Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande woning stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande woning stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande woning stucen

Plafond bgg nieuwbouw woning stucen

Wij hebben door de heiwerkzaamheden van omringende nieuwbouw woningen scheuren in ons gestucte plafond gekregen. Wij willen graag dit laten herstellen en verven. Dit gaat om een nieuwbouw woning wat nog niet is bewoond.

Nieuwbouw woning stucen

Wij hebben een nieuwbouw huis en willen plafonds en bepaalde muren laten stucen. Het gaat om 200 m2 wanden en 140 m2 plafonds. Graag ontvang ik een offerte.

Eerste verdieping bestaande woning stucen

Ik heb een bestaande woning gekocht waarvan de eerste verdieping niet mooi stucwerk heeft. De 1e verdieping zou ik dan graag wil voorzien van glad stucwerk en voorzien van een witte laag latex als afwerking wanden. Circa 110 m2 wand en 40m2 plafond

Nieuwbouw woning buitengevel stucen (160m2)

Stucen buiten gevel op (inclusief) isolatie 20 cm dik . Steiger aanwezig. Laagbouw woning. Circa 160 m2

nieuwebouw woning stucen

Wij hebben en nieuwbouw woning gekocht die in April/Mei opgeleverd zal worden (wellicht eerder). 4 maart hebben we de volgende kijkdag, dan krijgen we ook meer informatie mbt de oplevering het schiet namelijk al aardig op. Het gaat om het stucen van de wanden circa 245m2.

3 jaar oude woning stucen en spuiten

Wij hebben een 3 jaar oude woning gekocht waarvan de muren ( woonkamer, hal, trapgat en slaapkamer) nu behangklaar zijn. Deze willen we sausklaar laten stucen. Daarna willen we dat deze muren gespoten worden in totaal 3 verschillende kleuren. Het zal gaan om 90m2, stucwerk vervolgens moet er 105m2 aan spuitwerk over heen. Namelijk 1 extra kamer die niet gestuct moet worden. Ook 95m2 aan vloeren afplakken.

Bestaande woning van 1960

Ik wil graag de gang van onze huis laten stucen.  Het gaat om 15 vierkante meter aan muur die moet gestuct worden.  En 0.5 vierkante meter aan plafond.  Verder de ruimte tussen de muren deurkozijnen is van hout. Die wil ik ook stucen (zie de bijgevoegde foto)

nieuwbouw woning stucen

Het gaat hier om een nieuwbouw woning . De begane grond zou glad gestuct moeten worden +/_ 100 m2 . De eerste verdieping zou Spackspuiten in kleur OOk 100m2 en de zolderkamers enkel Spackspuitwerk ( wit ) dus de meeste goedkope manier . Op de zolder zijn uiteraard gipsplaten +/- 50 m2

Stucen wanden woning 85m2

In onze woning hebben we nog behang. Dit verwijderen we en de wanden dienen glad gestuct te worden. De ondergrond zal gewoon beton zijn. Het gaat om ongeveer 85m2.

Gevel stucen van woning

Gevel aan de zuidzijde opnieuw laten stucen/ repareren. het gaat om ongeveer 15 m2