Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterschade aan het plafond herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterschade aan het plafond herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterschade aan het plafond herstellen

Waterschade herstellen

Na waterschade moet het plafond in de wc en de slaapkamer muur worden hersteld. Er zit nog een gat in de muur van 40 x 40 cm. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Waterschade aan het plafond herstellen

Ik wil op mijn plafond met ornament waterschade herstellen en laten verven. Het plafond is zo'n 28 vierkante meter.

Plafondschade weg stuken

Vanwege waterschade moet het plafond opnieuw gestuukt worden. Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Waterschade aan het plafond herstellen

Het betreft waterschade van de buren. De offerte zal ik indienen bij de verzekeringsmaatschappij, hierna dient het te worden uitgevoerd Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Reparatie aan het plafond

N.a.v. waterschade aan plafond is waarschijnlijk een deel de voegen gaan uitzetten in een bobbelige lijn, vermoedelijk rond een gipsplaat. Dit wil ik laten repareren.

Plafond herstellen na waterschade

Door waterschade moet plafond hersteld worden. Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Waterschade aan plafond herstellen

Door een lekkage bij de bovenburen is het plafond behoorlijk vervuild en zijn er lekkageplekken zichtbaar. Dus ik denk dat er eerst een stuk moet worden weggebroken en vervangen door nieuw stucwerk. Wellicht zelfs de gehele gang? De hele gang is ongeveer 12 meter lang en ruim één meter breed. Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Waterschade aan plafond herstellen

Vochtschade aan plafond herstellen. Waterschade op de overloop. Dient gespackt te worden. De stukadoor die ik had, heeft het af laten weten vanwege persoonlijke omstandigheden. De verzekering heeft het bedrag reeds overgemaakt. Dus een schaderapport is niet nodig.

Herstel van waterschade aan de muur

Waterschade aan de muur en plafond! De lekkage is al gerepareerd. Graag ontvang ik een offerte voor de materiaalkosten en de arbeidskosten.

Plafond stuken en sausen na waterschade

Wij hebben waterschade aan ons gestuukte plafond van 30 m² en willen dat graag laten herstellen. We hebben eerst een offerte nodig voor onze verzekeringsclaim. Na het stuken moet er ook gesausd worden. Tijdens de klus laten we de vloer graag afplakken. Ik stel het op prijs als u de klus hier even komt bekijken.