Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Alle wanden van nieuwbouwwoning stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: alle wanden van nieuwbouwwoning stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: alle wanden van nieuwbouwwoning stucen

Stucen wanden nieuwbouwwoning

ik heb nieuwbouw in 2016 gekocht en wil ik nu de wanden laten stucen. wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning wand spackspuiten korrel kleur

Ik wil de wanden van mijn nieuwbouwwoning laten spackspuiten en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 50 m2.

Wanden en plafonds stucen nieuwbouwwoning

Het betreft een nieuwbouwwoning uit 2011 in uitstekende staat van onderhoud. Wanden schoon beton, Plafond als nieuwbouwplafond.

Nieuwbouwwoning laten stuken

Het betreft een nieuwbouwwoning. De buitenwanden zijn van kalkzandsteen, gevels van houtskeletbouw en binnenwanden van gips. Daarnaast zijn de plafonds van beton. Totale oppervlakte 470 m2 wanden en 155 m2 plafond.

Badkamer stucen in een nieuwbouwwoning

wij gaan een nieuwbouw woning bouwen en willen hier graag een gestucte badkamer, en mooi gestucte wanden. het gaat om 17m².

Wanden en plafonds nieuwbouwwoning stucen

Ik ben op zoek naar iemand die de wanden en de plafonds van mijn nieuwbouwwoning kan stucen. Het gaat om in totaal 350 m2. 164 m2 plafonds, en 174 m2 wanden.

Wanden nieuwbouwwoning spacken

Eind september wordt onze nieuwbouwwoning in Leeuwarden opgeleverd. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Wij zijn benieuwd naar de kosten van het laten spacken van de wanden (met een zo fijn mogelijke korrel). We zijn ook benieuwd naar het verschil in kosten voor het spacken in wit en het spacken in een kleur. De plafonds zijn al wit gespackt. Het betreft ongeveer 350 m2. Verder zijn we benieuwd of jullie ook alle ramen en deuren e.d. afplakken, om te voorkomen dat deze beschadigen?

Wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk

Ik zoek een latexspuiter die de wanden en plafond van mijn nieuwbouwwoning kan voorzien van latex-spuitwerk. Het gaat ongeveer om 150 m2 aan wanden (ondergrond spackspuit) en 145 m2 aan plafonds (ondergrond beton).

Nieuwbouwwoning stuken

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht, welke behangklaar wordt opgeleverd. Wij zijn benieuwd naar de kosten om de gehele woning te laten stuken. De wanden zijn 240 m2 en we willen graag glad pleisterwerk.

Nieuwbouwwoning stuken en latex spuiten

Ik zou graag de wanden in mijn behang klare nieuwbouwwoning willen laten stuken met glad pleisterwerk en daarna afwerken met latex spuitwerk. Het gaat om 150 m2.

Partners

Partners van Casius