Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande woning spackspuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande woning spackspuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande woning spackspuiten

Nieuwbouw woning spackspuiten

Ik wil de wanden van een nieuwbouwwoning laten spackspuiten. Alles is behangklaar. Het gaat om 280 m2 wanden.

Gerenoveerde woning muren spackspuiten

Het gaat om een gerenoveerde woning met behangklaar gestucte gipsplaat wanden. Moet in een crème kleur ral 9010. In totaal 120 m2 wanden. Startdatum is niet bekend waarschijnlijk half oktober begin november 2020.

Nieuwbouw 175 m² spackspuiten

Ik heb een nieuwbouw woning gekocht waarvan de muren behangklaar zijn opgeleverd met weinig gaten erin. Vanaf 2 september heb ik toegang tot de woning dus kan er een afspraak worden gemaakt om in de woning te kijken. Ik wil het stucen van de muren graag in de 2e week van september laten uitvoeren. Het gaat om zo'n 175 m² en ik wil de muren graag met spackspuitwerk (met korrel) laten afwerken.

Nieuwbouw spackspuiten

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en willen graag een vakman vinden die ons wanden en plafond kan afwerken met strak pleisterwerk. Op dit dit moment zijn de wanden en plafond voorzien van 60 cm gipsplaten.

Spackspuiten gehele woning

Betreft nieuwbouwwoning die op 28-8 behangklaar opgeleverd wordt. Betreft zo'n 235 m2 wand die in kleur wit gespoten dient te worden

240 m2 spackspuiten muren en 100 m2 latex spuiten plafonds

Wij hebben een woning gekocht van 9 jaar oud. De muren in de woonkamer en keuken, en de 3 slaapkamers zijn, de helft van beton en de andere helft gibo, en nu voorzien van glasvliesbehang maar willen we dus voorzien van spackspuiten. Graag een meerprijs voor het latex spuiten van de plafonds in deze ruimtes. Alles in kleur wit, 9010.

127 m² spackspuiten woonkamer en keuken bestaande bouw

Ik zou graag een offerte van u ontvangen voor het spackspuiten van mijn woonkamer en keuken. Het oppervlak van het plafond is ongeveer 47 m2 (waarvan 14 m2 op 2.4 m. hoog in de keuken en 33 m3 op 3.2 m hoog in de woonkamer). Het oppervlak van de wanden is ongeveer 80 m2. Ik zou graag willen weten of ik enkele wanden in een kleur kan later spuiten en zo ja welke kleuren zijn dan mogelijk en wat dit dan extra kost ten opzichte van een witte kleur Er is gerookt en heeft behang/glasvlies op de wanden gezeten, dus ik ga ervan uit dat er een primer of hechtlaag moet worden aangebracht. De woning is ongeveer 20 jaar oud en staat in de gemeente Rijswijk. Het dichten van gaatjes en voorbereiden (leggen stuc loper) kan ik evt. zelf regelen. Voor de uitvoer datum ben ik afhankelijk van de levering van mijn nieuwe keuken. Ik ga er voorlopig vanuit dat het werk in de laatste week van september of eerste week van oktober kan worden uitgevoerd. Mocht u nog verdere vragen hebben dan hoor ik dit graag.

Opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden

Wij willen graag het volgende: - Van het betonnen plafond de naden laten dichtsmeren en spackspuiten 52m2. - De muren opnieuw spackspuiten 86m2. of - Geheel betonnenplafond stuken en latexspuiten 52m2 - De wanden glad stuken (zit nu spack op) en latexspuiten 86m2 Graag dan ook twee prijzen opgeven. Aanbouw zou eind oktober gereed moeten zijn en willen dan de aanbouw met gehele beneden verdieping weer netjes willen maken. Prijs inclusief afplakken. Wanden zijn verder strak maar voorzien van spack. Woning is 5 jaar oud.

Bestaande bouw spackspuiten 260 m2

We hebben een jaren 70 woning gekocht. Hierbij willen we de muren gespoten hebben met spack. Er zit nu behang op. Wij zullen hem behang vrij klaarmaken. Het gaat om de wanden van 150 m2 en om het plafond van 110 m2.

Wanden en plafonds (breedplaat) opnieuw spackspuiten

We krijgen 31 juli de sleutel van onze woning, is bestaande bouw. Het plafond boven zijn betonplaten met v-groef voorzien van spack, de v-groef willen we dicht hebben en opnieuw voorzien van spack spuitwerk. De wanden afwerken met spachtelputz korrel fijn. wanden Vierkante meter: 170 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Partners

Partners van Casius