Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Alle wanden en plafonds van een nieuwbouwwoning stucen spack of latexspuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: alle wanden en plafonds van een nieuwbouwwoning stucen spack of latexspuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: alle wanden en plafonds van een nieuwbouwwoning stucen spack of latexspuiten

Wanden en plafonds spuiten met latex

Ik wil graag de wanden (220 m2) en het plafond (90 m2) van mijn plafond laten spuiten met latex. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Spackspuiten muren nieuwbouw woning 250 m2

We hebben een nieuwbouw huis gekocht en daar willen wij graag alleen de wanden van laten spackspuiten (de plafonds worden tijdens de bouw al gedaan). ik weet niet de exacte oppervlakte maar ik kan u bouwtekeningen sturen. Ik schat dat het om ongeveer 250 m2 gaat.

Appartement stucen

We hebben een appartement gekocht dat compleet gestuct moet worden. De wanden zijn 230 m2 en de plafonds 70 m2.

Latex spuiten van volledige woning

Onze woning hebben we compleet laten stucen en moet nog geverfd worden. We twijfelen tussen rollen en spuiten. Alle wanden en plafonds zijn dus strak en de woning is leeg. Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om de gehele woning te laten spuiten. Spierwit op het plafond en ook een witte kleur op de wanden. Graag ontvang ik ook informatie voor het spuiten van een wand in een andere kleur. Het gaat om ongeveer 200m2 aan wanden en 75m2 aan plafonds, de vloeren van 75m2 moeten ook afgeplakt worden. Graag een m2 prijs meegeven voor een 'andere kleur' op de muren, zodat wij kunnen kiezen of het wit wordt of iets anders.

nieuwbouwwoning stucen en schilderen

Wij willen de wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning laten afwerken met glad pleisterwerk en afspuiten met latex. Het gaat om een oplvering van 175m2 aan betonnen wanden en 100m2 aan plafonds met spackspuitwerk.

Compleet huis van binnen stucen

Compleet huis van binnen stucen. Veel is al gestuct maar er zijn ook nog stukken waar het metselwerk is. Ik heb meer foto\'s voor impressie, kon er maar 1 bijdoen. Het gaat om ongeveer 270m2 aan wanden en 150m2 aan plafonds. Het moet mooi glad worden afgestuct.

Bestaand stucwerk opknappen

Wij willen een aantal wanden in de woonkamer en keuken weer van nieuw stucwerk voorzien. Bestaand stucwerk dateert uit \'95. Hetzelfde geldt voor het plafond. Het gaat om 25m2 aan wanden en 35m2 aan plafonds, deze willen wij met stucwerk laten aanpakken, graag ook specificeren hoeveel het zou kosten als dit met latex wordt afgespoten.

Woonkamer sausen en stucen van 70 m2

Ik wil twee wanden (granol) en plafond sausen. Het zal gaan om 70m2 aan wanden met oud stucwerk, deze wil ik glad afgewerkt hebben. Daarnaast is er ongeveer 5m2 aan plafonds van beton die ik ook glad gestuct wil hebben.

Nieuwbouwwoning latex spuiten

Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan ik medio februari de wanden en plafonds wilt laten spuiten. De wanden zijn 300 m2 en de plafonds 100 m2. De wanden worden behangklaar opgeleverd.

Nieuwbouwwoning stucen

Het betreft een nieuwbouwwoning dat behangklaar word opgeleverd. Plafonds zijn voorzien van spack. Medio kwartaal 2 2020 word de woning opgeleverd (exacte datum is nog onbekend). Graag een offerte om onze mogelijkheden bij jullie te bekijken. Wanden hebben een oppervlakte van 220m2 en de plafonds 50m2. Het is de bedoeling dat ze met glad pleisterwerk worden afgewerkt en vervolgens met latex worden afgespoten.