Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning buitenkant voorzien van nieuw stucwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning buitenkant voorzien van nieuw stucwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning buitenkant voorzien van nieuw stucwerk

Buiten gevel stuc werk

Onze woning is toe aan een opknapbeurt en daarom zouden we graag de buitenkant van onze woning laten stucen. Het gaat om circa 100 m2. Huidige ondergrond: Oud stucwerk. Gewenste afwerking: Pleisterwerk.

Woning buitenkant voorzien van nieuw stucwerk

Ik wil graag mijn woning aan de buitenkant opnieuw laten stucen. Stucwerk is alleen op de begane grond ca. 120m2. Indien mogelijk ook bij 5 ramen waterslagen plaatsen.

Scheuren stucwerk buitenmuur

Achterzijde (Buitenkant woning) heeft scheuren in het stucwerk. Hierdoor hebben we last van vocht schade in de woning. Graag scheuren in de buitenmuur repareren. Is een bovenwoning op 1 hoog, maar kan via het balkon er perfect bij. Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Woning stucen

Wij willen misschien een oude woning kopen en zijn de berekening aan het maken wat de kosten zijn om de buitenkant op te knappen. De buitenkant is erg beschadigd, veel gaten en scheuren hier een daar, graag een indicatie.

Bovenkant van woning opnieuw stucen aan de buitenkant

Ik wil aan de buitenkant, de bovenrand opnieuw laten stucen. Natuursteen blijft zichtbaar, verder stuc op kleur schilderen. Het gaat om 15 m2.

Ytong woning stucen

Nieuwbouw ytong woning buitenkant van 100 m2 moet gestuct worden. Graag ontvang ik een offerte.

Buitenkant woning & tuin

Wij hebben een jaren 60 woning, waarvan we de buitenkant graag willen laten stucen (strakke afwerking). Ook de tuinomheining (metselwerk) nemen we graag mee. Kan in etappes (dan liefst benedenverdieping achterkant & tuin eerst). Dit gedeelte is ongeveer 36m2, en een stukje van nog ongeveer 10m2. In totaal dus tussen de 40 en 50m2.

Nieuw te bouwen woning buiten stucwerk

Wil graag een nieuwbouw woning aan de buitenkant laten stucen. Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden (casco) Gewenste afwerking: Spachtelputz

Gevel stucen en mogelijk isoleren

Ik wil graag mijn gevel stucen. De situatie zou waarschijnlijk eerst bekeken moeten worden, er zitten namelijk wat onregelmatigheden/ gaten in de gevel, hoe dit opgelost kan worden. Het gaat om 128 m2. Mogelijk ook aan de buitenkant laten isoleren. We denken aan spouwmuurisolatie, maar als iets anders beters is, graag advies. We hebben een deel geïsoleerd jaren geleden met de Duitse methode. Het gaat om een uitgebouwde drive-in woning. We hebben 1 volledige verdieping en 2 dak punten en 1 schuine zijkant. Steiger zal nodig zijn, mogelijk dat voor het vullen van de spouw een hoogwerker nodig is, wat deze is op een helling. Een deel van het huis is 6 meter hoog.

Buiten stucwerk modernisering woning

Wij zijn bezig met een opknapbeurt van de buitenkant van ons huis. Gaat om 130m2 metselwerk die we willen laten pleisteren.

Partners

Partners van Casius