Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande woning binnen en buiten leemstucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande woning binnen en buiten leemstucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande woning binnen en buiten leemstucen

470 m2 binnen- en buiten stucwerk realiseren

Het betreft het volledig stucen van een verbouwde woning met nieuwe aanbouw. Het gaat ongeveer om 310 m2 aan wanden (metselwerk) wat glad gestuct moet worden. Daarnaast moet er ongeveer 160 m2 aan plafond (gipsplaten) gestuct worden. Daarnaast zouden we ook graag een buitengevel laten voorzien van stucwerk.

Stucen volledige woning

Het gaat om een gerenoveerde jaren 30 woning waarbij ik alle huidige muurbedekking er af ga trekken. Het plafond wordt bedekt met gipsplaten, de muren zullen vooral de draagmuren en enkele gipswanden binnen zijn. Er moet in totaal 250 m2 aan wanden en 100 m2 aan plafonds gestuct worden.

De wanden van een woning stucen en voorzien van latex

Wij hebben een 2-onder-1 kapwoning gekocht en willen graag heel het huis van binnen opnieuw laten stucen. Beneden is grof gestuct en willen we weer glad maken. Boven is spachtelputz en willen we ook glad hebben. Het betreft ongeveer 150 m2 met een werkhoogte van 260 cm. Eventueel willen we ook alle wanden met latex laten afspuiten.

Bestaande woning glad stucen en afspuiten met latex

Sleuteloverdracht 01 oktober 2020, daarna graag binnen zo spoedig mogelijk de huidige spachtelputz-muren en plafond gladstucen en afspuiten met wit latex. tevens 1 gemetselde muur (met gemetselde schouw van de open haard) in de woonkamer compleet gladstucen en ook met latex wit afspuiten. Vloeren afplakken. Geschatte wand en plafond-oppervlakte in totaal circa 140 m2.

250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw

Buiten alle 4 de gevels van nieuwbouw vrijstaande woning stucen. Buitenzijde is al glad piepschuim. Komt kunststof vezelnet omheen. Binnenzijde ook compleet stucen. Totaaloppervlakte circa 250 m2.

Nieuwbouwwoning stuken

Eind augustus krijgen wij een nieuwbouw woning opgeleverd en wij hebben interesse in een voorstel voor stucwerk voor alle 3 de verdiepingen. Het gaat om een hoek woning met kap. Het gaat om binnen en buiten wanden van in totaal 320 m2. Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Binnen stucwerk aanbrengen

Ik zoek een specialist die een aantal wanden en plafonds in mijn woning kan voorzien van stucwerk. Het gaat om 85 m2 aan wanden (oneffen ondergrond waaronder metselwerk) en 40 m2 aan plafonds (ondergrond gipsplaten). Wat betreft de verdere afwerking bespreek ik graag de mogelijkheden met de vakman.

Nieuwbouwwoning binnen compleet Stucen en daarna Latex spuiten (circa 690 m2)

we hebben een nieuwbouw woning gekocht, muren behangklaar. Plafond meen ik gipsplaten. m2 is ruim genomen wanden Vierkante meter: 440 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouw woning geheel stucen

Onze semi-bungalow met oplevering eind 2020, willen wij binnen met fijne spachtelputz laten afwerken. Gaat om 125 m2. Oplevering is behangklaar.

Nieuwbouwwoning (studio) in spachtelputz aanbrengen op muren

Ik wil graag een nieuwbouw woning laten stucen. Woning is nog niet opgeleverd. Naar verwachting is oplevering eind november. Betreft studio (woon/slaapkamer/keuken) van ongeveer 45 m2 dat gestuct zou moeten worden. en indien mogelijk ook schilderen kozijnen (binnen) bij 4 ramen en interne berging 16,5 m2.

Partners

Partners van Casius