitenstucen van een zijgevel van een oudere woning omdat deze er heel slordig uitziet. Tevens loopt er een ander dak tegen deze gevel aan. Ik schat de te stucen buitengevel op circa 40 m2. Graag glad pleisterwerk in dezelfde kleur wit als de woning.

Buitengevels woning + garage stucen

Bestaande vrijstaande woning (10 meter x 10 meter) van 2 verdiepingen met daaraan een garage, alles gebouwd in gele baksteen. Wil graag alle buitengevels en die van de garage laten stucen en afwerken in wit. Ik schat de totale te stucen oppervlakte op circa 250 m2. Graag advies van de Stukadoor.

Nieuwe woning stucen

Graag ontvang ik 2 aparte offertes. De eerste alleen voor de gladde stuc en latex spuiten van het plafond waar waterschade is geweest van een balkon. De lekkage is verholpen maar de schade nog niet. Als tweede graag een offerte voor het plafond en de muur samen.

Het stucen van wanden en plafonds

Ik ben op zoek naar een specialist die de wanden en plafonds van mijn nieuwe woning kan voorzien van stucwerk. Momenteel zijn wanden nog betegeld, dit gaan we zelf verwijderen. Vervolgens dient 50 m2 aan wanden en 45 m2 aan plafonds gestuct te worden. In het plafond moeten diepe naden worden strak gestuct.

125 m2 Buitengevel stucen

Het gaat om het stucen en op kleur brengen van de gehele buitengevel (circa 125 m2) van een vrijstaande woning. Buitengevel bestaat uit gemetselde bakstenen waarvan een klein gedeelte is geisoleerd en gestuced. Graag advies van de Stukadoor, wij denken zelf aan glad pleisterwerk of crepi. De grond graag afplakken.

Stucen Woning 168m2

Beste, de wanden totaal is 168m2 om glad te stuccen. 48m2 daarvan heeft een ondergrond van schoon metselwerk. de 120m2 heeft beton. kunt u een indicatie geven van de kosten? en plakt u de kozijnen en trap af?

hal/gang wanden stucen

De hal van de woning

Muurtje verwijderen en afwerken en 1e verdieping stucen

Afbreken van binnenmuurtje met als doel de overloop te vergroten ten koste van een slaapkamer. Muurtje zelf is 2,10 meter breed en 2,47 meter hoog. Dus ook het deurkozijn (95 cm breed) (bovenlicht/deur) verwijderen en schakelaar/elektra omleggen en vloer, zijkant en plafond netjes afwerken. Daarna de gehele bovenverdieping stucen met glad pleisterwerk (muren hebben nu een soort korrelstructuur) en afspuiten met wit latex. Woning dateert uit 2003 en plafond bestaat vermoedelijk uit betonplaten. Sommige plafonds op de 1e verdieping hebben een soort van hout(platen)afwerking wat verwijderd moet worden of met gipsplaten bedekt. Wij willen alle plafonds op de 1e verdieping gelijk hebben en moeten dus net als de muren gestuced worden in glad pleisterwerk en daarna ook wit latex gespoten.

Woning Stucen

Wij hebben een andere woning gekocht en zijn op zoek naar een partij die de woning kan stucen.

Woning stucen 280 m2

Wij hebben een huis uit 1998 gekocht waarvoor wij alle muren en plafonds op de begane grond glad gestuct willen hebben. Verder het trapgat gedeeltelijk glad stucen en 2 slaapkamermuurtjes.

Partners

Partners van Casius