Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wc stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wc stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wc stucen

Wanden en plafond groot pand stucen en afspuiten met latex

Ik zoek een specialist die alle wanden en plafonds van een pand kan voorzien van stucwerk en eventueel kan afspuiten met latex. Bouwbehang zullen we zelf verwijderen, veel gaten in de muren, kunnen we zelf vullen als nodig. Vraag me af of niet alleen latex spuiten nodig is, kan er wel in waarschijnlijk in Juli om eens te kijken. Huis wordt volledig leeggehaald. Badkamer en wc en berging/garage hoeft niet mee genomen te worden. Het betreft 1650 m2 aan wanden en 120 m2 aan plafonds.

Wc's afwerken met spackspuitwerk

Graag laat ik de wanden van mijn 2 wc's stucen. Dit gaat om ongeveer 15 m2. De huidige ondergrond is beton en ik wil het laten afwerken met spackspuitwerk.

Toilet en inloopdouche in hamamstijl stucen

IK wil mijn inloopdouche en wc in hamamstijl. Ik wil het graag laten stucen met betonlook of wat hier het mooiste bij past. Het gaat om 20 m2 en het moet waterdichte stuc zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Stucen wanden woonkamer / keuken en wc

Wij willen onze wanden in de woonkamer keuken en wc glad laten afwerken met stucwerk. Op dit moment is dat oud stucwerk, zou in totaal 125m2 zijn.

Plafond stucen

Woning uit 1986 met daar in nog van de plafons betonplaten met richels die we graag helemaal glad willen laten maken. Het gaat om 65m2, huiskamer, stukje gang en wc. Het is wel de bedoeling dat hier de vloeren van 65 m2 worden afgeplakt

Badkamer stucen

Het betreft een badkamer met puntdak (3.60 m). En nog een WC. Totaal ongeveer 26 m2. Wanden worden voorzien van groene gips (aan stucadoor nog de keus welke dat moet worden.) Stucen met cementgebonden stuc met fijne structuur (bijv. Ardex R1).

WC en hal laten stucen

Wij willen onze wc af laten maken. - Dicht timmeren achterkant, een kleine leiding van ongeveer 2 meter hoog. - Boven de tegels en dak stucen Verder moet er ook nog een klein stuk gestuct in de hal (dak van 1.5 x 1.5 meter). Aan de buitenkant een klein randje van 10 cm.

Woning stucen

Graag ontvang ik een prijsopgaaf voor het glad stucen en airless spuiten of rollen (wat mogelijk is) van de wanden van een nieuwbouwwoning. Wanden heel netjes en glad (behangklaar). Bij de zolder ook het plafond (schuin dak). Het is circa 200m2 excl plafond van de zolder. Nokhoogte circa 4 meter. Geen schuine muren bij slaapkamers. Plafonds zijn al gestuct en ral9010 geverfd vanaf de bouw. Wc en badkamer zijn volledig betegeld. We willen geen ral9010 op de muren maar een andere tint.

Nieuwbouwwoning glad stucen en afspuiten met latex 200m2

Wij hebben een nieuwbouwoning gekocht die behangklaar is gemaakt en op de wc, badkamer en een enkele muur na nog gestuct en getexed moeten worden. De oppervlakte is een snelle berekening zonde rekening te houden met ramen en klein stukjes muur zoals in een kozijn van een raam. Totaal oppervlakte is ongeveer 200m2.

Wc stucen

Ik wil graag de wc laten stucen met betonsiré over de bestaande tegels. Het gaat om 7 m2.