Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wanden en plafond nieuwbouwwoning stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wanden en plafond nieuwbouwwoning stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wanden en plafond nieuwbouwwoning stucen

Nieuwbouwwoning laten stuken

Het betreft een nieuwbouwwoning. De buitenwanden zijn van kalkzandsteen, gevels van houtskeletbouw en binnenwanden van gips. Daarnaast zijn de plafonds van beton. Totale oppervlakte 470 m2 wanden en 155 m2 plafond.

Nieuwbouw woning stucen en latex spuiten

Ik zoek een stukadoor die alle plafonds van mijn woning kan stucen en spuiten met latex. Dit betreft 110 m2. In het plafond dienen de V naden weggewerkt te worden. De ondergrond van de plafonds bestaat uit betonplaten. In overleg zou ik de wanden van de woning (280 m2, behangklaar) ook laten stucen en spuiten met latex.

Wanden en plafond spackspuiten

Ik wil graag 100 m2 plafond en wanden te samen laten spackspuiten. De ondergrond is oud spackspuitwerk uit 2006.

Wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk

Ik zoek een latexspuiter die de wanden en plafond van mijn nieuwbouwwoning kan voorzien van latex-spuitwerk. Het gaat ongeveer om 150 m2 aan wanden (ondergrond spackspuit) en 145 m2 aan plafonds (ondergrond beton).

Toilet stuken

Ik wil graag mijn WC wanden en plafond laten stuken, het gaat om 6 m2 wanden en 1 m2 plafond, waarvan op 3m2 van de wanden een iets dikker laagje stucwerk moet komen. De onderkant is kaal metselwerk, bovenkant is al gestuct maar wat beschadigd. Ik wil graag glad pleisterwerk.

Woning 2015 glad maken, heeft nu een fijne korrel en is niet beschadigd

We hebben een woning uit 2005 gekocht in Huissen waarbij de wanden een fijne korrel hebben, deze zijn verder niet beschadigd. Het plafond heeft ook een korrel en spleten, dit zouden we graag glad willen. Vervolgens willen we het laten spuiten, de muren in een kleur en plafond een standaard kleur. De wanden zijn in totaal 65 m2. Het plafond is in totaal 70 m2.

Stuken muren en plafond

Ik zou graag de muren en plafond in mijn keuken laten stuken. In de woonkamer moet het oude stucwerk glad gestukt worden. De wanden zijn in totaal 100 m2 en ik zou graag glad pleisterwerk willen als afwerking. Het plafond in de keuken is 20 m2. Hier graag schuurwerk (vlammen)

Woning stuken en latex spuiten

Ik zou graag wanden en plafond in mijn huis willen glad stuken en latex spuiten. De wanden zijn 70 m2 en het plafond is 50 m2, de ondergrond is oud stucwerk.

Spuitspatchtel aanbrengen op trapopgang en wanden / plafonds

Na nieuwbouw 3 jaar terug nog niets aangebracht op de muur en plafond trapopgang

woning pleisteren

Ik wil graag in de maand juli alle muren en het plafond laten pleisteren + latex. Alles mag wit worden opgeleverd. Het gaat om 175m2 aan wanden en 65m2 aan plafonds. De huidige afwerking is spackspuitwerk.

Partners

Partners van Casius