Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wandje in de hal stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wandje in de hal stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wandje in de hal stucen

Beschadigd wandje stucen

In de hal hebben mijn schoonouders een wandje van maximaal 3 meter breed bij 2,5 meter hoog die ze graag glad laten stucen. Deze heeft 5 gaten die erin zijn gekomen toen ze van ziggo aan de andere kant met een klopboor aan de gang zijn gegaan. Dit willen ze dus graag laten repareren. De wand is momenteel voorzien van spack en het is een gibo wand. We hebben eerst offertes nodig voor de verzekering, hierna kan de klus is mondeling overleg geregeld worden.

Wandje in de hal stucen

Wanden Vierkante meter: 6 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Spackspuiten van wanden

Ik heb een nieuwbouwhuis gekocht en wij willen de zolder, zadeldak, hal 1ste verdieping, 2 slaapkamers in zijn geheel. 3e slaapkamer 3 wanden in een donkere kleur, 4 wandje hoeft niet, het trappengat en de hal op begane grond en de trapkast laten spackspuiten. Wanden Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Stucen wanden en plafonds

Woonkamer muren (is nu oud granol), gedeelte open haard (is nu oud grof baksteen), wanden en plafond hal (is nu oud stucwerk), wanden trappenhuis tot aan 2e verdieping (is nu oud stucwerk), plafond overloop 1e verdieping (is nu oud stucwerk), 3 slaapkamers wanden (oud stuc werk en 1 wandje gipsplaten) en plafonds (gipsplaten) alles bij elkaar zo'n 180 vierkante meter geschat. Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wandje stuken

Slaapkamer wand en wand in de hal moeten betimmerd en gestuct worden. Ook graag advies over het wegwerken van leidingen. Wanden: 5 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken: 5 m2 Als het goed gaat, wil ik op een andere locatie ook laten stuken. Bij voorkeur per mail contact om een afspraak te maken.

Kleine stukadoor klus

Ik wil 3 stukjes muur in mijn hal en een wandje van giboblokken in de badkamer laten glad stuken. In de gang is de ondergrond kale gipsplaat of gipsplaat met structuurverf, die ik overigens al glad geschuurd heb. Het is een kleine klus, het gaat in totaal om ongeveer 6 m². Ik hoop dat er bedrijven zijn die op korte termijn hiervoor een gaatje in de agenda hebben.

Oud stucwerk op wanden vervangen door glad pleisterwerk

Ik wil graag het oude stuckwerk op een wandje in de hal en in de keuken laten vervangen voor nieuw, glad pleisterwerk. In totaal gaat het om ongeveer 20 m2.

1 Structuurwand glad maken

Wij hebben in onze slaapkamer 1 structuurwand van 4 x 2,5 meter welke we graag glad en behangklaar willen hebben, zodat we deze kunnen behangen. Daarnaast hebben wij in onze kleine hal een wandje van 2 x 2,5 meter(structuurwand) welke we ook graag glad willen hebben om te behangen.