Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterschade aan muur herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterschade aan muur herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterschade aan muur herstellen

Herstel van waterschade aan de muur

Waterschade aan de muur en plafond! De lekkage is al gerepareerd. Graag ontvang ik een offerte voor de materiaalkosten en de arbeidskosten.

Muur met waterschade herstellen

Opnieuw stuken van een muur met waterschade. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Waterschade aan muur herstellen

Wij hebben lekkage gehad vanuit de badkamer midden op een muur in onze slaapkamer. De plek is ongeveer 40 x 40 cm. Wij willen dit graag herstellen en zijn benieuwd naar de kosten hiervan. Het betreft een gipsmuur. Je voelt duidelijk het vocht zitten, het is grijs en er zitten gele kringen. Wij verwachten dat er nieuw stucwerk moet komen en geverfd moet worden. Het is nu een gladde muur en dat willen we ook weer terug. De muur is 250 cm (b) bij 265 cm (h).

Waterschade aan stucwerk op de muur herstellen

Door lekkage is mijn slaapkamermuur behoorlijk beschadigd. Ik zou deze graag laten repareren. Het stuk dat beschadigd is, betreft ongeveer 1 vierkante meter maar wie weet wat er nog meer herstel nodig heeft. Ditzelfde geldt voor nóg een appartement, onder mij (zelfde VVE). De eerste twee toegevoegde foto's zijn van appartement 1, deze zijn vergelijkbaar met de lekkage in appartement 2. Het gaat hier dus om herstel (eerst drogen), opnieuw stucen en schilderen. De lekkage is al verholpen.

Muren stuken na waterschade

Ik heb een dakgootlekkage gehad, die inmiddels is verholpen. Door de lekkage is in een slaapkamer op de 1e verdieping een muur beschadigd. Er zit 20 m² oud stucwerk op de muur en dat is helemaal volgezogen met water en verzeept. Ik laat dat stucwerk graag herstellen. De vloer van ongeveer 20 m² moet daarbij worden afgedekt. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Zodra de verzekering akkoord geeft, wil ik de klus hier laten uitvoeren.

Waterschade herstellen

N.a.v. waterschade op de 3e verdieping van een wasmachine, is er op de 2e verdieping waterschade. Op de muur is een lelijke plek en een stukje van het plafond. Het gaat om het wegsteken van de lelijke plek en het herstellen van de spachtelputz muur en ook het plafond. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 30

Reparatie waterschade stucwerk

Door de hevige regenval afgelopen weekend is waterschade ontstaan op een muur / het plafond in mijn keuken. Ik wil het stucwerk graag laten herstellen. Daarnaast moet er opnieuw geschilderd/gespoten worden. Het gaat om minder dan 1 vierkante meter.

Stucwerk herstellen en latexen

Waterschade aan stuc muur en plinten wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucwerk met waterschade inspecteren en herstellen

In verband met een overstroming (2 jaar geleden) is het stucwerk buiten aan de onderkant aan het loslaten. Graag zou ik willen laten inspecteren hoe dit het best behandelt kan worden. Het is niet helemaal duidelijk of het hier gaat om een spouwmuur of een enkelsteen muur. Graag willen we ook een eventuele offerte voor de verzekering hebben.

Muur en trappen met waterschade herstellen

Door lekkage is er waterschade ontstaan: - Muur herstellen (o.a. witten), er zitten ook grote gaten in de muur (vanwege oplossen lekkage) - Trap-randen herstellen (zijn bekleed met laminaat) (NB: lijken inmiddels aardig gedroogd/hersteld). wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Partners

Partners van Casius