Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning aan de binnenzijde netjes afwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning aan de binnenzijde netjes afwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning aan de binnenzijde netjes afwerken

Nieuwbouwwoningen binnen stucen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht welke begin maart 2019 wordt opgeleverd. Deze woning willen wij aan de binnenzijde voorzien van stukwerk. Aangegeven oppervlakte is een indicatie, wellicht dat het nog iets meer wordt. Het betreft 2 nieuwbouwwoningen. (oppervlaktes per woning) Binnenwanden: Hier heb ik aangegeven Giboblokken -> dit is Kalkzandsteen en bij de trap en keuken ombouw is dit gips/stukplaat. Wanden Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) Vloeren afplakken Vierkante meter: 130

Woning aan de binnenzijde netjes afwerken

Betreft een zeer oude woning met hoog plafond. Plafond bevat lijstwerk en op sommige plaatsen barstlijnen. Op de muren zit nu behang. Afhankelijk van de offerte verwijder ikzelf het behang en indien mogelijk laat ik over het behang spuiten. Behang zit er al 18 jaar op. Uitvoeren vanaf 16 augustus. Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond met binnenbak van lichtkoepel stucen

In de uitbouw worden twee lichtkoepels aangebracht. De binnenzijde willen we gestuct hebben en mooi laten overlopen in het bestaande stucwerk op het plafond. De wanden van de woning zijn allemaal al strak geschilderd en behangen, dus graag willen we dit zo houden. Werkzaamheden kunnen rond 18 april beginnen maar moeten klaar zijn voor 1 mei. Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 45

Stucwerk verwijderen en opnieuw stuken buitenzijde

Wij wonen in een geschakelde woning waar in het verleden zowel de binnenzijde als buitenzijde van de muren zijn gestuukt i.v.m. vochtdoorslag. Doordat er buiten een cementgebonden stuc is aangebracht en geen kalkstuc, zit het vocht in de muur opgesloten en daardoor verrotten de balkkoppen in mijn woning. Ik wil daarom van de buitenzijde 193 m² stuc laten verwijderen. Daarna moeten de muren drogen en wil ik de muren na een half jaar opnieuw laten stuken met een drielaags dampdoorlatende stuc van leverancier Khalix. Er moet in totaal 246 m² worden gestuukt. Er is een deel van 53 m² waar nu geen stuclaag op zit, alleen enkele losse elementen. Ook de muurankers moeten een anti-roest behandeling krijgen. Ik wil een afspraak maken om de muren te laten beoordelen. Ik ontvang daarna graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte, inclusief steigerhuur en alle materialen. Ik wil geen verrassingen achteraf door meerkosten.

Isolatie en buitenstucwerk op een boerderijwoning met garage

Wij hebben een vrijstaande boerderij met aangebouwde garage van 7 x 7 meter. De woning heeft spouwmuren en een gemetselde buitenmuur van B2-blokken. Er is al isolatie aan de binnenzijde aanwezig. Wij willen aan de buitenzijde 150 m² stucwerk laten aanbrengen. Daarbij willen we laten onderzoeken of daar ook eerst isolatiemateriaal kan worden geplaatst. Ik wil een afspraak maken met bedrijven die hier ervaring mee hebben en mij laten adviseren. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en offerte. We wonen in agrarisch gebied nabij vliegveld Lelystad. We vallen echter buiten de afstand waarop er isolatiesubsidie vanwege geluidshinder van het vliegverkeer te verkrijgen is. We willen deze klus in het voorjaar van 2018 laten uitvoeren.

Woonboerderij geheel stucen

Wij hebben een oude woonboerderij gekocht, die inmiddels aan de binnenzijde helemaal is gestript, alleen de buitenmuren zijn blijven staan. De woning wordt opnieuw opgebouwd met wanden en plafonds. In december wil ik die laten afwerken met glad en strak pleisterwerk. Het gaat om 1200 m² betonnen wanden en om 700 m² betonnen plafonds. De vloeren moeten afgedekt worden. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Binnenzijde opbouw stucen

Wij hebben een opbouw laten plaatsen op onze woning. Deze opbouw dient nog gestuct te worden. Op de wand zitten gipsplaten. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Hele woning stukadoren

Wij krijgen per 21 oktober sleutel van ons nieuwe huis. Het huis moet aan de binnenzijde vrijwel geheel gestuct worden. Wij willen graag spachtelputz op alle muren. Wat hebben jullie nodig om hiervoor wen richtprijs te kunnen maken? Aangezien huis nog niet van ons is bezichtiging wat lastig, maar als het niet anders kan probeer ik dit met huidige bewoners te organiseren. Er is een foto beschikbaar. Wanden Vierkante meter: 235 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk na het vervangen van kozijnen

Ook drie kleine geplaatste kunststof kozijnen afwerken, deze moeten gestuct worden aan de binnenzijde. Onze woning is gedaan met muurverf met korrel. Wanden Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Gehele nieuwbouwwoning stuken

Op 1 maart wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen de hele woning laten afwerken. Het gaat om 366 m² wanden van Giboblokken die nu behangklaar zijn. Daar moet een laagje stuc overheen zodat het glad gepleisterd wordt en daarna met latex worden afgespoten. Verder moet er spackspuitwerk op de garagemuren worden aangebracht en op de zolderkap. Op de zolderkap zitten aan de binnenzijde houten platen als ondergrond. De vloeren in de woning moeten afgedekt worden, ongeveer 180 m². Wij willen verder een aparte scherpe aanbieding ontvangen voor de afwerking van de plafonds in de woning. Dat gaat om 155 m² van platen met een V-groef, waar nu spuitwerk op zit. We willen dit plafond zo mogelijk ook volledig glad laten afwerken. Graag ontvangen we een offerte, opgemaakt in posten voor de diverse arbeid. We willen het werk tussen half maart en half april laten uitvoeren.