Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woning uit 1966 bijna volledig stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woning uit 1966 bijna volledig stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woning uit 1966 bijna volledig stucen

Woning uit 1966 bijna volledig stucen

We hebben een huis gekocht waar we vanaf eind januari in kunnen. Onze verwachting is dat in bijna alle kamers en de zolder gestuct moet worden. het zal in totaal om ongeveer 155 m2. De ramen en deuren zitten hier wel bij in. Het plafond oppervlak is in totaal geschat 75 m2. Het betreft ook verschillende ondergronden. Zo zijn de plafonds van de 1e verdieping van gipsplaten of stucplaten. Maar het plafond van de begane grond is beton. Aangezien we eerst een elektromonteur laten komen om een aantal stopcontacten te verplaatsen/vervangen, zal er vrij direct daarna gestuct moeten worden. We weten niet zeker of we de gehele woning of een gedeelte laten stucen.

Badkamer pleisteren met betonstuc

Wij hebben een woning gekocht uit 1966 met een kleine badkamer in L-vorm. In de L komt een inloopdouche gedeelte. Wij willen als dit kan alleen het douchegedeelte beton laten stuken zodat dit waterdicht is en de rest van de badkamer gewoon stuken. En op de gehele vloer tegels aanbrengen. Wat zouden de kosten zijn van alleen het betonstuc? Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Bungalow voorzien van waterafstotende pleisterlaag

Wij tekenen volgende week het voorlopig koopcontract van een vrijstaande bungalow uit bouwjaar 1966. Ik ben momenteel aan het inventariseren wat het kost om dat huis op te knappen. Het is een huis met 90 m² gemetselde buitenmuren. Ik wil daarop graag een waterafstotende pleisterlaag laten aanbrengen. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Bestaand stucwerk vernieuwen

Betreft een rijtjeshuis huis uit 1966. Zijn we nu aan het verbouwen, daar waar stucwerk los zit is het afgebikt tot op stenen. Plafond worden vernieuwd met gipsplaten. We willen zelf afplakken, opruimen en in de voorstrijk zetten. Klus hoeft ook niet achter elkaar gedaan te worden. Het betreft verschillende ruimtes in de gehele woning: Wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)