Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande woning afwerken met glad pleisterwerk 175 m2? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande woning afwerken met glad pleisterwerk 175 m2. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande woning afwerken met glad pleisterwerk 175 m2

Stucen woning

In ons oude huis is een deel van de wanden gestuct met fijn stucwerk, dit willen we glad hebben en een deel van de plafonds zijn spuit spackwerk, ook die glad afwerken. Daarnaast een deel van het huis voorzien van een platte plint (10*120) tegen het plafond, ongeveer 70 meter

Nieuwbouwwoning stucen wanden

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn wanden van 100 m2 kan afwerken met glad pleisterwerk. Het gaat om de wanden van een woning.

Uitbouw stucen en afwerken met glad pleisterwerk

Wij zijn bezig met een uitbouw aan onze nieuwbouw woning. Wanden en plafond moeten gestuct worden. Uitbouw is nu in aanbouw... Heeft enige spoed. Het gaat om de wanden 40 m2 en om het plafond 20 m2.

Bestaande woning metselwerk isoleren en afwerken

Wij willen het buitenwerk van de woning renoveren. Het is een vrijstaande woning, waar aan de voor en achterzijde het metselwerk opnieuw zal moeten worden gladgemaakt. Voordat dat gebeurt willen wij de buitenzijde isoleren, met name tegen geluidsoverlast. Zal ongeveer 100m2 zijn.

Stucen woning eindhoven

Het laten afwerken met spachtelputz korrel van 205m2 aan wanden, daarnaast willen wij 115m2 aan plafonds aflaten werken met schuurwerkvlammen.

Marmerstuc/ tadelaky

Het gaat hierbij om een wand in een bestaande woning (1920). De wanden zijn glad gestuct en wit gesauced. Dit is 2 jaar geleden aangebracht. Wij willen een deel van de wand in marmerlook of tadelakt laten afwerken. Op 28-03-2020 zou ik graag willen beginnen, mocht ik akkoord gaan.

Oude woning stucen

Het betreft een oude woning in Utrecht. Deze wil ik graag laten afwerken met glad pleisterwerk. Het gaat om 80 m2 wanden. Ik ontvang graag een offerte.

Woning wanden afwerken met glad pleisterwerk

Ik ben op zoek naar een vakman die de wanden van mijn woning kan afwerken met glad pleisterwerk. Het gaat om 65 m2

Bestaande woning afwerken met glad pleisterwerk 175 m2

Goedendag, wij hebben een bestaande woning en willen graag de muren en plafonds af laten werken met glad pleisterwerk. Het gaat om de wanden 100 m2 en het plafond 75 m2.

Nieuwbouw woning afwerken met pleisterwerk 390 m2

Ik wil een nieuwbouwwoning af laten werken met glad pleister werk. Het gaat om de wanden van 285 m2 en om het plafond van 105 m2. Graag ontvang ik een offerte.