Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wanden bijkeuken in betonlook stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wanden bijkeuken in betonlook stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wanden bijkeuken in betonlook stucen

Woning stuken en spackspuiten

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het stuken en spackspuiten van een gehele woning op zeer korte termijn. De benedenverdieping, inclusief bijkeuken en wc, exclusief hal, stuc sausklaar. Plafond beneden, + hal spackspuit wit. Ook beide verdiepingen geheel spackspuit. Woning is 2 onder 1 kap, nieuwbouw. 1e verdieping (3 slaapkamers en 1 badkamer) ook rechte muur omhoog, pas bij 2e verdieping (2 slaapkamers) na knieschot 69 cm hoog pas schuin dak. Buiten afmeting huis 10.8 bij 6 meter en bijkeuken van 2.5 bij 2.5. Indien een verdere opsplitsing nodig is (precieze maten kan afwijken). Spackspuit 186 m2, plus plafond 120 m2. Stuc sausklaar 63 m2. Wanden Vierkante meter: 185 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk

Stucen en latex spuiten

Divers stucwerk in bijkeuken, geheel wanden en plafond, keuken, alleen plafond en randje wand, en badkamer, klein randje. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Wanden bijkeuken in betonlook stucen

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Nieuwbouw glad stuken

Ik ben in afwachting van de oplevering van mijn nieuwbouwwoning, ongeveer 4 weken nog, en deze dient direct bij oplevering nog heel dun gestuukt te worden. De wanden zijn redelijk glad, maar volgens mij niet voldoende om direct overheen te verven. Ik heb de tekeningen bijgevoegd. Er zijn een aantal ruimtes die niet gedaan hoeven te worden: toilet, badkamer, en twee muren van de zolder zijn al afgewerkt. Bijkeuken is een twijfelgeval. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 maar dient te worden nagemeten.

Diverse ruimtes glad stuken

In week 41 wordt onze nieuwe keuken geplaatst. Vooraf wil ik in week 39 graag 35 m² stucwerk laten verzorgen op diverse wanden. Het gaat om de wanden in de keuken, bijkeuken en een toiletruimte. Verder wil ik een plafond van 5 m² laten stuken in de keuken. De vloer van 5 m² moet worden afgeplakt. Belangrijk is dat er erg netjes wordt gewerkt. We ontvangen graag uw offerte.

Wanden in een bijkeuken glad stukadoren

In onze bijkeuken is het oude tegelwerk verwijderd van diverse wanden. We willen de ondergrond laten glad stuken, zodat we dat daarna zelf kunnen sauzen. Het gaat om ongeveer 15 m². Graag ontvang ik uw prijsopgave. Het zou fijn zijn als er iemand op korte termijn tijd heeft voor deze klus.

Stucen van wanden in de bijkeuken

Het betreft het stuken van wanden in een bij keuken. Wanden: 40 m2 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stuken van wanden en plafonds

Wij gaan de woonkamer na de zomer geheel verbouwen en daarna willen we 85 m² muren en 50 m² plafond strak laten stuken. Het gaat om betonnen wanden. Op de plafonds zit nu spackspuitwerk. Het gaat om de muren van de woonkamer/keuken, de hal, de muren van de toiletruimte boven het tegelwerk en de muren van de trap naar de 1e verdieping. De bijkeuken hoeft niet gestuukt te worden. We ontvangen graag uw offerte.

Gesierpleisterde wanden glad stucen

Woonkamer: wanden glad maken, zit nu sierpleister op Toilet en bijkeuken stucen Plafond bijwerken met stuc, waar oude muur heeft gezeten. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk en latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en als de prognose klopt, ontvangen wij begin juli de sleutels. De plafonds worden gespackt opgeleverd en de wanden behangklaar. Het betreft traditionele bouw. Ik heb een berekening gemaakt van alle wanden in het huis, tot aan de zolder en de geïsoleerde garage/bijkeuken. Foto's kunnen volgen, maar ik ben nu vooral geïnteresseerd in een richtprijs en haalbaarheid van stucwerk in dit soort huizen. Ik ontvang graag uw offerte voor het glad pleisteren en met latex afspuiten van 300 m² wanden.